Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuyt dolblij met loting: ‘Heel speciaal om tegen Fenerbahçe te gaan spelen’

Laatste update:
/

In de groepsfase van de Europa League is Feyenoord gekoppeld aan Fenerbahçe. De duels met de Turkse topclub worden speciaal voor Dirk Kuyt, die er drie jaar lang speelde. Ook kijkt de 36-jarige aanvoerder van de Rotterdammers uit naar de dubbele ontmoeting met Manchester United.

Voordat Kuyt vorig jaar terugkeerde in De Kuip, was hij drie jaar lang speler van Fenerbahçe. “Ik vind het heel speciaal om tegen Fenerbahçe te gaan spelen en terug te keren in Istanbul. Ik heb daar drie jaar met heel veel plezier gespeeld en weet zeker dat het voor ons als team een prachtige ervaring wordt om in die heksenketel te spelen”, aldus Kuyt op de clubwebsite van Feyenoord. “Dat we het opnemen tegen Robin van Persie, Dick Advocaat (hoofdtrainer, red.) en Mario Been (assistent-trainer, red.) maakt het allemaal nog specialer. Daarnaast heeft Fenerbahçe gewoon een heel goed team.”

Ook tegenstander Manchester United is geen onbekende voor Kuyt. Met Liverpool speelde Kuyt regelmatig tegen the Red Devils. Spelen op Old Trafford is geweldig. Manchester United is gewoon wereldtop, zeker nu ze Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba hebben gehaald en José Mourinho de trainer is”, aldus Kuyt, die weet dat het lastig gaat worden om de volgende ronde te bereiken. “We wisten van tevoren dat we tegenstanders van dit soort kaliber konden treffen. Het is fantastisch dat we ons kunnen gaan meten met zulke topclubs. Dat is ook waarvoor je Europees voetbal speelt. Natuurlijk wordt het heel lastig, maar kansloos ben je nooit.” De vierde tegenstander van Feyenoord in de groepsfase is Zorya Luhansk.

Zlatan Ibrahimovic komt naar De Kuip! #zwareloting #mooiepotjes

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Overleeft Feyenoord de groepsfase van de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tege zorya verspeel je een 3-0dan weer

26 augustus 2016 om 15:31

Dan maakt elia in de laatste minuut de winnende
geen probleem

27 augustus 2016 om 10:07

Was ook Manu die de winnende maakte

dat gaat heel moeilijk worden voor feyenoord

Hij zei om 11.00 al:ik hoop op United en Fenerbahce!

Heel Sukru Saracoglu gaat 90 minuten lang zingen voor Dirk Kuyt. Hij is een icoon voor ons. Geweldige speler. dat wordt pas een prachtige wedstrijd.

Speelt veel vrijer dit, geen schande om onder Manu en Fener te eindigen dus wie weet is het ergens goed voor. Manu gaat niet met de toppers spelen, de titel en CL veilig stellen is veel belangrijker voor ze. Fener geen idee of dat wat is volg het Turkse voetbal totaal niet.

26 augustus 2016 om 15:14

Je hoeft het niet te volgen om te weten dat Fener een paar klasse beter is dan Feyenoord.

26 augustus 2016 om 15:21

Een paar? laat me niet lachen, Turkije heeft het geld maar speelt niets klaar in Europa. Dat Fener beter is mag ik wel hopen ja als je al salarissen van 4 miljoen kan aanbieden aan een Rvp.

26 augustus 2016 om 15:24

Zien we dan wel Arda... Feyenoord gaat gewoon minstens 4 punten pakken tegen Fener

26 augustus 2016 om 15:29

Eerst zeg je zien we dan wel en vervolgens beweer je dat Feyenoord 4 punten gaat pakken tegen Fenerbahce. Beetje vaag.

26 augustus 2016 om 15:50

Laatste jaren kwam Fener 1x halve finale en 2x kwartfinale in Europa. Feyenoord daar en tegen denkt al 20 jaar dat ze een kans maken op het kampioenschap in Nederland.

26 augustus 2016 om 19:22

Zit je Europees te vergelijken met een kampioenschap. Zeg dan het laatste wat Feyenoord in Europa heeft gepresteerd was de Uefa beker in 2002.

Deze loting was zo voorspelbaar toen ik zat te kijken. Als je United en Fenerbahce ziet, kan je al bijna raden dat Feyenoord daar dan wel weer bij zal komen. AZ komt om de een of andere reden altijd bij ploegen waarbij ze ver moeten reizen haha. En toen de commentator zei dat Panathinaikos tegen Ajax een wedstrijd met veel historie zou zijn, kon je al raden wie de vierde ploeg in de groep van Ajax zou worden. Neemt niet weg dat ik vind dat alle Nederlandse ploegen minimaal tweede moeten worden. Zenit is sterk, maar niet onverslaanbaar. Als je United bestrijdt zoals PSV deed vorig jaar moet Feyenoord daar toch wel wat puntjes tegen kunnen pakken. Jammer alleen dat de Kuip niet vol zal zitten...en Ajax speelt vaak beter tegen goede West-Europese ploegen dus dan is deze loting best ideaal. Noem me optimistisch, maar ik denk dat Nederland het dit jaar goed gaat doen in de El/cl

26 augustus 2016 om 15:45

Het gevaar van de Ajax-poule is dat het op het oog geen hoogvliegers zijn. Maar als we objectief gaan kijken, is Ajax nou ook niet aanzienlijk beter dan deze ploegen (zeker niet in de huidige vorm). AZ heeft een poule waarin overwintering relatief eenvoudig haalbaar moet zijn. Als ze Zenit fatsoenlijk tegenstand kunnen bieden ligt zelf een eerste plaats binnen bereik. En Feyenoord, tja, een hele grote uitdaging natuurlijk. Ik ben het met je eens dat Feyenoord het United lastig kan maken als het 'op de PSV manier' speelt. Ik ben ook van mening dat Feyenoord hier een geschikte selectie voor heeft. Je moet je echter wel realiseren dat United vele malen sterker is dan vorig seizoen. Aan de andere kant kun je je weer afvragen of zij de Europa League net zo serieus gaan nemen als de Champions League. Velen hebben het al gehad over Zlatan, Mourinho, Advocaat en van Persie die naar de Kuip zullen komen. Wat ik zelf ook erg leuk vind is dat John Guidetti tegen Ajax mag gaan spelen.

26 augustus 2016 om 15:56

Als Guidetti weer een hattrick maakt tegen Ajax krijgt hij een standbeeld naast de Kuip denk ik United zal inderdaad sterker zijn dan vorig jaar en ook de 'b-opstelling' zal geen pretje zijn. Dan krijg je namelijk alsnog Memphis, Rashford, Herrera, Mkhitaryan, Fosu-Mensah, Bailly enz tegenover je...

Kuyt houdt van ons en wij houden van hem. Hij zal in Kadikoy naar de tribunes geroepen worden zoals we dat alleen met onze eigen spelers doen. Wat een prachtige loting. Overigens zie je de namen van Manchester United, Fenerbahce, Feyenoord en daaronder Zorya. Zor ya in het Turks kan je vrij vertalen als "moeilijk he" hahaha

Het Feyenoord legioen moet een protest voeren voor een toegang tot een volle Kuip .

26 augustus 2016 om 15:19

En dan? Dan gaat het gebeuren denk je? Dat dat stadion halfleeg blijft is helaas volledig onze eigen schuld en nu is extra pijnlijk dat we tegen zulke mooie clubs op de blaren moeten zitten.

Het is helaas niet anders.

26 augustus 2016 om 15:25

ik vind de maatregel overdone. Gewoon heel hoge netten van 20 meter met zeer kleine gaatjes en 40000 ipv 45000 kaartjes verkopen, klaar!

26 augustus 2016 om 15:38

Ze zijn niet overdone, ze zijn het zekere voor het onzekere. Je wil niet de club zijn die weer aan de Uefa moet uitleggen waarom het misgegaan is bij wedstrijden van jouw club. En we kunnen het ons helaas ook helemaal niet permitteren, alleen gaat dat er bij sommigen gewoon simpelweg niet in.

27 augustus 2016 om 06:57

Maatregelen zijn prima. De gemaakte maatregeleb zijn overdreven. Vooral omdat er niet eens wordt overlegd met de FSV.

nu komt er een net van 10 meter hoog. Ideale hoogte om vanaf de 1e ring iets overheen proberen te gooien, zoals een tros bananen

26 augustus 2016 om 15:30

In het geval tegen Fener een paar broodjes doner. Maar ik denk dat je die liever niet weggooit.

26 augustus 2016 om 16:34

Het is toch jammer dat deze maatregelen er moeten komen!
Ik heb niks tegen de fans hoor want die zullen heus niet willen dat zoiets gebeurt wat er is gebeurt.
Ik had toch graag een kuip van 55000 man vol willen zien tegen United, nouja wat nou een mooie sfeer op old trafford, de kuip zou de place to be moeten zijn.
Met 26 000 man zou het niet gaan spoken in de kuip, erg jammer.
Kei tof dat PSV, Ajax en Feyenoord mooie clubs loot! Ook leuk voor AZ dat ze mooie reizen kunnen maken. Geweldige ervaring voor Nederland en ook voor de spelers. Heb zin in de CL en EL voor de NL clubs!

27 augustus 2016 om 06:59

Dan verdien jij een SV voor de rest van je leven. Doei

Kan hij laten zien aan die Turken dat hij gewoon een Echt Hollands Hart heeft en die sike ploeg eindelijk eens op,hun nummer zet. Zijn walgelijk onsportief gedrag heeft hij bij FB geleerd en wanneer ik nu lees dat die corrupte voorzitter zich verbergt onder de politieke rokken van Erdogan en Gülen en GS beschuldigt van zijn club omkoop geschiedenis krijg ik braakneigingen......de beker hoort toe aan TS waar ze hem van gejat hebben en dat heeft Niets met politiek te maken maar met omkoping door FB, spelers, hun voorzitter en vooral Tff...hoop dat Feyenoord hun helemaal vernedert en ik ben een Ajacied, ,dus dat wil wat zeggen, maar als ik ergens van walg is het van matchfixing en dan de politieke situatie aangrijpen om je schoon te praten. ..walgelijke praktijken van een corrupt land.

26 augustus 2016 om 15:51

Zit wel diep he dat we toch niet hebben omgekocht en dat die trofee terecht in ons museum staat!

26 augustus 2016 om 15:59

Ik denk dat je verkeerd zit jongen. Oprah Winfrey is de andere kant op. Ontopic: hele mooie loting met prachtige ontmoetingen. En we mogen Zorya ook niet onderschatten!

27 augustus 2016 om 04:28

He goudgup... Bedjes tijd. Slaap kindje slaap, huilie huilie.

26 augustus 2016 om 18:29

Hahaha, je hebt gelijk jonge, ik en namelijk al me vrienden zoeken kaartjes voor deze wedstrijd. Ik woon letterlijk 2 minuten van de Kuip, dus ik hoor altijd alles wat er gebeurt. Maar deze wedstrijd wordt extra speciaal en ik zou het niet thuis willen horen als ze scoren, liever live zien in de Kuip

Tegen Utd 1 puntje pakken
Tegen Fenerbache 3 pubten pakken
Tegen Luhansk 6 punten pakken

Gwn prima als dit gebeurd en ik zie dit ook gwn nog gebeuren ook hoor!!

27 augustus 2016 om 04:30

Alles is mogelijk kerel. Bal is rond. Denk dat Feyenoord wel hongerig is naar succes maar hoop toch dat Fener verder komt.

Kuyt terug bij Fener, Van Persie terug bij Feyenoord en Man Utd, En Van Der Wiel weer in Nederland. Leuke loting

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren