Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez ziet ‘pure frustratie’ bij Santiago Giménez: ‘Dan mist hij...’

Laatste update:

Kenneth Perez verwacht dat Santiago Giménez veel spijt heeft van de rode kaart die hij pakte met een wilde overtreding op Gianluca Mancini. De 21-jarige spits van Feyenoord werd, toen de wedstrijd tegen AS Roma (4-1) al verloren was, donderdagavond in de verlenging bestraft met een rode kaart. Giménez zal enorm balen van de aankomende schorsing, zo concludeert Perez als analist bij ESPN. De Deen stelt dat de linkspoot hoogstwaarschijnlijk een mooie affiche mist in de Champions League.

Giménez pakte in het Stadio Olimpico een gefrustreerd ogende rode kaart door zijn noppen te planten in het onderbeen van Mancini. Arbiter Anthony Taylor toonde zich na ingrijpen van de VAR onverbiddelijk en stuurde de Mexicaan weg met een rode kaart. “Het is vooral heel vervelend voor hemzelf”, reageert Perez bij ESPN. “Volgend seizoen kan Feyenoord zomaar in een geweldige Champions League-poule komen. Dan mist hij een wedstrijd tegen bijvoorbeeld Real Madrid.”

Perez denkt te weten waar de overtreding van Giménez vandaan kwam. “Het is pure frustratie en pure irritatie over het feit dat hij zijn stempel niet heeft kunnen drukken in twee topwedstrijden tegen Roma.” Collega-analist Pierre van Hooijdonk noemt het een ‘rare overtreding’. “Hij denkt: ik ben niet veel aan de bal geweest en heb dé kans gekregen in de verlenging...” Perez haakt daarop in. “Hij zal zichzelf écht hebben willen laten zien in deze wedstrijden. Helaas heeft hij dat het niet kunnen bewijzen aan zichzelf en zijn omgeving.”

Reactie Arne Slot
Trainer Arne Slot voelde er na afloop op de persconferentie niets voor om zijn pupil publiekelijk een standje te geven. “Hij mist de volgende Europese wedstrijden. En als wij de komende vijf wedstrijden goed doorkomen, zal dat hopelijk de Champions League zijn. Maar daar moeten we nog vijf hele zware wedstrijden voor spelen, om dat eventueel te bereiken”, aldus Slot, die zegt nog niet bezig te zijn met een eventuele schorsing voor Giménez. Het gaat geen seconde door mijn hoofd dat hij volgend jaar een wedstrijd mist.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We waren iets beter en we waren iets slimmer.
Dat is absoluut geen schande voor Feyenoord. Want wij beheersen dat spelletje net iets beter. Zeker met Mourinho als coach.

21 april 2023 om 08:48

Denk dat er maar weinig ploegen in Europa zijn die dat spelletje beter kunnen spelen dan een Italiaanse ploeg onder Mourinho.

Tegelijkertijd moet ik zeggen dat ik het gisteren zeker in de tweede helft heel erg mee vond vallen. Er werd toen vooral gevoetbald door Roma. Ik vond Matic gisteren trouwens echt onvoorstelbaar goed.

21 april 2023 om 08:57

Ik moet zeggen dat ik ook echt genoten heb van Feyenoord. Altijd de voetballende oplossing, tussen de linies lopen, inspelen, one touch, echt precies het voetbal hoe ik het graag zie. Dat ze kwalitatief te kort kwamen is totaal geen schande, zeker als je de namen ziet en het budget. Dat ze het zo goed gedaan hebben zegt veel over Feyenoord en Slot. Genoten. Deed me met weemoed terugdenken aan het Ajax onder Ten Hag. Klasse hoor Feyenoord. On: Dat Gimenez trouwens zo door gaat, is voor mij onbegrijpelijk, maar zal wet iets te maken hebben met zijn frustratie over zijn slechte spel in deze duels.

21 april 2023 om 09:03

Zeker, dit Feyenoord zit voetballend echt wel gewoon heel goed in elkaar. De hele achterste linie en de controleurs zijn echt heel goed aan de bal. Szymanski over het algemeen ook wel.

Het is dat je een schrijnend gebrek aan kwaliteit op de flanken hebt. En dat de meeste invallers ook echt niet mee kunnen op het niveau van een Roma. Maar je hebt toch echt wel een aantal spelers die zich heel goed staande hielden op dit niveau.

21 april 2023 om 09:04

Volkomen mee eens! Als je dit aan het begin van het seizoen had gezegd dat Feyenoord zover zou komen had iedereen je voor gek verklaard! En wat Ajax betreft, het kwartje kan zomaar weer goed vallen, zie Feyenoord en Az!

21 april 2023 om 09:13

Eens, waren echt momenten (vooral in de eerste helft) waarin Feyenoord ze met driehoekjes volledig wegtikte.

Goed, had liever gehad dat wij weggetikt waren en nu in de halve finale EL stonden though. Dan maar een mooie campagne in de CL volgend jaar om deze zure avond weg te spoelen.

21 april 2023 om 09:38

Ik heb gister niks gezien waarvan ik zeg, dit is echt des Mourinho's en "dit spelletje" kunnen hun als geen ander. Ze voetbalden gewoon. Hooguit laatste 5min dat er wat tijd gerekt werd, maar niet eens overdreven of met rare fratsen. Ze moesten winnen en ze gingen voor doelpunten. Perez gaf als commentaar na 90min dat hij verwachtte dat Feyenoord meer de bal zou krijgen. Maar Roma ging gewoon lekker door met zoeken naar een goal.

21 april 2023 om 09:51

@Noud Matic en Spinazzola waren voor mij de twee absolute uitblinkers.

21 april 2023 om 09:53

Mwah, het was niet het ouderwetse tijdrekken maar eerder de opstootjes om niks, dat begon echt al in de eerste helft. Helaas liet vooral Kokcu zich daardoor uit zijn spel halen bij ons, Wieffer had er ook moeite mee.

Vind ik redelijk des Mourinho's.

21 april 2023 om 08:53

Dat ik het na al je eerdere posts nog eens met je eens zou zijn... het is jammer maar helaas. Roma heeft ook gewoon goed materiaal lopen en met een Mourinho aan het roer erg lastig om van te winnen. Als het dan ook nog echt ergens om gaat komt er nog wat extra los. Hebben zich goed versterkt t.o.v. vorig seizoen.

21 april 2023 om 08:54

Dat klopt helemaal, gefeliciteerd!

Enige wat ik hier wel kwijt wilt dat nu meeste Ajacieden doen alsof Feyenoord er niks van kan. Dan zeg ik alleen kijk naar je eigen prestaties. Je legt het af met Bergwijn die in eerste instantie bijna 10x zoveel meer gekost heeft als Giminez en we konden zeker 4 Hanckos halen voor bassey. Jammer dat er zo gereageerd wordt andersom was ik wel blij voor Nederlandse voetbal dat Ajax zo ver kwam destijds in CL.

Je hebt internationals als wissel dat is toch andere koek bij Feyenoord. Ik moet ook zeggen dat sommige spelers toch wel onder hun niveau waren, helaas.

21 april 2023 om 09:04

Vind dat je nu wel heel selectief @mrknowledge. Lees genoeg complimenten van ajacieden

21 april 2023 om 09:11

Nou bij deze van een Ajacied. Dit Feyenoord is 10x beter dan het huidige Ajax. Wees gewoon trots op je eigen clubbie die het super goed doen, in plaats van weer naar Ajax en Ajacieden te wijzen... 👍

21 april 2023 om 09:14

Na de verloren wedstrijd deed ik het onderwerp open en zag alleen maar negatieve reacties.

Top!

21 april 2023 om 09:39

Tekenend dat je op zo’n moment meer bezig bent met Ajax en wat Ajacieden ervan vinden.

21 april 2023 om 10:56

Open maar eens de topic van feyenoord, het is andersom hé. Kijk maar eens opmerkingen Giminez tekort, feyenoord overklast.

Eerst roepen en dan nog ontkennen zegt al genoeg.

21 april 2023 om 11:09

Mr knowledge niet zo triest doen. Dit gebeurt andersom ook. En er zijn inderdaad genoeg Ajacieden waaronder ik wel positief over Feyenoord. Het is maar net wat je wil zien.

21 april 2023 om 09:26

Ik heb zelden een wisselspeler zo'n verschil zien maken als Dybala ook. Die kwam erin en was in de aanval overigens en nergens. Natuurlijk die goal, van absolute wereldklasse, maar hij loste op een gegeven moment een schot vanaf links in de 16 en drie tellen later kreeg hij een vrije trap rechts buiten de 16.

21 april 2023 om 15:30

Zeker geen schande voor Feyenoord. Volgens mij is de begroting van Roma meer dan 300 miljoen dacht ik? Dusja dat Roma een verlenging nodig heeft en tot het uiterste moet gaan, is van Feyenoord gewoon een hele knappe prestatie.

Blijf het raar vinden dat die schorsing blijft staan voor volgend seizoen maar goed. Zal wel aan mij liggen.

Vind dat Feyenoord tot minuut 88 het toch prima gedaan heeft. Een speler als Dybala draait de boel dan om met een geweldige goal.

21 april 2023 om 08:47

Anders zou je, zodra je weet dat je uitgeschakeld bent, een soort purge krijgen waarbij je ongelimiteerd mag schoppen

21 april 2023 om 08:51

Kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat je bij uitschakeling maar van je af kan trappen omdat een rode kaart toch niks uitmaakt.

Dom van Gimenez, maar gebeurt is gebeurt. Er zal hoe dan ook een fatsoenlijke 2e spits bij moeten komen want Danilo vind ik wel erg matig.

21 april 2023 om 08:56

Ik zou vooral gaan voor een goede rechtsback, zodat Geertruida centraal achterin kan staan met Hancko. Trauner is in de Eredivisie echt een meer dan prima verdediger die waarschijnlijk bij mijn club ook wel in de basis had gestaan, maar op Europees niveau is hij echt foutgevoelig, vraag me af of hij goed genoeg is voor de Champions League.

21 april 2023 om 08:52

Waarom is dat raar? Dat zou wel heel gemakkelijk zijn hè. Oh we staan 4-0 achter we kunnen niet meer de volgende ronde bereiken. Ik ga even lekker ongegeneerd iemands benen breken uit frustratie, een straf krijg ik toch niet.

21 april 2023 om 09:06

Ik vind het raar dat je een rode kaart in de EL opeens meeneemt naar de CL van volgend seizoen.

21 april 2023 om 10:06

Gaat om een schorsing van de UEFA, en geldt dus voor alle officiele UEFA-wedstrijden, en dus niet per toernooi.

21 april 2023 om 10:39

@arsenal890

Wordt anders wel erg lastig met de administratie. Dan zou Gimenez een schorsing voor de EL hebben staan maar wanneer speelt hij weer EL?

Stel je voor dat een speler in de laatste CL poule wedstrijd rood pakt en zin team wordt derde. Dan zou hij gewoon in de EL de volgende wedstrijd mogen spelen.

Dat de Uefa dus zegt rode kaarten tel ik voor alle Uefa competities, ik vind het niet zo raar.

21 april 2023 om 09:02

Wat ik vreemder vind is dat de CL een ander toernooi is dan de EL en dat je dus zo een schorsing meeneemt naar een hele andere competitie

21 april 2023 om 09:06

Dat vind ik juist niet vreemd. Als je je misdraagt op het veld, moet je gestraft worden op het veld. Welke competitie dan ook, ongeacht ploeg/land.

21 april 2023 om 14:33

Het is en blijft dezelfde speler Japie.

210 minuten lang verzopen, al had hij in de verlenging moeten scoren natuurlijk. Duidelijk niet opgewassen tegen Smalling (die speelde weer goed zeg) en dat ging denk ik mis in zn kop toen uitschakeling zeker was. Wel echt zonde dat ie nu volgend seizoen de 1e 2 potjes mist.

21 april 2023 om 08:47

Gimenez had het idd heel moeilijk met Smalling maar heeft ook geen enkele goede voorzet gekregen in 210 minuten.

21 april 2023 om 09:12

Dat moet ook het doel worden van Giminez, dat hij halve kansen er gelijk inschiet. Dat merk je ook in andere wedstrijden hij geeft echt 100% alles voor, maar als hij nou kansen maakt die hij krijgt dan gaat hij echt ver komen. Hopelijk pakt hij het slim aan, en blijft hij nog een jaar.

Smalling is geen wereld verdediger, maar Mourinho pakt dit wel goed aan.

21 april 2023 om 13:08

hij moet serieus naar de sportschool en wat groter en sneller worden, verloor vrijwel elk duel.

Het is het Latijns Amerkaanse temperament wat er op zo'n moment uitkomt. Maar hij gaat daardoor wel tot het uiterste en toont inzet en passie. Hij is daarnaast pas 21 dus maak je nog fouten.

Echt een ontzettend domme actie van een slimme speler als Gimenez. Kwam er in Rome helaas niet aan te pas, maar heeft hier zeker weten ontzettend veel van geleerd. Als je de stappen ziet die hij al heeft gemaakt dit seizoen, beloofd dat voor volgend seizoen nog veel meer!

Ik hoop (en denk ook dat het verstandig is) dat Gimenez nog lekker een jaar in De Kuip blijft voetballen. Als hij zich op deze manier blijft door ontwikkelen dan komt die grote club vanzelf wel.

Verder vond ik het opvallend en prachtig om te zien dat juist de jongens van Varkenoord hoge ogen gooiden gisteravond. Kokcu, Hartman en Geertruida waren echt geweldig! Groot compliment aan de jeugdopleiding van Feyenoord!

Ach ja, we maken ons druk om uitschakeling op de rand van de halve finale Europa League en schorsing voor volgend seizoen Champions League. Wat zijn we van ver gekomen en wat zijn we inmiddels al ver gekomen. We boksen op tegen clubs die een veelvoud aan salaris betalen en schakelen ze nog bijna uit (of helemaal, zie Lazio). Toch heerlijk dat we nog Europees voetbal spelen terwijl de boerenzwaluwen al volop over het land scheren, de zwartkoppen zingen en er zelfs al boomvalken weer terug uit Afrika zijn. Trots op mijn club, al twee jaar lang!

21 april 2023 om 09:04

Haha idd. Mijn vrouw vroeg gisteravond: "is er alweer voetbal?" Ik antwoordde dat ik het ook niet gewend ben van Feyenoord. Meestal waren we in september al klaar in Europa. Het was een mooie campagne vol spanning, frustratie, euforie en hier en daar ook erg goed voetbal. Nu hopen op het kampioenschap en het aanblijven van Slot. Lijkt me mooi om er een drieluik van te maken. Van voorronde Conference league naar de Champions league. Dit jaar de titel pakken maakt Slot al een held, hem volgend jaar met succes verdedigen zou hem een legende maken.

21 april 2023 om 09:10

Inderdaad, hopen op die drieluik. En bovendien een mooie reality check dat we nog steeds verder kunnen groeien met dit elftal , ook voor de spelers die misschien dachten aan een transfer (buiten Kökçü). Ik omarm de kater van vandaag en de sneren van ajaxcollega's. Want voorheen hadden we dit gevoel al in het najaar.

21 april 2023 om 09:41

Dit gevoel leeft bij iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt. Goed gesproken Baardgrasmus

Santi moet nog een hoop leren. Niet erg want de potentie is er zeker. En met 5 verdedigers achterin is het helemaal lastig voetballen als je geen bruikbare voorzet krijgt. Leert hij weer van. Hoop overigens wel dat hij iets minder theater gaat maken in de toekomst. Hoef geen opvolger van Tadic bij ons in de punt te zien. Als de wedstrijd totaal niet onsportief is gewoon achterwege laten. Al heb ik nog steeds het gevoel dat wanneer hij niet was gaan rollen, de man van Roma geen rood had gehad.

21 april 2023 om 09:07

Mee eens, ik krijg altijd een beetje plaatsvervangende schaamte bij dat gerol, hetzelfde (of nog erger eigenlijk) heb ik met Paixão. Het past gewoon niet bij onze club.

Aan de andere kant, je zag inderdaad dat Roma vrijwel elke keer de vrije trap kreeg als ze gingen liggen. Die doen dat toch slimmer, past ook wel een beetje bij de Zuid-Europese mentaliteit, kijk een wedstrijd in Spanje en je ziet de helft van de tijd spelers kermend op de grond liggen.

21 april 2023 om 09:21

Ik hou niet van dat gerol en geduik inderdaad, maar bij die assistent vond ik het geoorloofd. Wat een dwaas. En als er echt iets gebeurt mag er best aandacht op gevestigd worden, zeker in de tijd van de VAR. Maar niet eindeloos doorrollen of vallen om niks

21 april 2023 om 09:30

Klopt kan alleen maar tegen je werken. Alleen maar naar grijpen wanneer je een enorm onsportieve tegenstander een koek van eigen deeg te geven, maar als het even niet hoeft gewoon lekker achterwege laten. Verziekt het voetbal gewoon en ik kom er niet voor naar het stadion

Alsof Slot alleen met Gimenez bezig is. De kans is natuurlijk heel groot dat we komend seisoen in de Champions leage spelen. Maar daar hebben we helemaal niks te zoeken en wordt ke kansloos uitgeschakeld in de groepsfase. Slot vertrekt daarom ook want hij weet dat hij nooit meer beter dan dit seizoen kan bereiken met feyenoord. Bovendien vertrekken vast een paar belangrijke spelers waaronder Kokcu, Idrissi em misschien Ginenez zelf ook wel.

21 april 2023 om 09:18

Niks te zoeken? Volgens mij heb je dit seizoen drie thuiswedstrijden gewonnen van ploegen die volgend jaar waarschijnlijk in de CL zitten (Lazio, Roma, Shaktar).

21 april 2023 om 09:33

Je wordt met redelijk wat pijn en moeite uitgeschakeld door een ploeg die in de competitie boven de 2 halve finalisten van de CL staan.. Hoe kan je dan zeggen dat je er niks te zoeken hebt? Misschien een gekke opmerking maar daar waar spelers weggaan, kunnen ze ook weer gehaald worden. Lijkt mij duidelijk dat er zeker op de flanken wat bij moet komen. Achterin en op met middenveld ging het best aardig volgens mij.

Ik vond het een beetje vreemde overtreding, als het echt frustratie en gemeen is dan verwacht je dat hij vol doorgaat, maar hij lijkt te schrikken en bewust zijn gewicht de andere kant op te gooien om niemand te blesseren. Speler van Roma merkt er ook nauwelijks iets van. Ik denk eerder onbeholpen dan gemeen, maar het ziet er natuurlijk slecht uit als je zo inkomt.

21 april 2023 om 10:42

Als je zo inkomt, dan weet je dat je rood kan krijgen. Stond Feyenoord nog op doorgaan en probeer je alles wat je kan om het resultaat uit het vuur te slepen, dan begrijp ik het nog wel. maar sta je met 1-4 achter, ga je dat echt niet meer goedmaken de laatste tien minuten, dan snap ik het niet.

De wedstrijd was gespeeld. Nu schors je jezelf voor minimaal een wedstrijd in de CL.

21 april 2023 om 11:07

Mee eens, ik wil alleen een kanttekening plaatsen omdat er veel wordt gezegd dat het een frustratie schop zou zijn, want dat denk ik namelijk niet. Het was vooral lomp en dommig, niet gemeen. Hij doet volgens mij echt zijn best om de speler niet te blesseren. Desalniettemin slaat het natuurlijk nergens op om nog zo in te komen. Je weet dat het er op de VAR altijd heel slecht uit ziet als je iemand zo hoog op de knie raakt.

Als Feyenoord volgend seizoen aan wil haken in de Europese wedstrijden, dan moeten ze Bijlow als eerste vervangen. Het is een talentvolle keeper, die mij heel onzeker indruk achter laat. Komt ook deels door zijn blessures. Wil natuurlijk wedstrijd uitspelen zonder blessure. Hier gaat al de mis in. In de eredivisie kan je nog wel wegkomen, maar Europees geldt natuurlijk andere wetten.

Daarmee bedoel ik dat je als keeper zijnde alles moet geven en die indruk heb ik niet bij Bijlow. Bij duels vermijd hij liever contact. Dat kon je gisteren duidelijk zien bij het goal van Shaarawy. Doe iets om de aanvaller moeilijk te maken. In plaats dat je je rechter voet uitsteekt om je zelf breed te maken komt ie als een klein softie uit, nogmaals wil natuurlijk wedstrijd uitspelen zonder blessure dus liever geen duel/contact met Shaarawy gaat door zijn hoofd heen.

Met die instelling heeft hij vorig jaar EC finale Feyenoord de kop gekost door halfslachtig uitkomen waar doelpunt uitkwam. Nou vooruit dan maar laatste keer. Wil zijn wedstrijd uitspelen....

21 april 2023 om 09:47

Bijlow vervangen is logischerwijs natuurlijk wel een van de laatste prioriteiten van de club. Wanneer een sterkhouder als Kokcu of Geertruida vertrekt, dan krijgt dat topprioriteit. Verder is een vervanger nodig voor Szymanski want je hebt geen 10, tenzij je volledig vertrouwt op Bullaude maar dan heb je alsnog een stand-in nodig. Op de vleugels is Alireza prima voor de Eredivisie, maar niet voor Champions League niveau (behalve zn traptechniek). Walemark is (nog) niet goed genoeg dus daar heb je versterking nodig. Idrissi aan de linkerkant vertrekt waarschijnlijk dus heb je daar een vervanger voor nodig. Mocht je twijfelen aan Trauner dan heb je een vervanger nodig voor het centrum, mocht hij blijven dan heb je een back-up nodig.
Dus iig een 10, rechtsbuiten en linksbuiten. Waarschijnlijk een rechtsback en verdedigende middenvelder en wellicht een centrale verdediger. En als er dan nog geld over is... geeft Feyenoord dat echt niet uit aan een nieuwe keeper

21 april 2023 om 10:34

Met Bijlow kan je in Europees echt niet mee aankomen. Wellicht met Wellenreuther de kans geven?

Je geeft al aan dat de kwaliteiten van Feyenoord op dit moment niet Champions League waardig zijn. Beter kunnen ze focussen op de derde plek in de groepfase CL. wat recht op heeft Europa League campagne.

21 april 2023 om 10:50

Waarom zou je je als team voordat er ook maar geloot of afgetrapt is focussen op de 3e plek? Ridicuul. Alleen omdat ik aangeef dat Alireza het op dat niveau niet gaat redden?

21 april 2023 om 12:27

Excuses je hebt helemaal gelijk. Er is nog niets geloot. Ik heb je verkeerd begrepen.

22 april 2023 om 13:08

Die kritiek op Trauner is ook overtrokken hoor. Speelde geen beste pot donderdag maar dat was het dan ook, verder al hele seizoen stabiel - vooral na z’n blessure.

Achja, zo hebben meerdere spelers weleens kortsluiting. Als ze ermee wegkomen en winnen is het slimmigheid. En als ze gestraft worden en verliezen is het idioot etc. Ik vond de reactie van Mancini fantastisch. Niet gaan liggen rollebollen maar gewoon blijven staan, wetende dat je de wedstrijd gewonnen hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren