Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB handelt razendsnel en prikt nieuwe datum Fortuna - Feyenoord

Laatste update:

De dinsdagavond gestaakte bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord wordt op dinsdag 28 januari uitgespeeld, zo maakt de KNVB bekend. Het duel werd vanavond in de 63ste minuut gestaakt vanwege de dichte mist in Limburg. Het restant zal over zeven dagen uitgespeeld worden.

Het duel werd gestaakt bij een 1-1 stand na ongeveer 63 minuten op de klok. "De spelers hebben redelijk goed zicht, maar mijn assistenten kunnen niet goed bepalen wanneer de bal daadwerkelijk vertrekt", legde scheidsrechter Kevin Blom uit bij FOX Sports. "Dat is een belangrijke factor voor ons. Het spel moet goed kunnen verlopen en dat kunnen we nu niet garanderen. Het wordt ook steeds erger, dus we moeten even pauzeren en kijken hoe het gaat uitpakken."

Er waren twee criteria om de wedstrijd door te laten gaan: beide doelen moesten zichtbaar zijn en de assistent-scheidsrechters moesten kunnen bepalen wanneer een bal werd gespeeld, zodat ze situaties goed konden beoordelen. Na de onderbreking werd de mist echter alleen maar erger. Blom overlegde even met zijn assistenten en met de trainers van beide partijen, alvorens het duel te staken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze het uitspelen hoezo zo laat pas?? Speel dan de hele wedstrijd opnieuw of gwn morgen wedstrijd hervatten

21 januari 2020 om 23:32

Hoezo helemaal opnieuw spelen? Daar is geen reden toe. Weet de exacte reden niet, maar er zal best wat achter de datum zitten.

21 januari 2020 om 23:32

Het mag natuurlijk niet zo zijn dat Feyenoord zo vroeg al wordt uitgeschakeld, 28 januari.... wat een onzin

22 januari 2020 om 08:29

Wat is daar raar aan dan? Volgende week op dinsdag, zowel voor Fortuna als voor Feyenoord makkelijk in te passen. Het is nog een half uurtje dus geen excessieve belasting verder. Heeft werkelijk niks met Feyenoord bevoordelen te maken. Sterker nog, ik denk dat Fortuna er meer baat bij heeft, die hoeven niet te reizen en zijn als kleinere ploeg meer geholpen met een frisse start bij een gelijke stand dan Feyenoord.

22 januari 2020 om 08:29

@swissneutral,de Knvb houdt zich gewoon aan de eigen regels dat heeft natuurlijk niets met een eventuele vroege uitschakeling van Feyenoord te maken want die immers net zo groot ongeacht wanneer ze de wedstrijd uitspelen. Wat een ge-calimero zeg...

21 januari 2020 om 23:51

Wat is daar nu vreemd aan. De wedstrijd is over exact een week. Beide ploegen hebben de 25ste nog een wedstrijd en daarna een week vrij. Dan zou ik ook liever nu naar huis toegaan, voorbereiden op de volgende wedstrijd en daarna pas nog eventjes een half uurtje voetballen voor dit potje. Is naar mijn mening geen gekke beslissing.

22 januari 2020 om 08:26

Morgen de wedstrijd hervatten? Jij denkt dat in een halve dag de politieinzet geregeld is? Er komt meer bij kijken dan alleen de wedstrijd spelen he . Edit: met morgen bedoel ik dus vandaag.

22 januari 2020 om 08:47

Zo ver heb ik inderdaad niet nagedacht. Ze zouden het zonder supporters kunnen spelen, waardoor je wss geen of minder politie nodig hebt.

Prima oplossing en een terechte beslissing. Natuurlijk had vrijwel iedereen gehoopt dat de wedstrijd nog uitgespeeld kon worden vanavond, maar het ging helaas echt niet meer. Ik ben wel heel benieuwd naar het restant van de wedstrijd, een wedstrijd van 28 minuten geeft een totaal andere dynamiek. De angst voor een tegentreffer zal groot zijn, iedereen begint weer fit aan de wedstrijd (dus geen vermoeidheid). Dit kan wel eens heel interessant gaan worden.

Geen groot fan van zowel de KNVB als de heer Blom, maar uitstekend gehandeld bij deze. Vind het wel vervelend voor de uit supporters die weer benzine kosten moeten betalen voor ongeveer een half uur voetbal

22 januari 2020 om 07:18

Ik woon zelf in Amsterdam en ik rij iedere thuiswedstrijd op en neer. We hadden Feyenoord bij de keel en net op het moment dat de kansen kwamen word het stilgelegd. Best naar om dat stuk terug te rijden zonder resultaat..

22 januari 2020 om 08:29

RafTeuns. Kan ik begrijpen. Het was weer eens belabberd spel van mijn cluppie en grote kans dat Fortuna hierdoor kon stunten. Ik was in deze fase van de wedstrijd wel even blij dat het werd stilgelegd.

Ik heb geen fox, kan ik dit terugzien op uitzending gemist?

22 januari 2020 om 08:22

Vast wel, maar zou het niet doen. Je mist er niets aan.

22 januari 2020 om 08:29

Grap is inmiddels wel een beetje uitgemolken, vind je niet?

22 januari 2020 om 08:55

Eh misschien, ik had het nog niet eerder gehoord. Maar kan me voorstellen dat mensen die elk uur van de dag hier zijn of op insta voetbaldingen volgen iets in die trant snel horen. Want ik geef toe dat het vrij makkelijk is en bij nader inzien maar matig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren