Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kevin Diks wordt voor derde keer uitgeleend door Fiorentina

Laatste update:

Kevin Diks maakt het seizoen af bij Empoli. I Azzurri melden dat de rechtsback tot de zomer van 2020 wordt gehuurd van Fiorentina. Het is onduidelijk of de huidige nummer zeventien van de Serie A de verdediger vervolgens definitief kan overnemen van La Viola.

De 22-jarige Diks keerde afgelopen zomer terug bij Fiorentina nadat hij was uitgeleend aan Feyenoord. Hij kwam in Rotterdam tot 31 wedstrijden, maar mede door blessureleed heeft hij in het huidige voetbaljaar geen minuten kunnen maken bij de club waar hij nog tot de zomer van 2021 onder contract staat.

Diks, international van Jong Oranje, speelt de komende anderhalf jaar dus bij het Empoli van trainer Giuseppe Iachini. Daar moet hij de concurrentie aangaan met onder anderen Giovanni Di Lorenzo. Of Diks komende zaterdag tegen Chievo al kan debuteren, is nog onduidelijk.

Een geschikte club voor Kevin Diks?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ook daar gaat hij op de bank belanden, aangezien Di Lorenzo dit seizoen een van de betere rechtsbacks in de Serie A is. Chievo was misschien wel een betere keuze geweest, mochten zijn Depaoli nog laten gaan de komende uren.

Die Diks wordt echt niks. Ingeleid projectiel. Daarnaast komt hij ook hier op de bank terecht omdat die back die ze hebben bij de betere in Italië hoort

Ben al blij dat ie niet terug komt naar Rotterdam! Dat was het eerste gerucht, dat Diks terug zou komen.. Moet je echt niet meer willen als Feyenoord zijnde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren