Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman zweeft na nieuwe zege en tweede plek: 'Dit is niet normaal'

Laatste update:
/

Het sprookje van Ronald Koeman en Southampton blijft voortduren. Na de oorwassing van Sunderland van vorige week (8-0), ging het zaterdag iets minder soepel, maar ook Stoke City moest er uiteindelijk aan geloven. The Potters verlieten het St Mary's Stadium met een 1-0 nederlaag, waardoor the Saints oprukten naar de tweede plek in de Premier League. "Dit is niet normaal", stamelde Koeman na afloop.

Southampton dankte de zege aan Sadio Mané, die na 33 minuten spelen de enige treffer van de middag liet aantekenen. Hij deed dat nadat Graziano Pellè de paal had geraakt. Koeman kon zijn geluk niet op. "We genieten er met volle teugen van", zei hij. "De eerste helft was fantastisch en in de tweede helft hebben we tot de laatste seconde gevochten. Dat moet wel als je de wedstrijd niet op slot gooit. We kregen acht kansen, maar benutten er maar één."

Omdat het achterin echter staat als een huis, bleek dat niet onoverkomelijk. Southampton incasseerde in totaal pas vijf tegentreffers en hield dit seizoen voor de vijfde keer de nul. "Dat is de basis van al onze punten", weet Koeman. "We hebben een goede keeper en een goede verdediging en spelers die altijd wel een goal kunnen maken." Koeman en zijn spelers staan momenteel drie punten achter koploper Chelsea, dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft.

Gaat Southampton bij de eerste vier eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij doet het fantastisch. Nu niet teveel dingen gaan roepen want met een paar wedstrijden kun je zo naar beneden stuiteren. Wel erg knap wat hij met zijn ploeg voor elkaar krijgt.

Nu is het cruciaal dat hij dit team het hele seizoen bij elkaar houdt.

25 oktober 2014 om 19:25

Als hij in de toppers kan blijven presteren met dit team, dan is er heel veel mogelijk.

25 oktober 2014 om 19:38

blijven presteren? De toppers moeten nog komen hoor...

25 oktober 2014 om 20:14

Hij presteert al, dus als hij dat in de toppers kan blijven doen.

Begrijpend lezen is niet moeilijk, je moet alleen iets minder snel op die reageren knop drukken

25 oktober 2014 om 23:40

Dat is precies wat ik zeg.. Dat je nog duimpjes krijgt voor je reactie ook -.- Jensiehh heeft het hieronder prima verwoord.

26 oktober 2014 om 03:44

Je kunt dat wat jij zegt heel dubbel lezen. Maar ik denk dat we allen benieuwd zijn naar zijn prestaties in toppers! Laten we afwachten!

25 oktober 2014 om 19:32

Wat je zegt. Een hele brede selectie hebben ze niet, dus veel blessures kan hij niet hebben. Iets wat bij Chelsea of Man City wel anders ligt.

26 oktober 2014 om 02:38

Nu United nog winnen! Weekend is dan compeet

Ik denk wel dat Koeman binnen een paar jaar een topclub aan het coachen is. Hij is heel goed bezig.

26 oktober 2014 om 02:58

Nederlands elftal?

26 oktober 2014 om 09:43

Dat is momenteel geen top

26 oktober 2014 om 11:15

Als Bert van Oostveen opgedonderd is misschien, zolang die daar nog zit komt Koeman niet. En terecht stiekem hoop ik ook dat Nederland met Hiddink, Blind en Oostveen bagger presteert.

Elkaar gezellig hoge positie geven en elkaars reet dekken, Koeman zal zich kapot lachen nu

Zou een stunt zijn als ze CL halen

25 oktober 2014 om 20:03

Credits voor Koeman, hij doet het fantastisch maar we moeten wel even relativeren. Alle toppers komen nog. Rond boxing day kunnen we kijken hoe goed dit Southampton echt is.

Ik gun het ze overigens echt en het zou fantastisch zijn. Ook goede promotie voor de Eredivisie. Maar als we realistisch zijn is een plaats bij de eerste acht al echt fantastisch.

25 oktober 2014 om 20:41

tegen spurs en arsenal zie ik ze gewoon stunten, mocht dat niet gebeuren en southampton verslaat bijna alle andere teams behalve de toppers dan kunnen ze prima meedraaien. Grote teams laten hier en daar ook punten liggen, united dit weekend en city vandaag. Zie koeman wel de EL in gaan met southampton. Hoop alleen dat ze iedereen deze winter kunnen behouden en dan misschien nog een topper huren voor een half seizoen van het kaliber depay of januzaj.

25 oktober 2014 om 23:16

Tegen Spurs? Ja die ging al verloren met 1-0, dus klets je nou maar wat?

26 oktober 2014 om 00:04

Spelen ze maar een meer tegen Spurs dan? Bijdehand...

26 oktober 2014 om 12:21

Spurs uit is geen schande om te verliezen als Southampton zijnde. Daarnaast krijgen ze ze ook nog thuis en als je dan 'gewoon' wint, kan je dat best als een klein stuntje zien. Daarnaast heeft Reine gewoon gelijk, want ook de grote clubs laten punten liggen. Chelsea lijkt overigens een uitzondering daarop in de 'kleine' wedstrijden dit jaar. Echter zou kampioen worden al helemaal niet reeel zijn. Strijden voor een CL-ticket, voorronde of directe plaatsing, is fantastisch voor dit team en ik gun het ze van harte. Vooral het uit de Eredivisie afkomstige trio Koeman, Pelle en Tadic.

Ik ben geen fan van Koeman, maar hier krijgt hij terecht alle credits.

Blijft de punten binnensprokkelen met Southampton, hoop dat ze dit doorzetten!

25 oktober 2014 om 22:33

Sprokkelen? Zeg maar gerust harken!

Vooral de manier waarop ze winnen is knap, maar ze moeten vooral met beide benen op de grond blijven. Ze hebben in de competitie tot nu toe alleen gewonnen tegen teams met een mindere selectie dan zij, de echte zware wedstrijden komen nog.

oh oh Saints waar gaat dit eindigen, wel leuk sympathieke club

Ik moet echt wel zeggen dat ik Dusan Tadic een geweldige speler vind.
Dat je het in Nederland voor elkaar krijgt om er boven uit te stijgen dat geloof ik nog.
Maar dat je elke wedstrijd in de PL ook er boven uit stijgt, een al lof van mij.

Voor Koeman ook de credits, hij doet het gewoon goed daar.
Pelle had hier en daar wat pech vandaag, maar volgende keer vliegen ze er wel weer in.
Dat hij zo belangrijk zou zijn had ik echt niet verwacht, mijn complimenten.

Er zal straks vast een periode komen dat ze punte gaan morsen, maar vooralsnog top prestatie.

25 oktober 2014 om 22:12

Nee op Pelle heb ik altijd kritiek gehad onterecht hij is echt goed.

Iedereen heeft het maar over de toppers die Southampton nog niet gehad heeft.
Uit verloren bij Spurs en Liverpool terwijl ze in beide wedstrijden Lliverpool zeker) de betere ploeg waren.
Belangrijkste is dat ze in de toppers de thuiswedstrijden winnen en tegen ploegen als City, United, Arsenal kan Southampton zeker thuis winnen. Ten eerste dat gebeurde voorgaande jaren ook en genoemde ploegen zijn op zijn zachts gezegd redelijk wisselvallig bezig.

Knap van Koeman dat hij nu al zo hoog staat, maar alle Southampton fans niet te snel juichen het kan al zo veranderen als ze tegen Chelsea enz moeten maar nogsteeds knap dat ze tweede staan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren