Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘KNVB-bestuurder Van Breukelen op glad ijs door belangenverstrengeling’

Laatste update:

Hans van Breukelen maakt zich volgens De Telegraaf schuldig aan belangenverstrengeling. De technisch directeur van de KNVB heeft nauwe banden met het Zeeuwse bedrijf BTSW (Bureau voor Toegepaste Sociale Wetenschappen). Op de site van BTSW staat een lijst ambassadeurs en daar staan onder anderen KNVB’ers Jelle Goes, Joost Leenders en Frans de Kant op.

/

Van Breukelen staat zelfs met een grote foto op de website. Hij helpt bij het maken van opleidingen en schrijft boeken met de directeur van het bedrijf, zo meldt het dagblad. Het bedrijf is van Rini Stoutjesdijk, die onlangs is toegetreden tot de staf van de Oranje-vrouwen. Opvallend is ook dat de naam van Peter Blangé op de site van BTSW staat. De iconische oud-volleyballer is bij de KNVB in beeld om Prestatie Innovatie Manager te worden.

“De KNVB onderhoudt tot tevredenheid al een jarenlange relatie met dit bedrijf en zij mogen ons logo gebruiken zoals ze doen op hun website”, zegt directeur Jean-Paul Decossaux van de KNVB echter.

Hans van Breukelen moet opstappen bij de KNVB

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een chaos bij onze Knvb. Zelfs een bananenrepubliek heeft het nog beter voor elkaar dan wij. Iedereen eruit en laat het volk de mensen kiezen!

Zo te lezen spelen ze elkaar de baantjes toe bij de Knvb, dat kan natuurlijk niet.

Hans van Breukelen wordt door de pers net zo lang achtervolgd tot dat hij de eer aan zich zelf houd.
Met Derksen voorop. En Iedereen(zoals jij praat )huppelt daar braaf achteraan.

10 december 2016 om 09:45

Inderdaad. Het zagen is begonnen. Als de media tegen je is heb je een groot probleem.

10 december 2016 om 09:45

Heeft van Breukelen in jullie ogen wel iets goeds gedaan?

10 december 2016 om 14:12

Inderdaad. Hij zal heus niet alles goed doen maar de hetze lijkt wel erg persoonlijk te worden. Valentijn Driessen begeeft zich naast Derksen graag onder de gordel.

Ik vind het nog steeds de verkeerde keuze. Hij heeft geen visie. Doet hij nu niets meer bij Utrecht en Psv? Dat is toch ook belangenverstrengeling. En Art Langeler met 2 petten op?
Ik hoop dat hij snel vertrekt bij de Knvb en vervangen wordt door iemand met visie. Van Basten was een goede geweest voor die functie. Ik denk ook dat van Basten uit teleurstelling de Knvb heeft verlaten.

10 december 2016 om 12:42

Van Basten is voor een functie bij de Knvb alleen nuttig als toonbeeld. Verder heeft Van Basten weinig charisma en zijn voetbalvisie is nou ook niet bepaald bijzonder te noemen. Echter is hij een betere optie dan Hans van Breukelen, die in mijn ogen volledig incapabel is om als technisch directeur op te treden.

Dan zie ik liever mensen als Van Gaal, Gullit of Rijkaard. Van Gaal en Rijkaard hebben beiden al laten zien topclubs te kunnen coachen en kennen het klappen van de zweep, waar Gullit wellicht als trainer niet excelleert, maar een duidelijke voetbalvisie heeft en bovendien een personality is. Maargoed, dan hebben we het over 1 functie.

Op voetbaltechnisch gebied zit er volgens mij op dit moment niet 1 goede persoon bij de Knvb. Dat is toch op zijn minst ernstig te noemen. De afgelopen 2 jaar was het al duidelijk dat de Knvb volledig incapabel is op het gebied van administratieve zaken (de zaak FC Twente) en het is inmiddels ook al een tijd duidelijk dat de Knvb op voetbalgebied nog minder kennis heeft dan elke Eredivisie-club. Lachwekkend in mijn ogen.

10 december 2016 om 14:16

Mee eens. De genoemde namen zijn ook opties.

Hij moet gewoon een eerlijke kans krijgen.en niet vanaf minuut een belachelijk gemaakt worden.
Dat is allemaal zo makkelijk, en als het de insteek is om iemand te beschadigen, kan je bij iedereen wel wat vinden waardoor dit gerechtvaardigd is.

10 december 2016 om 12:49

Jij word toch ook niet direct directeur van een bedrijf als je bij lange na niet de CV hebt om zo'n functie in te vullen? Er is geen enkel fundament om Hans van Breukelen op te zadelen met de functie Technisch Directeur bij nota bene de Knvb.

Voetbal begint op politiek te lijken, en politiek op voetbal.
Of is dat te filosofisch op de vroege ochtend?

Wat ik niet begrijp is dat zo'n iemand uberhaupt bij de Knvb een topfunctie kan krijgen. Van Breukelen kan amper uit zijn woorden komen en kan geen visie uitdragen. Denk dat de Knvb al lang blij is dat ze nu een reden hebben om afscheid te nemen van hem

10 december 2016 om 12:51

Dat denk ik niet. De Knvb heeft hem benaderd om deze functie in te vullen en heeft net zo weinig kennis als Hans van Breukelen. Op dat gebied een perfecte match, maar voor het Nederlands voetbal een grote ramp.

Wie de kritiek niet terecht vind en denkt dat er een hetze tegen Hans is moet even de realiteit onder ogen zien. De Td van de KNVB heeft bij een extern bedrijf trainingen opgezet en de KNVB maakt hier gebruik van .Een heel lucratief koekje van eigen deeg en sinds de Bobos geen schaamte meer hebben roepen ze dat ze daar erg tevreden over zijn. Hallo!?!? Maar ja, vreemd is het niet als je nagaat dat bij RvC van Feyenoord er mensen zitten die puur en alleen daar zitten om deel te nemen aan de bouw van het nieuwe stadion.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren