Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Koevermans eist vertrouwen nieuwe coach'

Laatste update:

Danny Koevermans is in afwachting wat de nieuwe coach van PSV met hem van plan is. Volgens Omroep Brabant aast de spits op een vertrek uit Eindhoven als de aanstaande hoofdtrainer geen onvoorwaardelijk vertrouwen in hem toont. De viervoudig international heeft bij de landskampioen nog een contract tot medio 2011.

Sinds de komst van Ola Toivonen in de winterstop moet Koevermans genoegen nemen met een rol als reservespeler. De dertigjarige Zuid-Hollander had op meer krediet van de technische staf van PSV gerekend. Huub Stevens en Dwight Lodeweges deden deze jaargang tot nu toe 23 keer een beroep op de aanvaller, waarvan elf maal als invaller.

Vooralsnog heeft het er alle schijn van dat Koevermans binnenkort met Fred Rutten over zijn toekomst zal praten. Alles lijkt er op te wijzen dat de bij Schalke 04 vertrokken oefenmeester de nieuwe hoofdverantwoordelijke bij PSV gaat worden. Koevermans speelde in totaal 52 competitiewedstrijden (negentien goals) voor de lichtstedelingen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tjah, zo ben je de nummer 1 en zo kan je het vergeten in eindhoven.

10 april 2009 om 20:57

Niet gek als je weinig tot niets klaarspeelt, hij heeft af en toe aardige wedstrijden maar komt vaak toch veel te kort. Het komt er gewoon niet uit, hij handelt veel te sloom en scoort te weinig. Ook al krijgt ie weinig de kans, ik vind em bij Psv niet tot zijn recht komen. Het is beter dat Rutten aangeeft dat ie mag vertrekken, misschien kan Psv er samen met Lazovic nog het nodige voor vangen zodat dit kan worden bijgelegd aan nieuwe aankopen.

Koevermans heeft natuurlijk wel gelijk, niemand gaat voor zijn lol wissel zijn.
Ik denk dat het het beste is voor zowel Koevermans als Psv als ze ieder hun eigen weg gaan, want Koevermans is voor Europees voetbal niet goed genoeg.

10 april 2009 om 20:59

Koevermans bleek juist voor Europees voetbal wel goed genoeg... Vreemd dat hij in de Eredivisie veel minder makkelijk tot scoren kwam.

11 april 2009 om 09:05

Niet goed genoeg voor Europa. Heel Psv is op dit moment niet goed genoeg en het feit dat Koevermans het meest scoort in europese wedstrijden zegt dan ook genoeg. Hij is gewoon wat dat betreft the best of the rest. Psv moet daar geen genoegen mee nemen en de net-niet spelers als Koevermans, Lazovic, Mendez, Salcido en Kromkamp verkopen. Dat zijn spelers op leeftijd, die op dit moment niets meer toevoegen en die eigenlijk uitontwikkeld zijn qua leeftijd. Psv moet kost wat kost Affelay behouden voor volgend seizoen en flink investeren in spelers die er meteen staan. En dan kunnen ze het geld van bijv. Koevermans goed gebruiken.

Ik weet niet wat jullie ervan vinden maar Psv had koevermans zeker nodig in de Champions Leuage hij kan meer dan belangrijk zijn voor Psv dat hebben we ook gezien in de Eufa cup met Az, misschien krijgt hij wel speelminuten als er een nieuwe trainer komt.

Strikje erom en optzouten
als je basisplaats wilt moet je die gaan verdienen!!!
*zucht*

hahahah, ik weet nog dat koevermans in oranje ons de winst tegen luxemburg bezorge waardoor we naar het Ek gingen, dat zal toch niet langer dan een kleine anderhalf jaar geleden zijn, zo kan het gaan in de voetballerij!

10 april 2009 om 21:11

Ja maar ik vind dat Koevermans altijd een belangrijk doelpunt maakt als hij niet tegen Olympic Marseille stond hadden ze maar 1 lullig doelpunt gemaakt, ook tegen Luxemburg kon Oranje maar niet scoren maar Koevermans was de sleeptouw in die wedstrijd en vaker ook geweest ik vond dat de trainer hem een kans moest geven.

Onderschatte spits, deze man is van een hoger niveau dan die Zweed. Als een man als Koevermans vertrouwen krijgt scoort die er per seizoen makkelijk een stuk of 15/20. Ik had graag gewild dat die bij Ajax speelde. Dat die niet veel scoort bij Psv ligt meer aan die dramatische buitenspelers die ongeloofelijk egoistisch zijn.

11 april 2009 om 09:34

Ik ben het eigenlijk wel met je eens. Het Heerenveen-bestuur mag wel actie ondernemen, wij zoeken nog een beest voor in de 16. En je kunt veel zeggen van de Koef, maar in de 16 is ie scherp. Met onze vleugelaanvallers kunnen we hem vaak bereiken en kan hij zeker 20 goals maken.

11 april 2009 om 10:50

Dit klopt maar als je kijkt naar andere aspecten die een aanvaller nodig heeft zoals techniek, snelheid en een man voorbij spelen is Toivonen een klasse beter dan Koevermans.
In de 16 is Koef natuurlijk op zijn best maar ja als je dan Dzuzdzack(ofzoiets) op links hebt die altijd zijn man voorbij wil spelen en dan probeert voor te leggen / schieten heb je meer kans als je groot bent en dat voordeel heeft Toivonen ook meer dan Koef.
Koevermans is naar mijn mening wel een fractie beter dan Lazovic als je kijkt naar afwerken.

ik vind het een voorbeeldige prof!

Koevermans eist vertrouwen nieuwe coach ? Coach is nog niet eens bekend, Toivonen is een klasse beter en Koevermans overschat zichzelf behoorlijk ! Gewoon naar een Championship of 2e Bundesliga clubje gaan, nooit meer in Oranje spelen en verder niet meer zeuren. Trage draaikont.

ik vind dat koevermans een beetje doorslaat als ik deze tekst mag geloven. het is zeker geen slechte speler en zou mits hij in de basis staat er gemiddeld vijftien a twintig inleggen maar koevermans is op dit moment gewoon een wisselspeler. Om dan te eisen dat een nieuwe trainer vertrouwen in hem uitspreekt wil niet bij voorbaat zeggen dat koevermans dan ook wekenlijks speelt. Een trainer kan vertrouwen uitspreken in pak en beet 25 selectiespelers maar de trainer zal al naar gelang de tegenstander of een ontwikkeling in een wedstrijd bepalen of een speler kan spelen of niet. Ik heb nu niet de indruk dat lodeweges geen vertrouwen in deze speler uitspreekt. Wil koevermans echt wekenlijks spelen dan moet hij kiezen voor een club als nec of nac bijvoorbeeld. Het is wel een teken dat hij in een niet denderend spelend psv vaak bankzitter is

Hopen dat Psv Koevermans transfervrij laat gaan, zie hem heel graag bij Feyenoord. Koef heeft ook een zwak voor Feyenoord, mede omdat hij uit Schiedam komt.

10 april 2009 om 21:26

Wat moeten we met een reservespeler van Psv? Neem dan liever een wat jongere spits die nog kan groeien en niet zo sloom is.

10 april 2009 om 22:21

scoren? koef is echt wel een goed spits! elke speler heeft wel is een dipje of een minder seizoen. als je een voor hoede heb met makaay en koef en daar achter tomasson voor bijv volgend seizoen hebben we een mooie voorhoede!!

11 april 2009 om 09:38

Voor volgend seizoen misschien ja, en daarna?

10 april 2009 om 21:58

Ik denk niet dat Psv zo vriendelijk zal zijn voor Feyenoord want Psv heeft hem voor de volle pond gekocht van Az des tijds dus minsten 3 mil zal hij wel kosten.

10 april 2009 om 22:40

en dat kan feyenoord niet ophoesten met hun schulden....

10 april 2009 om 23:10

Denk je nou echt dat hij een zwak heeft voor Feyenoord omdat ie van Schiedam komt? Hij heeft volgens mij meer dan 5 jaar bij Sparta gespeeld, en dan denk ik niet dat je heel veel sympathie voor Feyenoord hebt..

11 april 2009 om 10:15

Ersy, Koef zijn zus woont nog steeds in Schiedam en ik heb daar nog af en toe contact mee.

De Koef heeft bewezen dat hij tijdens grote wedstrijden het verschil kan maken.
als statische spits heeft hij echter de grote fout gemaakt om voor Psv te kiezen ipv een buitenlandse middenmoter,waar hij absoluut een super-aanwinst zou zijn geweest

Eisen nog wel. Als spelers dit soort dingen gaan zeggen kun je ze beter van de hand doen in plaats van dat hij er voor knokt gaat hij de media opzoeken.

Ik vind de titel wederom een beetje stemmingsmakerij. Ik vind het niet des-koevermans om te zeggen van: 'joh ik eis dat ik speel'. Als ik dit artikel lees dan krijg ik die indruk ook totaal niet. Wat ik tussen de regels lees, is dat hij graag wil weten of hij in de plannen van de nieuwe trainer voorkomt en indien dit niet zo is, dat hij dan vertrekt om elders wel te kunnen spelen. Commentaar dat hij lijdt aan zelfoverschatting, en dat hij het moet bewijzen voordat hij iets eist, lijkt me dan ook niet op echt zijn plaats. Maarja dat is ook een beetje een kwestie van interpretatie.

Geen slechte speler, maar deze eis is te hoog gegrepen. Hij is niet in de positie om de eerste spits van Psv te worden, omdat zijn prestaties niet goed genoeg zijn.

Hij maakt inderdaad zijn doelpunten wel, als hij maar speeltijd krijgt.
Als je de ene week wel speelt en dan weer niet daar wordt je niet beter van. En als je de laatste 10 minuten nog binnen de lijnen komt kan je niet verwachten dat hij nog even de bal in het netje legt....

Koevermans word constant uit zijn rolatie gehaald, geef hem een wedstrijdritme. laat hem 10 duels spelen achter elkaar en we zullen zien wat hij klaarspeelt. Ik vind hem een spits die doorslaggevend kan zijn. bv. de 2 goals van hem tegen Az. Hij maakt doelpunten op belangrijke momenten. Ze moeten met 2 spitsen gaan werken. Ola + Koevermans. Ola = Creatief. Koevermans kan forceren. Lazovic, mag van mij in de kolenkelder gaan voetballen

Koevermans is eigenlijk niet de juiste spits voor Psv. Psv heeft betere aanvallers nodig dan met alle respect Danny Koevermans.

Tja dan moet je dat maar afdwingen op de training koef, als ik hem zie slenteren over het veld dan zie ik niet iemand die zich ten koste van alles in de basis wil spelen. En ook heeft Ola veel meer kwaliteiten dus dat wordt lastig voor koef

Ik zie dat hier Koevermans in verband word gebracht door clubs waar hij meer kans maakt maar dat vind ik onzin, bij Psv zal hij het alsnog doen so big deal inderdaad kan hij z'n draai niet vinden maar vergeet niet dat we hem afzeiken door zijn slechte kanten, hij heeft veel betekent voor Az en ook voor Psv we weten uberhaupt niet eens hoe de instellingen zal zijn als er een nieuwe trainer komt. en vertrouwen op basis is belangrijk zodat de voetballer vertrouwen krijgt en goed motiverend z'n kans zal grijpen maar geloof me als je een speler geen vertrouwen geeft word het natuurlijk nooit wat.

Ja dit bericht komt uit Den Haag en een Ajaxfan

Koevermans, Nijland en Lazovic zijn goed voor de subtop van Nederland, maar ik denk dat ook Toivonen voor Europeese wedstrijden ook niet goed genoeg is
Als je gaat vergelijken met de spelers die een paar jaar geleden op hun positie speelde lijkt het mij duidelijk dat ze een stap minder zijn.
Helaas is dit het geval over bijna de hele linie bij P S V, dus nieuwe betere spelers moeten er komen.

vertrouwen eist je niet die krijg je.

psv heeft gewoon teveel spitsen en Rutten zal gewoon tegen 1 van hen moeten zeggen dat het misschien verstandiger is om te gaan. Hij kan ze niet allemaal opstellen cq op de bank zetten. Tribunes kunnen beter door supporters bezet worden. Denk dat de meeste clubs in Nederland graag Koevermans zouden willen inlijven. Het is een spits die vertrouwen nodig heeft en er dan ook genoeg inschiet. Ik zie hem graag naar Twente komen als opvolger van n'kufo. Die speelt ook vaak slecht, maar als je hem vertrouwen geeft betaald hij dat later wel uit!

zo slecht is hij dan 52 wedstrijden 19 goals voor psv dat vind ik niet zo goed voor een spits

Hij is zo'n beetje met zijn laatste stuiptrekkingen bezig. Ja jammer dat de nieuwe psv coach niets in hem ziet. Daar doelt hij op.

Verder moet hij een nieuwe club zoeken voordat de coach niets in hem zoekt.

Hopelijk komt hij niet naar Feyenoord.

Het zou mij eerlijk gezegd niets verbazen als hij naar Ajax zou vertrekken. Het enige wat hem dan in de weg staat is Psv. Bij Ajax kunnen ze sowieso nog wel een goede "echte spits" gebruiken. heb je aan val met Sulejmani - Koef - Suarez

10 april 2009 om 23:17

En vanbasten... deze man gaf hem een kans bij Oranje

10 april 2009 om 23:23

Dat méén je niet! Zelfs Ajax mag hem wat mij betreft hebben. Maar in Amsterdam heb je Cvitanich en Bodul toch? Liever zie ik dat Psv Koevermans als ruilmiddel gebruikt in deals met subtoppers.

10 april 2009 om 23:50

In een ruil betrekken met Arnautovic lijkt mij geen slechte, hebben ze gelijk een vervanger voor N'kufo.
ik denk namelijk dat Arnautovic prima in de spits kan spelen en uit kan groeien tot een goede spits

11 april 2009 om 07:57

@ Fan4live,

dan zal Psv diep in de buidel moeten tasten, zelfs met Koevermans als ruilobject. Want een ruil zonder toegevoegde valuta, daar zal Twente niet echt warm voor lopen.

11 april 2009 om 09:37

Bodul, die is er nog lang niet man.

Dat Koevermans, Lazovic, Méndez en Salcido vertrekken juich ik van harte toe. Maar ik verbaas me over de namen die eventueel worden aangetrokken. Ik lees over Elia, Beerens en Arnautovic, dure spelers die op de flank spelen. Heeft Psv dan slechte spelers in Dszudszák, Amrabat en Manco? Drie extra flankspelers halen is dus kapitaalvernietiging. Liever zie ik aandacht uitgaan naar de verdediging. Laat Psv energie steken in het halen van Douglas en/of Granqvist! En Isaksson voldoet ook niet echt aan de eisen dacht ik. Piet Velthuizen is wat mij betreft van harte welkom! En Luciano of Michael Vorm niet minder.

Het is heel simpel: Koevermans heeft niks te eisen

@tommiiee Ik vind eigenlijk dat hij wel wat te eisen heeft.
Maar de reden dat Koevermans niet basis staat is puur om het systeem, mits psv enkele goede aankopen doet kan het beter met een aanvallende 4-4-2 opstelling spelen.
Maar ja wie ben ik om de opstelling te bepalen.

11 april 2009 om 00:55

Maico, dus in een 433 systeem zou je wel voor Koevermans kiezen en Toivonen, die nu al een paar klasse beter is, op de bank zetten?
Nee Koevermans moet zn eigen vol inzetten, en niks eisen.

ik lees nu trouwens je tekst nog een keer... sorry als ik hem verkeerd begrepen heb...

hij is voorbeeld van falend aankoop/scoutingsbeleid van reker en co. komt simpel weg kwaliteit tekort voor psv. Nac bijv. is een mooie club voor hem.

Aankoop die er door Koeman doorheen is geduwd, komt simpelweg voetballend tekort. Kezman was voetballend ook niet de beste maar die schoot er per seizoen dertig in. Koevermans schiet er hoogstens 15 in en kan noch een bal vasthouden noch een bal goed terugkaatsen.
Met Toivonen voorin heb je zowel voetballend als scorend vermogen.
Maar ook zonder Toivonen zou ik zeggen, bedankt voor bewezen diensten Koevermans (en Lazovic) maar jullie mogen vertrekken.

Heb niet het idee dat Koevermans in de positie is om iets te eisen. Bij Az deed ie het leuk, maar vint het een matige spits, leuk voor de subtop, niet meer.

koevermans kan een leuke speler zyn voor psv als je er een goede spits naast zet, dan kan die een echte afmaker zyn, dat heb tie al bewezen, maar voor psv komt tie toch wat tekort en lazovic ook, en toivonen is een leuke voetballer maar zal nooit een grote worden (hy doet me denken aan frank demouge in ze begin jaren)

11 april 2009 om 11:44

Alleen omdat die groot is en lange witte haren heeft.
Zowel de techniek en snelheid van Toivonen zijn zoveel beter dan die van Demouge dat een vergelijking tussen de twee totaal ongepast is.

je hebt topspitsen en spitsen, en koevermans moet gewoon voor zichzelf onder ogen zien dat hij geen topspits is. hij komt gewoon tekort voor het niveau dat Psv wil spelen, en zal in europese wedstrijden, die Psv toch zeker wil winnen als ze die spelen, altijd tekort komen en nooit voor een constante dreiging kunnen zorgen. de enige kwaliteit van koevermans is dat hij kopsterk is. voor de rest is het een incomplete en langzaam handelende spits die ook als aanspeelpunt niet van grote waarde is. technisch gezien is hij ook erg matig en moet hij vooral hebben van aanvoer van vleugelspelers, maar als die ook hun dag niet hebben is Koevermans een grijze muis. hij moet geen 1e keus willen zijn als hij daar niet de kwaliteiten voor heeft.

vertrouwen kun je niet eisen dat moet je verdienen

Ik kan maar niet begrijpen waarom voetballers altijd zoveel te eisen hebben. De één eist vertrouwen, de ander eist een basisplaats, en de derde eist een transfer...

Ik heb liever Toivonen in de basis dan Koevermans, Toivonen is toch een completere voetballer en Koevermans kan eigenlijk allemaal maar koppen.
Hij is in bepaalde wedstrijden wel belangrijk voor ons geweest dus ik hoop dat hij blijft want je moet altijd een 2e spits op de bank hebben maar als hij een basisplaats eist kan hij beter vertrekken..

Koevermans voetbalt minder goed dan in zijn tijd bij Az. Ik denk dat dat wel te verklaren is. Bij Az werd heel aanvallend voetbal gespeeld, waardoor Koevermans veel in de zestien meter van de tegenstander speelde. Daar kan hij van veel waarde zijn met zijn schotkracht en neusje voor de goal.

Ik zou het logisch vinden als Koevermans wil weten of de nieuwe trainer vertrouwen in hem heeft, want anders is een transfer de beste optie. Maar een onvoorwaardelijk vertrouwen, dat kan geen trainer geven. Dat zou betekenen dat de nieuwe trainer Koevermans zelfs blijft opstellen, als hij keer op keer faalt. Als speler moet je het toch elke keer zelf laten zien. Je stelt je zelf op, zeggen veel trainers ook wel.

Hmmm. Ik stel Koevermans boven Lazovic, die loopt toch alleen maar onrust te stoken. Die presteert werkelijk niets. Ik kan me de stelling van Koevermans wel voorstellen. Lazovic weg en verder met Toivonen en Koevermans. Volgens mij heb je aanvallend (ook als afmakers) een leuk duo.

Ik ben eerder voor Koevermans dan voor Lazovic.
Danny, nui nog gaan scoren en je zult het vertrouwen van Fred Rutten wel krijgen.
Maar ik vind Toivonen nu toch echt wel de Echte spits.
Ben benieuwd hoe 't afloopt.

11 april 2009 om 12:51

Als ik Psv was zou ik Koevermans En Lazovic verkopen. En dan maar eens investeren in een paar stevige, goed voetballende middenvelders/verdedigers met een goede steekpass. Manco terughalen en Jonathan bij Toivonen in de spits. Dzudszak en Amrabat/manco op de flanken. Maar dan moet Dzudszak zn kapsones opzij zetten en meer om zich heen kijken.
Ondertussen natuurlijk blijven speuren naar die ene goede jonge spits die in Nld wil voetballen.
O ja, ik ga er hierbij vanuit dat Affelay niet meer bij Psv is. Zo wel: dan die op 1 van de flanken.

Interessante speler voor Fc Twente. (vervanger N'kufo)

feyenoord schijnt volgens de geruchten met hem in onderhandeling te zijn..makaay zou wegmoeten

sommige spitsen hebben niet byzondere kwalteiten maar 1 ding hebben ze nodig vertrouwen!
ik vind wel dat je het nooit mag eisen maar hij stoot zich uiteraad niet 2 maal aan de zelfde steen.
koev zijn karakter vind ik bij feyenoord passen alleen zijn stijle komt niet tot zijn recht daar in een 442 zonder flank spelers.
ik weet dat hij een keer uitgenodigd is in de euroborg en ook geweest is maar toch zie ik voor hem heerenveen als idiale team...maar andere kant als beerends vertrekt en maby pranjic zie ik het nut er ook niet van in.
zelfde geld voor twente als elia niet behouden word en marco zie beide clubs de vleugels niet makkelijk vervangen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren