Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kritiek houdt aan: ‘Bij Man United moet je meer zijn dan een goede speler’

Laatste update:

Manchester United speelde donderdagavond met 1-1 gelijk tegen Liverpool en werd daardoor uitgeschakeld in de Europa League. Marouane Fellaini werd na afloop, en niet voor het eerst dit seizoen, veelvuldig bekritiseerd. Oud-aanvaller Dwight Yorke vindt dat de Belg bij zichzelf te rade moet gaan.

/

“Hij kwam met een duur prijskaartje binnen en was geweldig bij Everton, maar bij Manchester heeft hij nog niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. We weten allemaal dat hij een goede speler is, maar bij United moet je meer zijn dan alleen een goede speler. Je moet iets toevoegen aan het team”, aldus Yorke in gesprek met Sky Sports.

“We verwachtten dat van Fellaini, maar hij heeft het niet waargemaakt. Er is nog altijd kritiek en het is nog altijd onduidelijk of hij slaagt voor de test of hij als speler goed genoeg is voor Manchester United”, besluit de 44-jarige York.

Denk jij dat Marouane Fellaini in de zomer verkocht wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fellaini komt te kort voor ManU. Leuk vopr de subtop in de PL maar niet meer dan dat.

18 maart 2016 om 21:50

In deze vorm nog niet eens.

18 maart 2016 om 22:15

Noem eens 5 spelers bij united die in huidige vorm een voldoende scoren voor de subtop/top? Goed en constant dus. Ddg, Smalling

Er is iets grondig fout bij United. Zowat alle spelers zitten onder hun niveau, waarom afgeven op Fellaini? Het kan toch niet zijn dat plots iedereen als een pannekoek speelt.

Mata, Depay, Fellaini, Schweinsteiger, Herrera, Rooney, Martial ( noch niet constant ), Carrick, Darmian. 2 keren niks

Ofwel ligt het aan Lvg, ofwel aan de spelers. Ik denk het eerste.

18 maart 2016 om 22:18

En je vergeet Blind die niet eens het niveau van Stoke aan zou kunnen.

Die is echt slecht.

18 maart 2016 om 22:26

Zeg ik. In deze vorm nog niet eens en dat geldt inderdaad voor meerdere spelers. Verder excelleert bijna niemand. Martial speelt regelmatig sterk voetbal, david en smalling idd. Ik weet niet waar het aan ligt. Bezieling? Een onzeker team, dat straalt er vanaf. Nat kranten hoopje. Op aanvallend vlak hebben ze een ervaren speler nodig die het team zonodig een schop onder de kont kan geven en laat zien dat het wel kan. Rooney kan dit niet. Lijkt wel een opa. Martial is nog te jong. Als de goals vallen groeit het vertrouwen!

18 maart 2016 om 23:03

Ga eens wedstrijden kijken van Manchester dan zal je zien dat Blind altijd een 6 haalt. Betrouwbare speler met altijd hetzelfde niveau en nooit geblesseerd als enige in de selectie

18 maart 2016 om 23:19

Fcbayer33

Hij haalt inderdaad altijd een 6. Maar zelden hoger. Net als veel van zijn ploegmaats. Allemaal middelmatige 6'jes. Daarom is United ook zo afgezakt. Giggs, Ronaldo, Vidic en co. waren altijd goed voor een 8 of een 9.

Maar ik snap de kritiek op Fellaini niet. Ik zie hem ook niet graag spelen en ben zijn elleboogjes stilaan kotsbeu. Maar hij doet wel zijn best, meer kan je toch niet verlangen van hem? Dan moet LvG maar stoppen met hem op te stellen of moeten hij en Woodward voor Kroos of zo gaan.

19 maart 2016 om 01:30

Helemaal mee eens. Blind is een van de mensen die redelijk tot goed speelt. Ook speelt hij nu als cv. Terwijl hij in mijn ogen links mid of cvm moet spelen. Hij heeft een fantastische passing.

Martial vind ik ook fantastisch.
Alleen Mata valt mij zwaar tegen, en Fellaini wil ik weg bij man-u.

Valt vooral op door verkeerde agressie ipv voetballende kwaliteiten. Een typische speler voor clubs als Everton waar het al prima is wanneer je inzet toont en af en toe een goeie pot speelt maar is geen voetballer gebleken voor een top club waar twee keer per week een top wedstrijd van je verwacht wordt. Als scheidsrechters hun werk doen dan ben je als club zo een speler tien wedstrijden per jaar kwijt door allerlei schorsingen.

blijkbaar is fellaini de zondebok. Maar als we eerlijk zijn dan kunnen we zo 6 namen noemen die slechter zijn en spelen. Wat dacht je van ruim 30 miljoen voor depay en dan 2 wedstrijdjes leuk spelem tegen brugge en middland of hoe je het ook spelt.

Het is een goeie speler, maar misschien wat te weinig kwaliteit om in een team te spelen als Manchester United. Eerder subtop speler.

Waar komt ineens al die heisa rond Fellaini vandaan na de match van gisteren? Hij was juist één van de betere spelers langs de kant van United(wat al veel zegt over het algemene niveau, dat geef ik toe). We weten al langer dat hij teveel zijn ellebogen gebruikt, maar gisteren waren makkelijk 6-7 spelers die minder waren dan hem in zijn eigen ploeg. Ik ben als sympathisant van United geen grote fan van Fellaini in dit team, maar hij is echt wel de ultieme zondebok geworden (samen met Rooney) voor alles wat er misgaat bij die club, terwijl dat ook weer zwaar overdreven is. Je hoort nauwelijks mensen klagen over Schneiderlin, terwijl die op Championship niveau presteert sinds zijn komt naar Manchester.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren