Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koploper FC Dordrecht gelijk in derby, Sparta keihard onderuit

Laatste update:
/

FC Dordrecht is niet meer foutloos. De Schapenkoppen wonnen de eerste drie wedstrijden, maar kwamen vrijdag niet verder dan een remise in de streekderby tegen Excelsior. Daar mocht Dordrecht de handen ook nog mee dichtknijpen. MVV Maastricht ging in het zuidelijke onderonsje met FC Eindhoven onderuit (3-2) en Sparta Rotterdam leed een keiharde nederlaag op bezoek bij Willem II.

Excelsior - FC Dordrecht 1-1
FC Dordrecht liet vrijdag voor het eerst punten liggen in de Jupiler League. De ploeg van Harry van den Ham speelde in de beginfase erg rommelig en doordat de gastheer dat ook deed, viel er weinig te genieten op Woudestein. Jordan Botaka kreeg de eerste grote kans van de wedstrijd; zijn schot schampte de lat. Na een halfuur kwamen de bezoekers op voorsprong, want debutant Ismo Vorstermans kopte een hoekschop tegen de touwen. Enkele minuten later kwam Excelsior echter weer langszij, want Lars Hutten verschalkte doelman Warner Hahn: 1-1. Excelsior kreeg dé kans om de drie punten te pakken, maar Lars Veldwijk faalde vanaf elf meter. De thuisploeg raakte ook nog twee keer de lat.

/

FC Eindhoven - MVV Maastricht 3-2
MVV stond gedeeld derde, maar is door de nederlaag in Brabant gezakt naar plek zeven. De Sterrendragers kwamen door een fout van Bram Castro op achterstand in het Jan Louwers Stadion; Chiró N’Toko profiteerde: 1-0. De bezoekers ontsnapten lange tijd aan een dubbele achterstand, maar Fries Deschilder diende MVV vlak voor rust toch nog de 2-0 toe. De bezoekers kwamen middels een rake penalty van Bryan Smeets terug in de wedstrijd, maar Josemar Makiavala zorgde in de 77e minuut uit een rebound voor de 3-1. Smeets deed nog wat terug, opnieuw vanaf elf meter, maar verder kwam MVV niet meer.

Willem II - Sparta Rotterdam 3-0
Sparta Rotterdam werd voor de competitiestart gezien als een titelkandidaat, maar kent een dramatische start. De ploeg van Adri Bogers verloor vrijdag met 3-0 van Willem II en staat op slechts vijf punten. In de eerste helft was de thuisploeg al veel sterker en kreeg het enkele kansen om de score te openen. Bruno Andrade hielp de grootste kans om zeep; hij mikte over. De 1-0 kon niet uitblijven en tien minuten voor rust verzorgde Ali Messaoud de openingstreffer. De Tilburgers voerden na rust de score op. Messaoud knalde een vrije trap erin en Ruud Boymans bepaalde de eindstand op 3-0. Sparta won in 1992 voor het laatst in Tilburg.

/

FC Oss - Fortuna Sittard 1-0
In het Frans Heesen Stadion was er in de eerste helft weinig te genieten, maar na een halfuur stond het thuispubliek wel op de banken. Ferhat Kaya schoof de bal in de voeten van Marcel van der Sloot en hoewel de doelman nog een antwoord had op de inzet van de middenvelder, maakte Danny van de Meiracker er wel 1-0 van. Fortuna Sittard kreeg kansen op de gelijkmaker, maar die viel voor de rust in ieder geval niet. Na de pauze lukte het de Limburgers ook niet om te scoren en Van de Meiracker kreeg nog een prima kans om het duel op slot te gooien. Hij faalde oog in oog met keeper Kaya. Fortuna verloor zijn tweede nederlaag op rij, want vorige week was FC Volendam met 2-3 te sterk.

VVV-Venlo - Helmond Sport 3-2
VVV-Venlo moest winnen om een hoge klassering niet uit het oog te verliezen en voldeed aan de verwachtingen. De ploeg van René Trost kwam echter nog wel op achterstand door een vroege goal van Marc Koot, maar vlak na rust kwam de thuisploeg verdiend op gelijke hoogte. Dave Nieskens werkte de bal in zijn eigen doel: 1-1. De Venlonaren bleven drukken en kwamen een kwartier voor tijd op voorsprong door een afstandsschot van Uche Nwofor. Koot kreeg tien minuten voor tijd dé kans op de 2-2, maar hij mikte van drie meter afstand over. Invaller Travis Cooper besliste de wedstrijd en de tegentreffer van Karim Bridji kwam te laat. VVV won hierdoor zijn tweede thuiswedstrijd dit seizoen.

Is FC Dordrecht een titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat VVV wint, hopelijk hebben ze een kans om te promoveren weer!

Nee... Alstublieft geen VVV meer. Daar ben ik helemaal op afgeknapt. Was al nooit zo'n fan, maar dat afbraak voetbal dat ze daar spelen is niet om aan te gluren. Nee doe mij maar een verassing. Den Bosch weer ouzo. Niet dat dat erg reëel is maar dat zie ik liever

23 augustus 2013 om 22:26

Het was niet altijd afbraak voetbal. Het kwam vorig jaar ook door de trainer, Ton Lokhoff. Dat was echt een dramatische trainer en die liet ze maar wat aankloten. De tijden met Honda waren mooi, maar helaas zijn die ver weg. Dit jaar moet het voetbal weer beter worden met jonge talenten en een goede coach!

23 augustus 2013 om 23:52

Doet Réne Trost het goed in Venlo.

(Hij is de trainer nu toch?)

23 augustus 2013 om 22:28

Ik weet niet of je het in de gaten hebt, maar de schuldige van het afbraak voetbal was die dikke zwabbernek van Lokhof. Hij zat de poppetjes op zijn plaats en liet VVV spelen wat ik bijna 30 jaar niet gezien heb. VVV wilt altijd aanvallend spelen, en al helemaal in onze eigen Koel. Ik en vele andere zijn blij dat die vent weg is.

Na een leuke tweede helft tegen Vvv, was het vandaag weer zoals vorig seizoen onder Vonk. Geen visie, totaal geen lijn in het spel en bijna alleen maar afbraakvoetbal. Vloet had gezegd dat hij een ervaren oud-Spartaan als trainer wilde hebben, maar haalt Boogers, een onervaren trainer die nooit voor Sparta heeft gespeeld. Vandaag was het weer verschrikkelijk, het eerste halfuur had Sparta de bal nauwelijks aangeraakt, Willem II speelde een prima pot, vooral Bruno Andrade en Messaoud. De backs, Gielisse en Misidjan waren vandaag wéér dramatisch, laat dan iemand uit de jeugd spelen ofzo, die kunnen er vast meer van dan zij 2. Ook het middenveld was weer behoorlijk bagger, en helpt ook dat we 5 blessures hebben, 4 wedstrijden het seizoen in. Ik hoop dat Bruinier er weer uitgaat, heeft helemaal niks gedaan in de wedstrijden dat hij erin zat, itt Dogan die in een kwartier 2 mensen 1 op 1 zette tegen Vvv.

Sinouh
Gielisse...
Luirink
Berkel/Ram
Slijngard/mi
De Nooijer
Nieuwendaal
Dogan
Bel Hassani
Voskamp
Langedijk
23 augustus 2013 om 22:57

arquitectos. Jij raakt precies de snaar die al tijden verkondig. Wiljan Vloet moet dames gaan trainen die aan kleiduiven schieten doen. Het is geen voetbalman en zal t nooit worden ook. Dat Sparta, een van de mooiste clubs uit de geschiedenis, dit laat gebeuren is te treurig voor woorden. Hopelijk gaat er bij iemand van de TC een lichtje branden en stuurt die Vloet snel de laan uit. Vorig jaar kon hij het nog verbloemen om Vonk de schuld te geven maar het is zelf de hoofdschuldige. Ik vergeet niet dat hij zei dat hij zou opstappen als Sparta niet zou promoveren verleden jaar maar de scheinheilige zit, helaas voor Sparta, nog steeds op zijn stoel. Maak er een schopstoel van.

Dat Willem II haalt gewoon weer de beste spelers van AZ weg en die jongens groeien nog door ook. Wat een vervelende club zeg.

23 augustus 2013 om 22:41

Hahaha, goeie
Grappig ja dat Willem2 eindelijk een goeie speler van AZ terug haalt na jaren leeg te zijn geplukt door AZ.

23 augustus 2013 om 22:50

Inderdaad afcavosje, je hebt helemaal gelijk.
Dat jij dit nog durft te beweren David Loggie. Co Adriaanse, Jaliens, Mathijsen, Dembelé, Landzaat, El Hamdaoui, etc.

De gloriejaren van Willem II zijn deels ten einde gekomen omdat bepalende spelers (en trainer) richting AZ vertrokken. Dat mag ook, maar om dan nu dit verwijt te maken...

24 augustus 2013 om 01:39

Ik ga er maar van uit dat David Loggie sarcastisch is.

24 augustus 2013 om 12:17

Van Geel heeft in Tilburg de beste spelers weggehaald naar AZ: Ramzi, Mathijsen, Jaliens, Landzaat, Sektioui. Daarna zijn ook nog Dembele en El Hamdaoui die kant op gegaan. Plus Co Adriaanse!!!!!

Het liefst geen VVV meer inderdaad, dan zie ik liever Willem II terug. Al is het alleen maar voor hun aanhang.

FC Oss na 4 weds 6 punten niet slecht!

23 augustus 2013 om 22:48

Ik heb ergens wel medelijden met Top. Hun eerste drie wedstrijden waren achter elkaar tegen spek en bonen clubs Vandaag hebben ze pas hun eerste echte wedstrijd mogen spelen.

Wat een vrije trap van Messaoud!
Twee goals en een assist. Wat wil je nog meer. Gaan ze spijt van krijgen bij AZ.

23 augustus 2013 om 22:46

Ik hoop het en hard ook. Hoe halen ze het in hun hoofd om Ali weg te doen. .

Zonde dat NEC Danny vd Meijracker van de hand heeft gedaan aan FC Oss. Die hadden ze nu goed kunnen gebruiken. Een echt eerlijke kans heeft hij niet gekregen van Pastoor.

Willem II was weergaloos.

Dordt had hier echt de overwinning verdiend,speelde stuk beter. Nog steeds bovenaan!

24 augustus 2013 om 11:41

Kansen van Excelsior gezien?

Gister bij mijn clubje wezen kijken tegen Excelsior..
Tsja wat moet ik zeggen, gister het geluk van een kampioen???
1e helft ging het nog redelijk, met een goeie kop goal van Vorstermans, die helaas na 5 min na zijn goal op de grond lag, Excelsior voetbalt door en scoort de 1-1 *sportief*.
In de 2e helft vondt ik de scheidsrechter maar een aanfluiting, alles in het voordeel fluiten van Excelsior, Dordt kon niet meer normaal in een duel ingaan. Na een heerlijke penalty van veldwijk bleef de stand op 1-1 en daarna kreeg excelsior nog wat dotte van kansen. vanaf de 85e min probeerde Dordt weer het spel te maken en dat lukte tot aan de eindpass. Ik denk dat wij blij mogen zijn met een puntje, waardoor we nog steeds jaja bovenaan staan.en 300+ uitsupporters

Raar om te zeggen als een Dordt supporter haha...

Willem II speelde een goede wedstrijd domineerde en bij vlagen dacht ik dat ik voor JL standaarden naar Barca zat te kijken. Vond het ook een slimme zet om Heamhouts eruit te halen en Ippel in de basis te zetten. Zo merkte je dat het middenveld veel sterker was omdat je 2 balafpakkers (vossenbelt en Ippel)) die de bal afpakken en aansluiting met de aanval kunnen vinden. Ondaan speelde een heel goed debuut kon ondanks zijn lengte erg goed erg kopduels aangaan en hij kon heel erg hoog springen van hem gaan we nog veel plezier beleven. Van Peter kon ik ook alleen maar genieten mooie openingspassen en goed verdedigend spel. Swinkels kan ik nog niet beoordelen, had wel 3 mooie reddingen maar is nog niet zo getest zoals Meul in meerdere wedstrijden. Maar ik vond Swinkels ook voetballend ijzersterk.

De man of the match was bij mij by far Ali Messaoud. Wat een goals en wat een spel ik was al in extase toen ik hoorde dat hij bij ons ging spelen maar hij heeft het ook goed laten zien. Boymans scoorde ook weer en staat nu 4 op 4 dacht ik. Hij is eindelijk de spits die we zo lang zoeken.
Ten slotte vond ik Andrade qua spel weer goed meedoen maar het hoofd koel houden voor het doel moet hij nog leren. Ben benieuwd of we nu een zegereeks kunnen opbouwen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren