Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Knutsen reageert op vragen over trainerschap Ajax: ‘Jullie geven niet op, hè’

Laatste update:

Kjetil Knutsen heeft op de persconferentie voor het duel van zijn FK Bodø/Glimt met Ajax vragen beantwoord over de link tussen hem en de Amsterdammers. Afgelopen zomer werd de Noorse succestrainer hevig gelinkt aan het trainerschap bij Ajax, maar van een samenwerking kwam het toen niet.

Op de vraag of er afgelopen zomer concreet contact is geweest tussen hem en Ajax, reageert de Knutsen ontwijkend. "Ik heb veel respect voor Ajax en de huidige trainer. Ik ben nu erg blij om trainer van Bodø/Glimt te zijn en ik hoop dat jullie respecteren wie ik ben en wat ik doe voor de club."

Knutsen werd in 2020, 2021 en 2023 landskampioen met Bodø. Ook in Europa maakten de Noren geregeld indruk. Knutsen wordt alom geroemd om zijn aanvallende stijl en prestaties met de club, dat niet lang geleden nog een bijrol vertolkte in de Eliteserien.

Knutsen krijgt vervolgens nog meer vragen over een mogelijk dienstverband bij Ajax, waar John van 't Schip na dit seizoen een rol in het technisch management van de club gaat spelen. "Jullie geven niet op, hè", lacht hij.

"De mensen die mij kennen weten dat ik niet opneem als een onbekend nummer mij belt. Of het nu een nummer is uit Noorwegen, Engeland of Nederland. Wat er in de toekomst gaat gebeuren, weet ik niet. Ik werk en leef voor vandaag en morgen. Daar wil ik het bij laten."

Knutsen ziet voldoende perspectief op een goed resultaat in de Johan Cruijff ArenA. "Als we ons niveau halen, dan kunnen we hier winnen. Al weten we ook dat we tegen een fantastische club spelen, in een mooi stadion."

Jens Petter Hauge
Eerder blikte ook Jens Petter Hauge vooruit op het duel met Ajax. De ex-speler van onder meer AC Milan wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Eintracht Frankfurt en zou bovendien langer in Bodø kunnen blijven, daar de Noren een koopoptie hebben bedongen.

"Ik ben hier pas iets meer dan een week, maar ik heb gemerkt dat de spelers en het coachingsteam een goede motivatie hebben", vertelde hij tegenover het clubkanaal. "We reizen naar Amsterdam met het geloof dat we ze goed weestand kunnen bieden en een goed resultaat mee naar huis kunnen nemen." Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint donderdag om 21:00 uur. De return volgt een week later.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach natuurlijk geven ze niet op, zijn vrij logische vragen met de dan weer typerende logische diplomatieke antwoorden. Zowat elke voetballer en trainer wil stappen maken, zoals de meeste gewone mensen dat ook willen in hun carriere, dus als een West Ham United bijvoorbeeld langs komt om Moyes te komen vervangen zal hij geen nee zeggen lijkt mij.

Ik kan mij niet helemaal herinneren waarom hij niet naar Ajax kwam, zal wel te maken hebben met Mislintat die hem niet kon manipuleren, volgens mij woud hij ook veel invloed hebben op transfers en meeverdienen ook of zo?

14 februari 2024 om 19:40

Geen idee of hij bij Ajax ook wilde meeverdienen aan transfers, iets wat hij bij Bodø wel doet.

14 februari 2024 om 19:41

Volgens mij wou hij van alles meenemen inderdaad. Meeverdienen doet hij daar volgens mij omdat zijn salaris niet super hoog is. Bij Ajax zou hij sowieso meer verdienen neem ik aan dus is dat wellicht niet eens van toepassing.

14 februari 2024 om 19:44

Ja lijkt mij dat zoiets nooit bij Ajax zou gebeuren, alleen maar een TD die mee verdient aan de spelers die hij zelf koopt

14 februari 2024 om 19:52

Ik meende inderdaad dat hij nu een percentage opstrijkt bij bepaalde transfers. In ieder geval een financiële constructie die in Nederland niet zal gaan werken. Desalniettemin een zeer goede trainer die naar mijn mening ook absoluut past bij Ajax. Echter is van ‘t Schip ook een uitstekende man voor de huidige situatie, mede vanwege zijn people management skills en zijn verleden als groot speler bij de club.

Knutsen moet gewoon begrijpen dat journalisten hier bepalen wie waar heen gaat.
Er is er dan altijd wel eentje die gelijk krijgt die we dan tot in den treure bewerken als dè kenner en soms ontdekker van die ene.
Van de 15 trainers die geroeptoeterd worden zal er toch wel één zij die serieus word net als dat er altijd 30 spelers gelinkt worden door Jan en alleman waarvan er toch wel zeker één of twee misschien zullen komen om vervolgens weer een paar "kenners" rijker te zijn in een praatprogramma of nog erger.....langs de lijn of in de studio van een voetbalzender.
Nou....als Knutsel het nou nog niet snapt.

Zijn logische vragen na geruchten deze zomer, hopelijk is t nu ook klaar en gaan ze na de wedstrijd of bij de volgende wedstrijd er niet weer naar vragen, dn word t irritant. Ondanks dat ik geen nee zou zeggen op Knutsen, blijf ik hoop houden dat Hassenhuttl komt, verwacht overigens ijdele hoop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren