Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman: ‘Af en toe maakt hij verkeerde keuzes, daar werken we aan’

Laatste update:

Aurélien Joachim wordt steeds belangrijker voor RKC Waalwijk. De aanvaller was vorige week goed voor de winnende treffer tegen Feyenoord (1-0) en zaterdagavond was hij in het uitduel met PEC Zwolle verantwoordelijk voor de gelijkmaker, nota bene achter het standbeen langs: 1-1. Coach Erwin Koeman koestert de ongepolijste aanvaller uit Luxemburg.

"Het is een jongen die altijd keihard werkt en de ploeg nooit in de steek laat", vertelde Koeman aan Omroep Brabant. Verbeterpunten heeft de spits volgens de oefenmeester nog genoeg. “Af en toe maakt hij verkeerde keuzes in tactisch en in technisch opzicht, maar daar werken we aan. Voor ons is hij echt belangrijk, ik ben blij dat hij weer gescoord heeft.”

Volgens Sander Duits was het dit seizoen even puzzelen en vooral zoeken naar de juiste opstelling. “Maar het staat op dit moment goed en de resultaten zijn goed. Als we de laatste drie wedstrijden voor de winterstop goed doorkomen, sta je er ook zo weer bij. Het is gat is niet zo groot hè.”

RKC Waalwijk eindigt boven de rode streep

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De laatste zin doet het 'm

1 december 2013 om 01:53

Stoer hoor

1 december 2013 om 09:37

Graag gedaan

kutvoetbalzone, hoe moeilijk is het om een voornaam te noemen in de titel?

1 december 2013 om 01:40

precies

1 december 2013 om 06:42

Hoe moeilijk is het om lekker normaal te doen. Die man heet Koeman toch? Tikkeltje gefrustreerd om niks weer. Als het je niet bevalt kan je altijd naar een ander site gaan ipv hier dom te gaan reageren.

2 december 2013 om 17:33

Dat bepaal ik zelf wel.

Ik gun het RKC ook niet om te degraderen, het is wel gewoon een waardige club voor de eredevisie die het de grotere clubs veel lastig maakt en elke jaar weer aan de subtoppers goeie spelers leverd.

Met Najah en Sneijder ben je zoveel beter Erwin! Joh, jammer dat we geen spits hebben verder, anders linkerrijtje net als 2 jaar terug..komop rkc.
Nb nier verlengen mef de koppige Groninge r

1 december 2013 om 11:38

Sneijder is echt ondermaats maar Najah zie ik het liefst zo spoedig mogelijk terug in de basis! Daarnaast beschikken we ook nog over Tavares, ook een sterke middenvelder

Met Sneijder zoveel beter? Als Sneijder een andere achternaam had en niet het broertje van.. was. Dan voetbalde hij hoogstwaarschijnlijk 2e klasse amateurs.

Rkc heeft zeker een eredivisie waardig team staan hoor. En ik zie ons de gevarenzone echt nog wel ontlopen. Straks is Rommedahl weer fit heb van hem nog wel wat verwachtingen dus ben erg benieuwd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren