Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kolo Touré: ‘Als ik zo kan spelen, ga ik misschien wel naar Real Madrid’

Laatste update:

Het leek er niet op dat Kolo Touré nog veel in actie zou komen bij Liverpool. Maar omdat trainer Jürgen Klopp te kampen heeft met veel blessuregevallen in zijn defensie, was er tijdens het Capital One Cup-duel met Stoke City dinsdag toch een basisplaats weggelegd voor de ervaren Ivoriaan.

/

Mede door de afwezigheid van Martin Skrtel en Mamadou Sakho stond Touré aan de aftrap in het Britannia Stadium (waar Liverpool met 0-1 won) en hoewel hij op het laatst kramp kreeg, deed de routinier dat alleszins naar behoren. De 34-jarige mandekker is komende zomer transfervrij en hoewel een langer verblijf op Anfield wellicht een optie is, sluit Touré evenmin uit dat hij nog een toptransfer maakt.

“Als ik zo kan spelen, ga ik misschien wel naar Real Madrid”, laat de verdediger met een knipoog weten in de Engelse media. Toch heeft het voor Touré niet de voorkeur om weg te gaan uit Engeland. “Ik weet nog niet wat ik volgend seizoen doe, maar het liefst blijf ik in de Premier League. Mijn kinderen wonen hier en dat maakt het lastig om te verhuizen.”

Denk je dat Kolo Touré bij Liverpool mag blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook al is hij oud, ik zou hem nog 1 jaartje contract verlenging geven. Doet het niet heel slecht en is een goede back-up. Owja en lijkt me wel een grappig mannetje voor in de kleedkamers.

Ik denk dat Klopp ervoor gaat kiezen om hem te laten gaan.
Is pas vierde keus in de pikorde na Skrtel, Lovren en Sakho en is al 34.
Dit is een typische speler waarbij je moet doorselecteren.

Kolo kan nog wel een a twee seizoenen mee bij een team als Bournemouth, Sunderland, Aston Villa.

7 januari 2016 om 10:36

Mee eens, hoop dat ze voor Subotic gaan.

Hij speelde vorig seizoen in de CL wedstrijd tegen Real Madrid ook al heel sterk, en het is gwn een hele zekere verdediger, Sakho en skrtel en Lovren war veelzijdiger maar kolo Touré is ervaren, is heel kalm, wat de andere minder zijn en dus als invaller, een bankspeler echt perfect, ik hoop dat ie blijft!

Volgens mij is dit een topgozer om in de selectie te hebben. Voorbeeld prof en daarnaast een clown in de kleedkamer. Komt bij dat hij over het algemeen een zekere indruk maakt als hij invalt. Toch denk ik dat hij nu het beste kan vertrekken. Volgens jaar zal er doorgeselecteerd worden en is de kans groot dat ie tribuneklant wordt. Dat is verlies voor iedereen.

Als vierde cv die daar genoegen mee neemt zou ik hem altijd houden, want buiten het veld ook een enorme motivator.

Het is best lastig om een constante bankspeler tevreden te houden en daarom is hij in dat opzicht veel waard. Subotic zal niet komen om op de bank te zitten schat ik zo in en moet je dan Gomez 4e cv maken? Huren zou kunnen, maar zou dan altijd nog Wisdom terughalen.

toch een cultheld voor de fans en is geen slechte om erbij te hebben als 3de of 4de centrale.
Als liverpool zijnde liet ik hem nog een jaartje bijtekenen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren