Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Krabbendam weet meer: ‘Feyenoord heeft eigenlijk al afscheid van hem genomen’

Laatste update:

Martijn Krabbendam heeft hoge verwachtingen van een tweetal Feyenoorders, zo vertelt hij bij Voetbalpraat. De journalist denkt dat zowel Lutsharel Geertruida als David Hancko niet lang meer nodig heeft om het niveau van de Eredivisie ontstegen te zijn. Daarnaast weet Krabbendam ook van een Feyenoord-speler die komende zomer gaat vertrekken.

De verdedigers komen ter sprake bij het ESPN-programma als presentator Wouter Bouman aan Krabbendam vraagt of Hancko 'de Eredivisie begint te ontgroeien'. "Ja, maar dat zou je ook van Geertruida kunnen zeggen", reageert de Feyenoord-clubwatcher van Voetbal International.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Geertruida heeft volgens mij nog maar acht overtredingen gemaakt heel het seizoen", schat Krabbendam. "Waarvan twee in De Kuip. Hetzelfde geldt voor Hancko, hij speelt makkelijk."

"Het begint echt op te vallen dat je achterin nul overtredingen maakt al heel lang. Je ziet nu, Hancko gaat naar linksback en daar kan hij ook spelen. Bij de Slowaakse nationale ploeg speelt hij daar ook, dus voor Feyenoord is het geen probleem om hem daar neer te zetten."

Krabbendam vermoedt dan ook dat Hancko, met het oog op de lang geblesseerde Quilindschy Hartman, voorlopig de vaste linkervleugelverdediger van Arne Slot zal zijn.

"Ze kunnen natuurlijk Marcos López nog gebruiken daar, maar daar hebben ze eigenlijk al afscheid van genomen", weet de journalist te melden over de Peruviaan. López komt amper aan speeltijd toe in Rotterdam-Zuid en volgens Krabbendam staat hij dan ook voor een zomers vertrek.

"Die jongen zit nu twee jaar op de bank en moet ook voor zichzelf gewoon weggaan", aldus de analist. "En Feyenoord gaat er ook aan meewerken. Het is niet voor niks dat ze die Gijs Smal al bijna binnen hebben." Laatstgenoemde komt naar verluidt in de zomer transfervrij over van FC Twente, al is de deal nog niet officieel bevestigd.

Krabbendam denkt dat Feyenoord een drukke transferzomer staat te wachten. Daarbij zouden de Rotterdammers zomaar een recordtransfer kunnen voltooien. "Het moment gaat komen dat Feyenoord flinke aankopen gaat doen. Ik denk dat Feyenoord zijn aankooptransfer gaat verbreken, dat is nu nog Ueda." De Japanse spits kwam afgelopen zomer voor maximaal tien miljoen euro over van Cercle Brugge.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Smal was toch niet officieel binnen? Of heb ik was gemist de afgelopen weken.

1 april 2024 om 20:37

Denk het niet nee. Ben benieuwd of voor Smal de situatie nu helemaal anders wordt nu Hartman geblesseerd is daardoor waarschijnlijk niet verkocht wordt.

1 april 2024 om 20:44

En voorlopig geblesseerd is en ook begin nieuwe seizoen mist klinkt als een aardige kans

1 april 2024 om 20:48

Die smal gaat naar Feyenoord is allang rond maar dat zal hij natuurlijk nog niet bekend maken

2 april 2024 om 08:17

Ik denk het niet. Bij Feyenoord gaat hij veel meer verdienen en je speelt CL-voetbal met vrijwel een zekerheid. Die gaat gewoon naar Feyenoord mits niet nog een interessantere club zich meldt, denk ik.

Ik maak me wel zorgen om volgend seizoen als die jongen van Vitesse en Smal de namen zijn die we tot nu toe gehoord hebben. Als je spelers door dat soort namen gaat vervangen werp je jezelf zo 5 jaar terug in de tijd.

1 april 2024 om 20:59

Njaa Jahanbaksh vervangen voor Hadj Moussa vind ik een goede deal en Smal als vervanger voor Lopez is ook gewoon een stap vooruit.

Als je doelt op Hancko en Geertruida ben ik bang dat de vervanging altijd een stapje terug zal zijn. 2 van zulke klasbakken in de ED in de verdediging bij 1 club is natuurlijk wel bijzonder.

1 april 2024 om 21:05

Dat werd er al gezegd toen senessi enz vertrok we werden alleen maar beter met onze topscouting en toptrainer. dit word gewoon weer opgevangen

1 april 2024 om 21:10

Ik vind Geertruida en Hancko echt nog wel een klasse beter dan Senesi. Hen beide vervangen door eenzelfde kwaliteit gaat echt heel lastig worden. Desalniettemin heb ik ook het volste vertrouwen in de scouting en staf, maar het is een ander verhaal dan bij Senesi ben ik bang.

1 april 2024 om 21:15

Toen zei kwamen werd hetzelfde geroepen omdat we goeie speler waren kwijtgeraakt en we konden hancko enz niet. Toch pakte het weer goed uit want we kregen 9 nieuwe spelers en stonden in een Europese finale. Als zei weggaan word Feyenoord veel sterker dat is nu ook steeds gebleken

1 april 2024 om 21:17

Het is altijd een gok bij Vitesse mag het bij ons moet het. Bij ons speel je met druk enneagram moet je kunnen . Maar die gok kan je nemen

1 april 2024 om 21:18

Laten we het hopen Crooswyker, zou natuurlijk prachtig zijn als we weer door kunnen groeien ondanks uitgaande transfers! Ik ga ze allebei wel missen. Wat een heerlijke spelers die ook af en toe nog een goaltje meepakken.

1 april 2024 om 22:26

Smal mag er van mij wel bij. Lopez heeft mij weinig overtuigd. Een keer tegen Ajax en dat was het denk ik wel.

Ik snap de hype niet zo rondom Hadj-Moussa. Die jongen vertraagd het spel enorm, iets wat je in onze selectie op de vleugel niet echt kan gebruiken. Heeft een leuke actie, dat dan weer wel. Is daarnaast ook al 22 dus de status talent ook al voorbij.

1 april 2024 om 21:02

Feyenoord haal deze speler voor de breedte. Bij fc Rijnmond werd dat al gezegd .

1 april 2024 om 21:05

@Marocberkane ach ja, dat zeiden ze ook ooit over Wieffer en Beelen toen die gehaald werden.

1 april 2024 om 21:09

Flink potje doemdenken, haha.

2 april 2024 om 08:21

MGMV - Feyenoord zal vast nog wel achter betere spelers aan gaan, maar ik snap z'n sceptische blik wel.

Wat Smal vorig seizoen bij FC Twente deed, kan niet bij Feyenoord. Dan laat je open vlaktes achter, want Smal kan niet verdedigen. Bovendien speelt hij dit seizoen echt als een natte krant. Het wordt de laatste weken ietsje beter, maar het houdt nog steeds niet over.

Ook betreft die jongen van Vitesse kun je je afvragen of dat wel een aanwinst gaat zijn. Hij lijkt me niet beter dan wat er al loopt. Zet de huidige aanvallersvan Feyenoord neer bij Vitesse en ze zijn direct sterkhouder.

1 april 2024 om 21:21

Ik ben juist erg tevreden dat deze jongens niet overgeslagen worden, omdat we veel inkomsten verwachten met CL en transfers. Deze spelers zijn goedkope gokjes, zoals Trauner, Aursnes, Beelen en Wieffer.

2 april 2024 om 08:22

Smal is niet goedkoop hoor. Hij speelt al in de subtop en is transfervrij. Daar betaal je indirect wel een aardig bedrag voor in de vorm van salaris, tekengeld, commissie en eventuele bonussen.

1 april 2024 om 22:03

Smal is beter dan Lopes en die van Vitesse is gewoon voor er bij. Misschien wordt het wat en anders niet erg.

2 april 2024 om 08:24

Mee eens, mits Feyenoord dit ziet als goedkope gokjes en back-ups. Dat zal overigens wel het geval zijn hoor.

2 april 2024 om 14:07

Valt toch wel mee? Vaak begint dat namen roepen rond Mei een beetje.

Daarnaast, momenteel hoor je alleen berichten om Wieffer.

Hartman is de complete voorbereiding geblesseerd, dus de kans op een transfer is in mijn ogen vrijwel weg.

Gimenez vraag ik me ook af of die weg gaat.

Hancko en Luts zullen wel gaan en Trauner verwacht ik ook.

Dus centraal achterin moet je de grootste winst gaan boeken.

Jahanbaksh gaat weg, daar heb je die van vites voor
Lopez weg daar heb je smal voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren