Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuipers mag aanstaande kampioen fluiten, degradatieduel is voor Nijhuis

Laatste update:

Het is uitgesloten dat PSV zich vrijdag al verzekert van het kampioenschap, maar de titel in de Eredivisie kan het elftal van trainer Phillip Cocu nauwelijks nog ontgaan. De Eindhovenaren nemen het in eigen huis op tegen PEC Zwolle, een wedstrijd die door de KNVB is toebedeeld aan Björn Kuipers.

/

De kans bestaat dat PSV een dag later wél officieel kampioen is; dan zou Heracles Almelo moeten winnen van Ajax, tijdens het duel dat gefloten wordt scheidsrechter Kevin Blom. Collega Siemen Mulder neemt die avond Excelsior - Vitesse voor zijn rekening, terwijl Ed Janssen de ontmoeting tussen sc Heerenveen en AZ leidt. Het degradatieduel NAC Breda - FC Dordrecht is zaterdag voor Bas Nijhuis.

Arbiter Eric Braamhaar is aangewezen om op zondag naar Tilburg af te reizen om de wedstrijd tussen Willem II en Feyenoord in goede banen te leiden. Dennis Higler fluit de derby Go Ahead Eagles - FC Twente, terwijl de streekgenoten FC Groningen en SC Cambuur het tegen elkaar opnemen onder leiding van Richard Liesveld. Collega Jochem Kamphuis tot slot hanteert de fluit bij ADO Den Haag tegen FC Utrecht.

Vind je Björn Kuipers de beste scheidsrechter van Nederland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kampioen worden in eigen huis is veel leuker, maar dan moet het wel zijn wanneer je zelf speelt en niet de dag erna.

7 april 2015 om 12:46

Dat is wel raar als dat zou gebeuren.

7 april 2015 om 12:51

Dees weekend kan dat inderdaad niet

Kuipers mag pas topclubs fluiten als er niks meer op het spel staat. Echt raar is dat, je zou denken dat er dingen gaande zijn binnen de knvb.

7 april 2015 om 12:59

Kuipers is laatste tijd ook wel weer wat van een minder niveau. Heeft leuke wedstrijden gefloten op het WK, en in de CL. Maar in eigen land vind ik hem altijd bedenkelijk. Fluit vaak voor de thuisspelende club.

Maarja gelukkig is het niveau van de arbitrage hier nog niet zo erg als in Spanje, Belgie en Frankrijk.

7 april 2015 om 13:00

Hij is dit jaar toch een aantal keer in een topper door het ijs gezakt. Dus waarom moet Kuipers die topduels fluiten?

Er wordt tegenwoordig wel veel aandacht gegeven door de media wie er wel of niet fluit. Alsof het een bepaalde garantie geeft over wat voor soort wedstrijd het dan gaat worden. De scheidsrechters worden tegenwoordig ook als een soort sterren behandeld terwijl dat niet zou moeten in mijn ogen. Een goede scheidsrechter zou juist niet moeten opvallen en moet het voor iedere wedstrijd vooraf niet moeten uitmaken wie er gaat fluiten.

De aandacht hiervoor vind ik een slechte ontwikkeling. Het zou echt niet moeten uitmaken welke scheidsrechter er wordt aangesteld!

En een beste scheidsrechter bestaat niet. Alle scheidsrechters maken zo nu en dan wel eens grove fouten. Het lijkt mij veel belangrijker dat er meer technische hulpmiddelen worden toegepast zodat de invloed van een scheids steeds minder van invloed zal zijn.

Ik vond Nijhuis afgelopen zaterdag niet al te best fluiten bij de wedstrijd Vitesse - Fc Groningen. Maar ben blij dat Liesveld ons fluit. Eerst afwachten wat er morgen gebeurd in de beker voor Groningen.

Hij heeft psv ook een paar punten extra gegund in de toppers dus een mooie afsluiter waarbij die misschien nog wel een mooi applaus zal verdienen..

Zonder gekheid, is denk ik de beste scheidsrechter, dus had hem liever op een belangrijkere wedstrijd met meer belangen gezien. Psv kan kampioen worden maar op vrijdag is dit nog niet mogelijk, dit zal pas achteraf blijken. Er zijn naar mijn mening wel wedstrijden waar nog iets op het spel staat m.b.t. playoff en degradatie.

Goede scheidsen voor belangrijke duels. En zo hoort het.
Blom op Ajax maakt dat PSV geen kampioen wordt. Makkelie zal van avond een kaarten trekker zijn.

Eindhoven wat zijn wij ??? Kampioen eh kampioenehh !!!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren