Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kuipers fluit ‘topper in de subtop’ in Rotterdam-Zuid

Laatste update:

Komend weekend vindt de voorlaatste reguliere speelronde plaats in de Eredivisie. PSV is al kampioen en Ajax is zeker van plek twee: daarnaast weet FC Dordrecht al dat het afzakt en zijn de teams die gaan strijden in de nacompetitie ook al zo goed als zeker. In de subtop en middenmoot kunnen er echter nog de nodige verschuivingen plaatsvinden in de laatste twee speelronden.

/

De 33ste speeldag wordt in zijn geheel afgewerkt op zondag en alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Landskampioen PSV speelt thuis tegen Heracles Almelo en dat duel wordt geleid door Ed Janssen. Ajax neemt het thuis op tegen SC Cambuur en dan is Jochem Kamphuis de dienstdoende arbiter. Feyenoord krijgt bezoek van Vitesse en het verschil tussen de twee is vijf punten. Björn Kuipers heeft de leiding gekregen over de ontmoeting in Rotterdam.

AZ kruist de degens met NAC Breda en die clubs krijgen te maken met Pol van Boekel. Serdar Gözübüyük fluit de wedstrijd tussen FC Twente en FC Dordrecht, Bas Nijhuis is aanwezig bij Go Ahead Eagles - sc Heerenveen en Kevin Blom reist af naar het noorden, om de wedstrijd FC Groningen - PEC Zwolle op zich te nemen. In De Galgenwaard fluit Richard Liesveld tijdens FC Utrecht - Excelsior en Siemen Mulder zal het voor het zeggen hebben bij Willem II - ADO Den Haag.

Ben jij tevreden over de arbiter die jouw favoriete club zondag fluit?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jochem Kamphuis bij Ajax, mooi! Beste scheidsrechter van Nederland.

Mooi, Kuipers is prima. Ik was even bang dat we weer Guzubuyukje zouden krijgen.

Als je zo kijkt mogen wij toch niet klagen over onze scheidsrechters. Kuipers, Blom, Liesveld , Van Boekel & Nijhuis zijn prima scheidsrechters terwijl in Spanje ed de scheidsrechters veel minder zijn

Wat een poll.. Als ik er niet tevreden mee ben ga jij er dan wat aan doen VZ? Een andere scheids regelen?

5 mei 2015 om 12:56

Wat een domme opmerking, niets te doen?

5 mei 2015 om 13:09

Zucht

5 mei 2015 om 13:10

Want het doel van een poll van voetbalzone is dat voetbalzone er wat mee doet?

5 mei 2015 om 13:16

Ja je krijgt nu een uitslag waar je ook gewoon weinig mee kan. Een poll is normaliter een vraag om wijzer te worden van een bepaalde uitslag. 10 mensen van Feyenoord zijn blij met Kuipers en 10 mensen niet blij met Blom bij Groningen - Pec. Dan krijg je een uitslag waar je niets mee kan .

Ze kunnen uberhaupt niets met de uitslag.

Jammer, ben niet tevreden over Kuipers dit seizoen. Vooral niet na zijn cruciale fouten tijdens PSV-Feyenoord

5 mei 2015 om 13:55

Welke scheids is wel foutloos. Daar heeft elke club mee te maken, elk weekeind.
Scheidsen met een lichte voorkeur zijn er zat. Er zijn er maar weinig die dat eerlijk zeggen ook al wonen ze op een steenworp van een stadion.

5 mei 2015 om 14:31

Op basis waarvan zouden scheidsen een lichte voorkeur hebben, al ze dat niet eerlijk zeggen? Dat je voor een bepaalde club zou zijn omdat je nu eenmaal dichtbij een stadion woont is grote onzin.
Een wedstrijd fluiten is nu eenmaal mensenwerk, dus dan kan er gemakkelijk iets fout gaan, daar hoeft verder niets achter gezocht worden. Gisteren hebben we in Engeland kunnen zien dat ook daar slechte scheidsrechters rondlopen.

5 mei 2015 om 14:41

Kamphuis maakt nooit fouten. Kijk de statistieken er maar op na.

5 mei 2015 om 15:22

Vink is zo'n voorbeeld. Die werd na AZ- Twente in 2010 een blinde Vink genoemd. Hij werd voor zijn optreden door de Knvb geschorst en internationaal was het einde oefening.
Heeft een Ajax voorkeur maar fluit nog steeds als of er niks aan de hand is. Dus lichte voorkeur is hier zwakjes gemarkeerd.

5 mei 2015 om 15:45

Er is geen een scheids foutloos, heb je gelijk in.

@rensi, ook Kamphuis maakt fouten, daar kunnen statistieken niks over zeggen.

5 mei 2015 om 15:57

Ik las zelfs dat Kamphuis de beste scheids van Nederland was!

5 mei 2015 om 15:58

Een Ajax-voorkeur? Kan je dat ergens mee bewijzen of is het lekker roepen?

6 mei 2015 om 00:57

Roep ik mee? Dan zijn er dus veel meer die er zo over denken, zelfs de Knvb en Uefa.
Als die man dat nu gewoon zegt en alleen een afscheidswedstrijd voor Van der Sar bij fluit, dan had hij er ook internationaal nog gestaan. Hij zal het zelf niet vinden, maar nu is het te laat en heb je 5 jaar later nog steeds de schijn tegen.

Het had erger gekund, ik ging zelf van het ergste uit en had verwacht dat we de Pokerturk of mijn grote vriend Blom zouden krijgen. Al met al dus wel tevreden met Kuipers, ondanks dat hij niet helemaal in vorm is.

Kuipers en Feyenoord... Nou, dan kunnen we weer enkele onterecht afgekeurde doelpunten of gemiste duidelijke buitenspelsituatie's verwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren