Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraker in Enschede is voor Vink, Van Boekel fluit Ajax tegen Van Basten

Laatste update:

In het spoor van koploper Ajax gaan FC Twente en Vitesse zaterdag in een onderling duel uitmaken welke ploeg zich handhaaft in de top van de Eredivisie. De kraker in Enschede moet in goede banen worden geleid door scheidsrechter Pieter Vink, heeft de KNVB bekendgemaakt. Pol van Boekel gaat zondag naar Amsterdam, waar Ajax tegen het sc Heerenveen van trainer Marco van Basten speelt.

/

Woensdag staat voor Twente overigens eerst nog de inhaalwedstrijd bij FC Groningen op het programma, die zal worden geleid door Danny Makkelie. Op vrijdag gaat de volgende speelronde van start en neemt Richard Liesveld het treffen tussen PSV en Heracles Almelo voor zijn rekening. Een dag later is Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag voor Kevin Blom, terwijl Serdar Gözübüyük is aangesteld bij RKC Waalwijk - NEC.

Dennis Higler resit af naar Alkmaar, waar AZ bezoek krijgt van FC Utrecht. Arbiter Jeroen Manschot maakt zondag zijn debuut in de Eredivisie en doet dat in Friesland: SC Cambuur-Leeuwarden ontvangt dan PEC Zwolle. Feyenoord speelt uit bij NAC Breda en krijgt daar te maken met Bas Nijhuis, terwijl Tom van Sichem het duel FC Groningen - Go Ahead Eagles toegewezen gekregen heeft.

Alle aanstellingen:

Woensdag 12 februari

FC Groningen - FC Twente, 19.45 uur. Scheidsrechter: Makkelie. Assistent-scheidsrechters: Diks en Geutjes. Vierde official: Van den Kerkhof.

Vrijdag 14 februari

PSV - Heracles Almelo, 20.00 uur. Scheidsrechter: Liesveld. Assistent-scheidsrechters: Olde De Vries en Olde Olthof. Vierde official: Bax.

Zaterdag 15 februari

FC Twente - Vitesse, 18.45 uur. Scheidsrechter: Vink. Assistent-scheidsrechters: Lobbert en Siebert. Vierde official: Lindhout.

Roda JC Kerkrade - ADO Den Haag, 19.45 uur. Scheidsrechter: Blom. Assistent-scheidsrechters: Langkamp en Steegstra. Vierde official: Gerritsen.

RKC Waalwijk - NEC, 19.45 uur. Scheidsrechter: Gözübüyük. Assistent-scheidsrechters: Boonman en Jansen. Vierde official: Pérez.

AZ - FC Utrecht, 20.45 uur. Scheidsrechter: Higler. Assistent-scheidsrechters: Janson en Polman. Vierde official: Blank.

Zondag 16 februari

SC Cambuur-Leeuwarden - PEC Zwolle, 12.30 uur. Scheidsrechter: Manschot. Assistent-scheidsrechters: Simons en Van Zuilen. Vierde official: Van den Heuvel.

NAC Breda - Feyenoord, 14.30 uur. Scheidsrechter: Nijhuis. Assistent-scheidsrechters: Van de Ven en Schaap. Vierde official: Honig.

FC Groningen - Go Ahead Eagles, 14.30 uur. Scheidsrechter: Van Sichem. Assistent-scheidsrechters: Droste en De Vree. Vierde official: Sanders.

Ajax - sc Heerenveen, 16.30 uur. Scheidsrechter: Van Boekel. Assistent-scheidsrechters: Goossens en Van Dongen. Vierde official: Martens.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vink? Reken dan maar op een discutabele penalty wel/niet moment.
Heb sowieso geen hoge pet op van hem, hoop voor beide teams dat hij geen hoofdrol gaat opeisen.

11 februari 2014 om 12:52

De meest constante scheidsrechter van de laatste jaren. Praat veel tussendoor ipv het spel steeds stil te leggen. Zijn kaarten vaak allemaal terecht

11 februari 2014 om 14:36

Ik heb helemaal niets over zijn kaarten gezegd.....

11 februari 2014 om 13:43

Ik vind Vink op zich een prima scheidsrechter. Misschien niet de allerbeste, maar hij laat ten minste wat fysiek spel toe, laat zo veel mogelijk doorgaan en staat niet de hele tijd met kaarten te wapperen.
Daarnaast durft hij in ieder geval die penalties te geven als hij een overtreding ziet, terwijl veel scheidsrechters als ze maar een klein beetje twijfelen in zo'n geval door laten spelen.

11 februari 2014 om 14:38

Ik kan geen pijl op hem trekken. De ene keer geeft jij ze bij het minste zuchtje en dan andere keer wuift hij een duidelijke overtreding eenvoudig weg. Ik vind hem er op dat gebied te vaak naast zitten.

Pff van Boekel. Serieus hij en die Higler zijn de meest belachelijkste scheidsrechter die ik ooit heb gezien. Hoe kunnen die op het hoogste niveau fluiten?

Als van boekel fluit verliest ajac standaard punten. Partijdig dtama die man.

11 februari 2014 om 12:54

Ach Ajax heeft toch altijd alle scheidsrechters tegen?! Wat betreft hebben jullie echt pech in Amsterdam! Medelijden met jullie. Ha-ha kuku kalimero.

11 februari 2014 om 13:40

Het is Calimero en niet kalimero weet hoe je het speld hè als je even stoer wil doen

11 februari 2014 om 13:04

Al was de scheids een partijdige Fries, dan zouden jullie nog verplicht zijn om met een nul of drie te winnen.

Ik wil alle spelers en supporters van AZ en FC Utrecht bij deze alvast een hart onder de riem steken! Sterkte.

11 februari 2014 om 13:07

Inderdaad, man o man, die Higler kan er niks van. Die man strooit met kaarten als Zwarte Piet met pepernoten.

11 februari 2014 om 13:31

Ja dat is echt niet normaal joh. En dan dat hoofd erbij oh oh oh die zou mij het bloed onder de nagels halen.

Pfff, Vink... Alsjeblieft zeg. Wat een arrogante man is dat zeg... Bah.

Het word sowieso een heel erg moeilijk duel voor ons, en met Vink als scheids al helemaal. En daarmee zeg ik niet dat wij benadeeld worden door hem, maar gewoon hoe hij is, hoeveel hij fluit etc. etc.

Jammer genoeg weer kwart voor 7. Niet om te klagen, vind kwart voor 9 gewoon een betere tijd.
Hopelijk gaat Twente wat rechtzetten voor afgelopen zaterdag!

Van Boekel.... Damn net één van de mindere arbiters en altijd goed voor enkele dubieuze beslissingen. Maar goed, de Ajacieden hebben beterschap beloofd, dus ze moeten Polleke geen aanleiding geven. ..

Volgens mij kunnen er beter geen arbiters bijzijn? Iedereen loopt maar te klagen over welke arbiter hun krijgen, je kan er wel over zeuren. Maar je doet er toch niks aan..

Wij krijgen Higler? Pfff dit wordt nu al een klote avond.

11 februari 2014 om 13:34

Van Higler kun je in ieder geval niet zeggen dat hij inconsequent is, dat dan weer wel.

Het kan mij echt niet boeien welke scheidsrechter er komt. Ze doen allemaal hun best. En het blijven mensen. Fouten maken doen we allemaal. Wordt een spannende week. Ik denk dat Twente Vitesse 1-1 wordt. En Ajax Heerenveen 2-3. Maar ik hoop dat ik het mis heb

11 februari 2014 om 14:37

Nou, als Feyenoord wint hoop ik toch echt dat je gelijk hebt Geerbeer! haha.

Ik meende eerst dat Liesveld Groningen-Twente zou fluiten. Zal wel op zijn flikker hebben gekregen na het niet geven van een pingel (voor) en rood (tegen) bij de vorige Twente partij.

Misschien idee voor de KNVB scheidsrechters beter opleiden en niet zo snel kaarten geven. Beetje richtlijnen van Engeland gaan volgen kwa overtredingen en bestraffing ervan.

Wie had 10 jaar geleden gedacht dat Twente vitesse een kraker zou zijn? Grote complimenten voor zowel Twente als Vitesse

11 februari 2014 om 14:24

Vind het meer complimenten voor Twente. Zonder Jordania had vit€$$€ gewoon middenmoot gespeeld.

11 februari 2014 om 14:49

En dat maakt uit omdat? Ik ben een twente fan maar vind de vitesse ontwikkeling wel goed. Hoe breder de top van de eredivisie, hoe leuker en misschien beter het word. Laat ze er toch lekker van genieten daar en niet altijd van die jaloerse reacties neerzetten. Het is alleen jammer dat de tribunes zo leeg zijn maar dat zal nog wel komen mag ik hopen voor ze.

11 februari 2014 om 15:17

Jaloers ben ik totaal niet ben naar geen club jaloers trots op me eigen club. Maar ik ben van mening dat je succes niet kan kopen dat veel mensen een hekel aan Vitesse hebben is geen jaloezie. Maar mensen die van voeg voetbal houden en niet van de zogenaamde olie dollars en zo een prijs proberen te kopen. Zoals bijvoorbeeld een Chelsea Manchester city en Vitesse

11 februari 2014 om 17:27

@ Tukker
Ja dat wordt een hele spannende en belangrijke wedstrijd voor ze allebei! Voor wie Ajax nog bij kan halen.

Van Boekel.... pfff....

Maarja we kunnen niet allemaal Blom en Kuipers hebben

11 februari 2014 om 18:47

ruilen met sigler

Snap werkelijk niet wat de knvb elke keer met die Vink wil, elke week weer loopt hij te blunderen en dan die arrogante houding, bah!
Utrecht krijgt voor de zoveelste keer die Higler, ook zo'n eng mannetje

Hoop op een mooie en leuke pot voetbal. Twee ploegen die willen winnen en lekker kunnen voetballen. Moge de beste winnen!

Hoed je voor Manschot, net zo'n drama als Higler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren