Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Krul maakt zich zorgen over Europa en Oranje en wil weg’

Laatste update:

Tim Krul begint het seizoen 2014/15 mogelijk niet bij Newcastle United. De 26-jarige doelman staat al sinds 2005 onder contract bij the Magpies en is er eerste keus onder de lat. Hij maakt zich echter zorgen over de toekomst, schrijft de Daily Star woensdag. Krul wil Europees voetbal spelen en dat lukt niet met Newcastle United. Bovendien wil hij belangrijk worden bij Nederland.

/

Vorig seizoen nam Newcastle United deel aan de Europa League en bereikte het uiteindelijk de laatste acht. Doordat het in de competitie slechts als zestiende finishte bleef Europees voetbal in dit seizoen echter achterwege. Op dit moment staat de club negende in Engeland en negen van de laatste twaalf competitieduels gingen verloren. Europees voetbal zit er dus opnieuw niet in voor Krul en zijn teamgenoten.

De prestaties van Newcastle baren Krul zorgen, maar de Hagenaar wil ook zijn ontwikkeling bij Oranje niet uit het oog verliezen. Sinds zijn interlanddebuut in 2011 speelde hij vijf interlands. In februari vorig jaar deed hij voor het laatst mee en de vraag is of Louis van Gaal hem straks oproept voor het WK 2014. Als hij meegaat, is hij wellicht geen eerste doelman. Bij een andere club zou Krul mogelijk sneller in beeld blijven bij het Nederlands elftal. Juventus en AC Milan zouden Krul nadrukkelijk volgen.

Tim Krul kan beter vertrekken bij Newcastle United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou zeggen, AC Milan, sla je slag! Krul lijkt me een prima keeper voor de Serie A, vooral omdat hij goed is als lijnkeeper.

23 april 2014 om 11:45

Milan is toch ook nog niet zeker van Europees voetbal?

23 april 2014 om 11:54

Bijna, als ze deze lijn volhouden, gaan ze de EL in.

23 april 2014 om 12:04

Ze moeten nog:
Roma(uit)
Inter(thuis)
Atalanta(uit)
Sassuolo(thuis)

denk dat ze nog wel punten laten liggen

23 april 2014 om 12:12

Toch blijft Ac Milan een stapje hoger. Ooit moet en zal het goedkomen bij Milan. Bij Newcastle wordt er nou eenmaal genoegen genomen met een plek 5 tot 7 en af en toe strijden om 4e plek.. Qua ambities ga je bij Milan zeker vooruit.

23 april 2014 om 16:42

Heb veel liever een Perin als Krul. Krul laat nog zovaak zien dat hij hogerop niet aankan. Wisselt te vaak goede met slechte wedstrijden af. Nee Milan heeft een betrouwbaar iemand nodig en anders een talentvolle speler die zich makkelyk kan aanpassen

misschien wat voor napoli als reina vertrekt?
er zijn tal van clubs waar krul wel een versterking zou wezen trouwens.
want dortmund bijv heeft ook niet echt een fantastische keeper

23 april 2014 om 11:37

Dortmund geen fantastische keeper? Hij is op leeftijd ja, maar nog steeds heel goed. Krul is zeker niet beter.

23 april 2014 om 11:37

Weidenfeller is een oerdegelijke keeper die een icoon is bij Dortmund. Krul zal hem daar echt niet 1,2,3 vervangen. Daarnaast kunnen Liverpool en Arsenal een goede keeper als Krul gebruiken. Als je buiten Engeland gaat kijken; Schalke, AC Milan of Atletico Madrid.

Overigens zie ik Krul de nr. 1 keeper voor het NL-elftal.

23 april 2014 om 11:43

Arsenal en LFC hebben echt geen nieuwe keeper nodig.

23 april 2014 om 11:58

Als hij wil strijden voor een plek heeft hij bij Arsenal en ook bij mijn club (liverpool) echt wel kans hoor. Mignolet en Szezney zijn echt niet de allerbeste en competitie zie ik alleen maar graag komen.

23 april 2014 om 12:00

@Rubziev Ik zie liever Cillessen onder de lat bij Oranje.

23 april 2014 om 12:13

Krul is beter dan Mignolet. Maar die is net gehaald.

23 april 2014 om 12:14

dan ben jij niet objectief of je snapt het nietm cillesen heeft zoveel minder uitstraling en ervaring dan deze gast. en is te klein

23 april 2014 om 13:16

Hafc1991, jouw oordeel dat Cillessen "te klein" is, heeft een subjectieve lading. Daarnaast is het voor een mens vrijwel onmogelijk om objectief te zijn. Ok is uitstraling een persoonlijke opvatting. Verder kun je redetwisten over de ervaring van de twee keepers. Krul en Cillessen hebben beide vijf interlands achter hun naam staan.

23 april 2014 om 13:33

Wij hebben zeker wel een keeper nodig van niveau Mignolet heeft helemaal geen concurrentie want Jones kan er geen zak van.. Als je Krul aantrekt heeft Mignolet meer concurrentie

23 april 2014 om 14:11

@ Medellin
Op wat is jouw mening gebaseerd? Ik ben het namelijk niet eens met je.

23 april 2014 om 11:39

Napoli zou ik niet doen, die hebben Rafael Cabral ook een talentvolle keeper. Dortmund zou ik ook niet, vind Weidenfeller eent topkeeper, is ook kandidaat als eerste keeper bij het Duitse elftal.

Wellicht Milan wat bij de eerste reactie staat.

23 april 2014 om 11:46

Nou die van Dortmund is toch een heel behoorlijke doelman hoor. Napoli vind ik nog niet zo'n gekke gedachte van je. In Italië vinden ze dat meevoetballen ook niet zo belangrijk, want in die zin is Krul niet bepaald een typisch Nederlandse keeper Gewoon topreddingen op de lijn, daar willen ze je voor.

Krul kan best een stap hogerop. Hij wordt door de meeste mensen onderschat en is een uitstekende lijnkeeper. Een hele goede doelman voor AC Milan.

Gisteren het gerucht dat Barça interesse in Krul had. Vandaag eerst een gerucht dat Krul weg wilt, en kort daarna de bevestiging dat Barça toch transfers mag doen deze zomer. Dat is nog eens een mooi één-tweetje

23 april 2014 om 11:47

Ha ik denk toch dat Barcelona voor Reina (een ervaren jongen van de club) zal gaan met Ter Stegen als kroonprins en back-up. Maar goed bedacht

Hij heeft gelijk, beter naar een club gaan die Champions League speelt. Hij speelt te lang voor Newcastle en moest al vorig jaar al weggaan.

Om voor Oranje in beeld te blijven hoeft hij toch niet weg? Hij heeft al zat ervaring in de PL, daar voegen een paar wedstrijden in de EL heus niet zo veel aan toe. Gewoon goed blijven keepen bij Ncu. Zie hem op het WK liever in het doel staan dan Cilessen. Als hij op het WK goed keept, komt die club hogerop vanzelf.

Als je naar Milan kan en je krijgt daar zekerheid dat je binnen een jaar eerste keeper kan zijn, dan zou ik die kans zeker aanpakken. Met Newcastle heb je een mooie engelse club, maar je zal nooit hoger komen dan niveau subtop, dit is de kans om als keeper nog het verschil te maken van een middelmatige carriere naar een topcarriere.

Ac Milan of Juventus zou een mooi stap zijn voor hem
Buffon is al 40 jaar en Abiatti is dat ook, As Roma zou ook een mooi stap zijn Desanctis is ook niet heel goed en is ook al over de 35 volgens mij.
Krul moet de eerste keeper van Nederland worden op het WK en dan zal Cielissen hem moeten vervangen persoonlijk vind ik Cielissen een betere keeper maar Krul zet zn leven op het spel om een bal te kunnen vangen, Hij heeft onmogelijke saves gemaakt en Cielissen moet nog een ontwikkellen in dat aspect. Krul gaat voor elke bal 110 procent, Ik zag hem voor het eerst bij een vriendschappelijk wedstrijd van Nederland tegen Brazilie en je kon gelijk zien dat hij een goeie keeper was. Hij gaat voor elke poeier valt en staat gelijk weer op. Cielissen mag een voorbeeld van hem nemen en dan zal hij onbetwist de nummer 1 keeper worden. Je zag ook met Ajax tegen PEC Het werd 5-1 omdat hij Cielissen niet onder de lat stond maar op dit moment vind ik Krul beter

26 jaar, heeft zich bewezen... Ik zeg tijd voor een mooie overstap!

Schalke 04, FC Barcelona, AC Milaan, Inter Milaan, Juventus.... dat zijn de clubs voor Tim denk ik.

Arsenal, AC Milan, Napoli, Atletico of Schalke zijn wel mooie clubs voor hem en reële opties.

Op deze site zitten allemaal voetbal coache's die alles denken te weten en nergens geen verstand van hebben !!!!!!! Laat deze keeper Krul zijn eigen weg gaan of zijn loopbaan vervolgen bij een club en trainer die er wel verstand van heeft !!!!!!!!!!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren