Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB gaat misschien toch voor aanstelling technisch directeur

Laatste update:
/

Half oktober zeiden Martin van Geel, Marcel Brands en Marc Overmars gedrieën dat de KNVB baat zou kunnen hebben bij een technisch directeur. Die functie ontbreekt in Zeist en zou gecreëerd moeten worden om iemand aan boord te krijgen die belast is met de technische verantwoordelijkheid over Oranje, nog boven de bondscoach. Destijds zei Bert van Oostveen zoiets niet van plan te zijn, maar mogelijk verandert er toch iets.

“Het is nu niet de tijd om daarover uit te weiden”, sprak de directeur betaald voetbal van de KNVB anderhalve maand geleden aan De Telegraaf en daarbij wees hij ook naar Jelle Goes, de technisch manager in Zeist. Nu meldt het Algemeen Dagblad dat het ‘er veel van weg heeft’ dat men bij de bond toch een technisch directeur wil vinden.

“We gaan onze structuur opnieuw bekijken. De functie van technisch directeur komt ook aan bod”, sprak Van Oostveen aan de krant. Gertjan Verbeek noemde een aantal weken geleden Co Adriaanse als een goede kandidaat. “Hij weet hoe je structuur moet inbrengen, de boel naar zijn hand te zetten én hij heeft verstand van voetbal”, gaf Verbeek aan.

Heeft de KNVB een technisch directeur nodig, vind je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me toch af of dat gaat werken. Moet de bondscoach dan gaan werken met materiaal waar hij zelf misschien niet eens achter staat?

1 december 2015 om 19:50

Slechter dan nu kan toch niet.

1 december 2015 om 22:58

Gezien de resultaten van het Nederlands elftal zou je zeggen van niet, maar dat wil niet zeggen dat het beter gaat met een TD erbij. Dat zal gewoon een vetbetaalde clown zijn die niets anders doet dan eens per maand ruim 20 namen opschrijft en de bondscoach daarmee opzadelt. Ik zie het niet zitten eerlijk gezegd.

Als de bondscoach een technisch onbenul is dan is dit inderdaad een goede oplossing Overigens snap ik Verbeek wel, Co zou inderdaad wat tegenwicht kunnen bieden aan het softe beleid wat ons uiteindelijk het EK gekost heeft. Een beetje gif kan geen kwaad.

Wat is de toegevoegde waarde van een td bij een nationale voetbalbomd? Kunnen ze niet gewoon beter mensen met verstand aanstellen?

Dat wordt nu ingezet om van oostveen buiten schot te zetten, als een bliksemafleider

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren