Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koopmeiners maakt indruk met weergaloos ingestudeerd doelpunt tegen Juventus

Laatste update:

Teun Koopmeiners heeft zondagavond een fantastisch doelpunt gemaakt tegen Juventus. De middenvelder van Atalanta was het eindstation van een ingestudeerde variant van een vrije trap en schoot weergaloos binnen in de kruising. De voormalig AZ'er was na rust óók nog verantwoordelijk voor de 2-2 van Atalanta.

Atalanta kreeg in de 35ste minuut een vrije trap rond het strafschopgebied van Juventus. Een schot ineens lag voor de hand, maar Mario Pasalic verraste met een breedtepass op Koopmeiners. Die aarzelde niet en knalde prachtig binnen: 0-1.

Na rust kwam Atalanta op achterstand door doelpunten van Andrea Cambiaso en ex-Ajacied Arkadiusz Milik. Koopmeiners bracht de bezoekers in de 75ste minuut weer op gelijke hoogte.

Koopmeiners sprintte de zestien in en werd prima aangespeeld door Berat Djimsiti. De Oranje-international verschalkte Wojciech Szczesny voor de tweede maal door onder de Pool door raak te schieten: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekkere knal lekker teun. Goed bezig speelt heel behoorlijk.

10 maart 2024 om 19:38

Nou eens een keer bij het NL elftal zonder poep in de broek spelen. Werkelijk elke pot is het matig, of hij krijgt onmogelijke taken van Koeman of hij durft gewoon geen enkel risico in zijn spel te leggen. Erg jammer , want is inderdaad erg bepalend voor Atalanta.

Dit seizoen 6 goals en 2 assists tegen Roma, Lazio, AC Milan en Juventus (incl Coppa).

Wat maakt hij het Koeman moeilijk zeg! Wat een heerlijk bekeken balletje zeg, en dat met interesse vanuit Engeland. Ik ben benieuwd wat zijn nieuwe bestemming wordt, en of die dat dan wel kan waarmaken in de PL

10 maart 2024 om 19:42

Dat valt wel mee. In het NL elftal laat hij nooit wat zien. Dus makkelijke keuze.

"weergaloos binnen in de kruising."

Prima doelpunt, maar dit is toch niet in de kruising?

'De Kruising' wordt wel steeds ruimer zeg..
Los daarvan een prachtige goal!

Die eerste, Wat een bizar mooie goal van Koopmeiners en dikke credits voor Gasprini want dit was duidelijk ingestudeerd en vraag me af waarom dit niet vaker op deze manier wordt gedaan. Alles en iedereen let natuurlijk op de vrije trap en ontstaat er een enorm gat aan de rechtkant van het doel.
Maar die trap ook; ingehouden schot, geen kracht maar 90 procent op gevoel, poh.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren