Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman maakt uitzondering voor Djuricic: ‘In principe is dat niet goed’

Laatste update:

Southampton heeft zes van de laatste acht competitieduels gewonnen en staat op een uitstekende derde plaats in de Premier League. Een uitstekende reeks, zeker gezien het aantal geblesseerde spelers waar Ronald Koeman mee te maken heeft. De Nederlander heeft voor het duel van woensdag met West Ham United al een streep door de namen van Shane Long, Jay Rodriguez, Ryan Bertrand, Matthew Targett en Lloyd Isgrove gezet.

/

De inzetbaarheid van Morgan Schneiderlin is nog twijfelachtig, terwijl een liesblessure een einde heeft gemaakt aan het seizoen van Emmanuel Mayuka. Dat houdt in dat Koeman geen andere optie heeft dan de toevoeging van Filip Djuricic aan de wedstrijdselectie. “Hij heeft gisteren eindelijk zijn werkvergunning gekregen en heeft vanmorgen met de selectie getraind”, vertelde Koeman daags voor de krachtmeting met the Hammers.

“Hij maakt deel uit van de selectie van woensdag en dat is een uitzondering. Het is, naar mijn mening, in principe niet goed dat een speler met één training in de benen bij de selectie zit. Maar we missen morgen diverse spelers en dus zal ik een uitzondering maken. Als de wedstrijd om kwaliteit vraagt, zal ik Djuricic inzetten. Hooguit een helft.” Southampton won in augustus met 1-3 op Upton Park. West Ham heeft acht punten minder dan de ploeg van Koeman.

Eindigt Southampton dit seizoen bij de eerste vier?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Filip Đuričić vond ik in zijn periode bij SC Heerenveen echt een prima voetballer en ik had verwacht toen hij de overstap naar Benfica maakte, dat hij het wel zou redden bij Benfica, aangezien Benfica over het algemeen wel raadt weet met spelers als Đuričić.

Als Đuričić zijn oude vorm kan hervinden, dan kan hij echt een prima aanwinst zijn voor Ronald Koeman en Southampton. Ikzelf hoop in ieder geval wel dat hij zijn oude vorm hervindt, want dan is hij echt een genot om naar te kijken.

En stel dat uiteindelijk blijkt dat Morgan Schneiderlin alsnog niet mee kan spelen bij Southampton, dan zou ik het zo doen (zie opstelling).

Nathaniel Clyne en James Ward Prowse zullen in dit systeem dan de hele rechter- en linkerkant bestrijken en dat kunnen hun denk ik ook wel, Victor Wanyama speelt dan als beschermer voor de verdediging, Filip Đuričić helpt dan mee met zowel aanvallen als verdedigen en Dušan Tadić verdeeld dan het spel.

Forster
Alderweireld
José Fonte
Yoshida
Clyne
Wanyama
Ðuricic
Ward Prowse
Tadic
Pellé
Elia
10 februari 2015 om 19:59

Davis?

Hoop dat ze champions leuge halen gun deze club het echt. Arsenal en man nu wil ik ook graag zien in cl

Goed verhaal van Koeman. Schept voor iedereen duidelijkheid, zeker voor Djuricic. Die wordt niet gewoon voor de leeuwen geworpen, maar krijgt uitleg en begrip. Zo ga je met voetballers om.

10 februari 2015 om 23:16

Djuricic zal dat zelf toch ook wel begrijpen zonder dat Koeman dat moet uitleggen. Ik denk niet dat hij meteen op 90 minuten had gerekend na 1 training.

12 februari 2015 om 21:17

Het punt is dat de meeste trainers niks zeggen, zeker niet openlijk. Koeman doet dat wel, en kweekt zo goodwill bij Djuricic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren