Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraker in Friesland: ‘PSV heeft in mijn ogen het beste team van de Eredivisie’

Laatste update:

De topper in de aankomende speelronde in de Eredivisie gaat tussen sc Heerenveen en PSV. De Friezen kenden een moeizame start van dit seizoen, maar zijn na een goede reeks opgeklommen naar de vierde plek op de ranglijst. De achterstand op nummer drie PSV bedraagt maar twee punten.

/

Sam Larsson, die in het verleden regelmatig met PSV in verband is gebracht, kijkt uit naar de ontmoeting. “PSV heeft in mijn ogen het beste team van de Eredivisie. Zij hebben op elke positie een ‘amazing player’ en spelen Champions League. Dat is een ander niveau dan Heerenveen”, zegt de Zweed op de website van zijn club. “Thuis willen we altijd winnen, maar we mogen niet vergeten tegen wie we spelen. PSV is de grote favoriet: als we in een mooie wedstrijd gelijkspelen, zou ik al tevreden zijn.”

PSV won al vier jaar lang niet in het Abe Lenstra Stadion, maar de spelers van de Eindhovenaren zullen daar volgens Larsson niet wakker van liggen. “Daar denkt niemand bij PSV aan”, meent Larsson. “Die wedstrijden zijn historie. In voetbal gaat het altijd om de volgende wedstrijd. Dat zij woensdag Europees hebben gespeeld kan wel in ons voordeel zijn. We moeten er een gevecht van maken.’’

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lastig potje voor psv, zeker na de CL wedstrijd van afgelopen woensdag. Jammer dat psv niet echt een linksbuiten heeft. Ik zou eigenlijk altijd 4 4 2 spelen met dit elftal. Siem en Luuk van voren en Gaston erachter

29 september 2016 om 19:43

Dan heb je totaal geen dynamiek voorin. Luuk rendeert het beste als hij voorzetten van de flanken krijgt, en ook Siem is nog afwachten hoe hij zich gaat aanpassen. Daarnaast is Pereiro ook meer een momentenvoetballer. Ik ben benieuwd hoe Zinchenko zich gaat ontwikkelen, verwacht veel van hem. Daarnaast hoop ik dat Psv nog een buitenspeler haalt, met Locadia, Narsingh, Bergwijn kom je gewoon te kort.

29 september 2016 om 19:49

Bergwijn is een linksbuiten en laat gewoon elke invalbeurt zien dat hij iets toevoegt. Wordt dat Cocu gewoon een met hem start.

29 september 2016 om 19:55

Hij voegt iets toe, maar Narsingh is toch wel trefzekerder en in mijn ogen ook beter in de omschakeling, een tactiek die Psv regelmatig hanteert.

29 september 2016 om 19:58

Maar Narsingh heeft geen rendement vind hem een van de minste van psv.

29 september 2016 om 20:02

Haha als Narsingh iets niet is. is het wel trefzeker. Mist zoveel opgelegde kansen. 8 goals is het meeste dan hij in een seizoen heeft gemaakt bij Psv. Dat is erg weinig voor een buitenspeler van Psv. Narsingh is snel, maar daar heb je het ook wel meer mee gehad. Bovendien is Bergwijn net zo goed snel en Bergwijn heeft een betere techniek, heeft een beter schot en durft wel duels aan te gaan.

29 september 2016 om 20:26

Sorry hoor Prosoccr maar als jij het in Narsingh ziet zitten, dan ben jij samen met Cocu de enige. Verschrikkelijk, wat een voetballer zeg. Die is zo slecht, dat is niet normaal. Hij is snel en daar is alles mee gezegd. Niet technisch, niet trefzeker, geen stevig lichaam waar ie er hard mee ingaat, geen over mijn lijk mentaliteit. Zeer egoistisch. En een abonnement op buitenspel staan. Voegt werkelijk helemaal niks toe aan Psv. Hij heeft dreiging door zijn snelheid en daarom houdt de tegenstander rekening met hem. Scoort veel te weinig en heeft na al die jaren nog steeds geen vaste basisplaats af kunnen dwingen. Weg ermee. Ik breng hem wel weg op mijn step.

Psv gaat het nog lastig genoeg krijgen in Friesland. Ik ben benieuwd wat het word.
Als ze daar niet winnen, gaan ze een lastige periode tegemoed.

PSV moet gewoon 5 3 2 spelen en vol op de counter gaan, hebben een lange reis gehad en krijgen dan ook weer een lastige uitwedstrijd. Word lastige pot voor PSV dit weekend.

29 september 2016 om 18:56

Oh ja, want Heerenveem gat dan natuurlijk dom en naïef vooruit lopen zodat PSV kam counteren. Ik verwacht dat PSV toch voornamelijk het spel moet maken en dat Heerenveen minder hoog druk zal zettrn dan eerdere wedstrijden dit seizoen. Aan Schaars de taak het elftal compact te houden. In de omschakeling Larsson en Zeneli aan het werk zetten.

29 september 2016 om 19:47

Ben daar niet zo zeker van. Hendrix ligt eruit en ook Ramselaar is nog geblesseerd, wie neemt nu de rollen over? Siem is nog afwachten en ook Pereiro heeft zich niet op de 10 bewezen. ik hoop dat Cocu die Rigo is een kans geeft, schijnt een groot talent te zijn. Verder hoop ik op speelminuten van Zinchenko, want voorin liggen toch de zwakke punten van dit elftal.

29 september 2016 om 20:04

Pereiro heeft ook nog bijna nooit de kans gehad vanaf 10. Ik denk en volgens mij denken heel veel Psvers dat, dat hij juist beter als 10 in een vrije rol fungeert, dan als buitenspeler. Pereiro heeft niet de snelheid die veel buitenspeler wel hebben, maar hij heeft wel de techniek, het inzicht, het schot van een 10.

29 september 2016 om 20:13

Ik heb hem wel is op 10 gezien, maar ook daar was hij vrijwel onzichtbaar. Hij mist de felheid in de duels, en dat is op het middenveld toch wel belangrijk. Zijn sterke punt is dat hij wel balvast is, en als hij er eenmaal mee gaat lopen doet hij er ook wel aardige dingen mee, maar het is nog geen Ziyech die elke wedstrijd de spits 5 keer vrij zet voor de keeper. Hij is, ondanks een sterk begin, nog steeds een momentenvoetballer, en dat vind ik jammer, want technisch gezien is hij gewoon de beste speler van de eredivisie.

29 september 2016 om 21:22

Hij heeft bij PSV daar nog bijna nooit gespeeld bedoel ik, dus daar kun je hem niet op afrekenen. Hij is inderdaad wat wisselvallig, maar ik vind ook dat Cocu heb niet goed tijd geeft om in een ritme te komen. Is altijd de eerste die er naast staat of gewisseld wordt/

Als je puur kijkt naar de kwaliteit van de spelers dan moet PSV deze pot natuurlijk winnen. Als je kijkt naar het collectief en de laatste wedstrijden van beide teams, denk ik dat Heerenveen deze wedstrijd gaat winnen. Bijkomend voordeel is dat Heerenveen thuis speelt en dat PSV woensdag nog gespeeld heeft.

Twee statistieken die leidend zijn en er gaat hoe dan ook 1 sneuvelen. Als Heerenveen wint wordt de reeks uitwedstrijden die gewonnen zijn door PSV, afgebroken worden. Als PSV wint gaat er een ongeslagen reeks van vier wedstrijden naar de knoppen. Kijk er nu naar uit, want Heerenveen begint te draaien.

Verwacht eerlijk gezegd gewoon een simpele overwinning voor psv. We gaan het zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren