Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kevin Prince-Boateng komt belofte na en eert Nouri: ‘Ik bid voor hem’

Laatste update:

Kevin-Prince Boateng zorgde zaterdagmiddag voor het klassenverschil tussen Borussia Mönchengladbach en Eintracht Frankfurt (0-1). De aanvaller maakte het enige doelpunt en liet na zijn treffer voor zijn nieuwe club zijn ondershirt zien, met de naam van Ajacied Abdelhak Nouri en diens rugnummer 34 erop.

'Praying4You', luidde zijn boodschap. "Hij was een buitengewone voetballer", zo vertelde Boateng na afloop van het Bundesliga-duel, in gesprek met BILD. Hij liet enkele weken geleden, als speler van Las Palmas, al weten dat hij het hele seizoen een dergelijk ondershirt zal dragen om Nouri en diens familie te ondersteunen.

"Het is een tragedie. Zijn familie moet weten dat ik voor hem bid. Ik zal het shirt heel het seizoen onder mijn wedstrijdshirt dragen", zo benadrukte Boateng, die Nouri nooit persoonlijk heeft leren kennen. De middenvelder van Ajax liep afgelopen zomer tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen blijvende hersenschade op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi gebaar natuurlijk. Ben ik de enige die denkt dat boateng meer in zijn mars heeft. Hij kan toch makkelijk de suptobclubs aan. Ook toen hij vorig seizoen voor las palmas speelde keek ik een beetje op. Rare keuzes maakt deze man maar zijn goals tegen barca bij milan vergeet ik niet als neutrale supporter. Goeie speler deze jongen .

10 september 2017 om 08:23

Boateng is zelfs een belangrijke schakel geweest in een toen nog degelijk A.c. Milan, dus ja, subtop zou die zeker moeten aankunnen, het is een meer dan bovengemiddelde speler met alle kwaliteiten van een moderne middenvelder, hij is enorm sterk, vrij snel, technisch en heeft een loeihard schot en de gewoonte om op goede plekken te staan. Bij Milan vond ik het vaak echt een beest van een voetballer.

10 september 2017 om 14:50

Zijn goal tegen Barcelona vergeet ik niet meer. De aanname, passeerbeweging en het loeiharde schot. Fantastisch doelpunt

10 september 2017 om 14:03

Toen die terugkwam bij milan was t niet meer de boateng als voorheen, maar hij is nog steeds wel een goeie voetballer. Zou bij Lazio bijvoorbeeld niet misstaan.

10 september 2017 om 17:09

Misschien durven clubs hem niet te nemen door z'n verleden.

Bij Schalke werd hij weggestuurd, contract per direct ontbonden, door een gebrek aan 'loyaliteit'.
Tijdens het WK in 2014 werd hij ook al weggestuurd na een vechtpartij.

Het is dus niet zo'n makkelijk persoon. In een teampsport kan dat wel eens lastig zijn.dan kun je dat risico beter niet nemen voor een andere speler gaan.

Maar gezien deze actie voor Nouri heeft hij wellicht zijn leven gebeterd,want dat getuigd wel van grote klasse.

Boateng man van zijn woord.

Wat een nobel gebaar van 'm. Zelfs voor een speler die je niet persoonlijk kende. Wat een sympathieke gast ben je dan. Kudo's voor KPB

SO naar Boateng !! Een goeie voetballer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren