Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez haalt uit: ‘In Europa staan ze qua toneelspelen op één’

Laatste update:

Feyenoord komt donderdagavond voor de tweede keer in actie in de groepsfase van de Europa League. De ploeg van Dick Advocaat kende echter op Rotterdamse bodem een rampzalige eerste helft tegen het Oostenrijkse Wolfsberger AC. Michael Liendl benutte twee enigszins omstreden strafschopppen in de eerste dertien minuten na overtredingen van Eric Botteghin en Bart Nieuwkoop en zorgde daarmee voor een ruststand van 0-2.

Presentator Jan Joost van Gangelen suggereerde dat de meningen over de strafschoppen verdeeld waren, maar daar waren Kenneth Perez en Ronald de Boer het in de rust absoluut niet mee eens. “Deze ploeg staat tiende van de twaalf in de Oostenrijkse competitie, maar in Europa staan ze qua toneelspelen op één”, verzekerde Perez bij FOX Sports. “Holy shit, hoe kun je hier intrappen?” Ronald de Boer: “Waar is de VAR?”

De beelden van de eerste strafschop, waarbij Eric Botteghin geel kreeg, kwamen voorbij. “Wellicht raakte hij hem héél licht”, oordeelde De Boer. “Het is wel slim. Als je een scheidsrechter kan foppen, dan moet je dat zeker doen. Het is irritant, maar we zouden het zelf juist slim vinden als een speler van Feyenoord dat zou doen. Maar je ziet eigenlijk al aan de houding van die speler dat hij zich bewust laat vallen.”

Perez kan zich voorstellen dat scheidsrechter Srdjan Jovanovic voor dit moment naar de stip wees, maar over de tweede elfmetertrap kan hij niet uit. “We zitten hier met allerlei loepjes en dergelijke, maar we hebben echt niet kunnen ontdekken waar hij hem zou raken, áls hij hem heeft geraakt”, doelde de Deen op de vermeende overtreding van Bart Nieuwkoop. “En als het echt een overtreding was, dan was het er ook nog eens buiten.”

“Wellicht gaat hij met zijn hak heel licht tegen het scheenbeen. Misschien raakt hij een haar. Maar ook hier: hij hoeft helemaal niet te vallen hè”, benadrukte De Boer. “Maar de scheidsrechter trapt er weer in. Dit soort gasten laten zich instinctief vallen als ze wat voelen. Het is natuurlijk te triest voor woorden.” Perez: ‘Dit is schandalig. Dit is echt schandalig van de scheidsrechter.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd wat ze zometeen te melden hebben over de 3e strafschop. Echt schandalig wat hier gebeurd...

29 oktober 2020 om 20:32

Ja bij die 3e penel kreeg je echt het gevoel van omkoping.

29 oktober 2020 om 20:38

En de aanvaller van Wolfsberg die Bijlow doormidden schopt voor de 3-1. Zit geen bal bij. Daarnaast nog geen penalty voor Kokcu?

Wolfsberger is het nieuwe Getafe hoor, je zou je moeten schamen. Deze scheidsrechter mag nooit meer een fluitje aanraken, wat een schande zeg.

29 oktober 2020 om 20:31

3 penalties in een wedstrijd kan. Ja. Een foutje maken kan. Ja. Maar dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. Deze scheidsrechter is echt compleet ongeschikt.

29 oktober 2020 om 21:51

Inderdaad. Ik heb sowieso het idee dat het b-garnituur scheidsrechters optreedt in de Europa League, ik zie de gekste beslissingen voorbij komen. Juist daar is de VAR meer nodig..

De derde penalty was nog erger. Ik moet echt aan match fixing denken, ook al kan ik dat woord niet meer typen zonder aan die PSV gek te denken. Maar dit gaat wel heel ver.

29 oktober 2020 om 20:25

Haha geweldig filmpje van die man

29 oktober 2020 om 20:27

Van Oostenrijkse teams winnen is iets wat Nederlandse teams sowieso maar zelden doen...

29 oktober 2020 om 20:28

Ik ben geen Feyenoorder, dus kijk niet door een gekleurde bril. Maar ik dacht ook al aan matchfixing, dit slaat toch allemaal nergens op...

Bij die 3de pingel dacht ik echt aan matchfixing. Misschien kijk ik ook wel door mijn feyenoord supportersbril of denken hier meer mensen aan. Dit begint toch wel op te vallen. Is geen toeval meer

29 oktober 2020 om 20:41

Ook door een psv bril ziet dit eruit als de moeders van matchfixing, alsof die term pas na deze wedstrijd geïntroduceerd werd. Zo asociaal was dit

Deze scheidsrechter is vanochtend met beide benen uit het verkeerde bed gestapt... wat een onzin gebeurt er hier!

Ik krijg flashbacks naar Øvrebø, Chelsea - Barça in 2009. Dit is matchfixing, geen twijfel mogelijk. Ik ga er vanuit dat deze Serviër nooit meer een professionele wedstrijd zal fluiten. Voor het leven schorsen. Schandalig.

Dit is toch wel heel bizar hoor. Je mag toch hopen dat deze prutser geen Rode ster tegen Partizan fluit in de competitie, dan geeft ie waarschijnlijk 50 pingels. Ongekend wat een clown.

Ik verbaas me er vaak over hoe oud profvoetballers hier over praten. Wanneer je als aanvaller op snelheid bent en je wordt aangetikt, zeker bij de eerste situatie, waardoor je benen gehaakt worden, is het toch logisch dat je uit balans raakt en valt? Op snelheid heb je niet veel nodig. En dan is het toch gewoon een penalty wanneer je door toedoen van een tegenstander uit balans en tot val gebracht wordt?

29 oktober 2020 om 21:01

Die eerste is het probleem ook niet hè. Ik bedoel, je kan hem geven. Maar dat is licht. Die tweede is echt lachwekkend. In geen enkele herhaling zie ik een contact moment en de speler kon daarbij de bal ook nooit halen. Dat is geen voorwaarde, maar het contact is er ook niet. De derde is een doelpunt waarbij Bijlow half doormidden geschopt wordt door die jongeling. Laat je doorspelen, kan ik mee leven. De derde penalty is een geweldige redding, maar nee. De scheids besluit één van de duidelijkste penalty's niet te geven bij Kokcu maar deze was echt smerig van Bijlow in zijn ogen. Die man is volkomen ongeschikt en blijkt nota bene topwedstrijden te fluiten en interland voetbal. Deze man zou nooit meer mogen fluiten. Maar daar koop je niks voor momenteel.

29 oktober 2020 om 21:23

Derde doelpunt heb ik gemist dus kan ik niks over zeggen. 3e pingel is zeker een schande. Dat slaat werkelijk nergens op. Situatie met Kokcu vond ik lastig. Hij werd naar mijn idee wel geraakt maar dit kwam vooral doordat hij zich al liet vallen voor hij geraakt werd. Situatie opzich vond ik geen penalty, echter in deze wedstrijd zou deze de meest terechte zijn samen met de eerste.

29 oktober 2020 om 21:34

Van de 4 penaltymomenten, was de duidelijkste penalty die overtreding op kökcu

Echt ongelooflijk wat een scheids. Heb je Turpin al keer meegemaakt krijg je nu zo oliebol als scheids. Zelfs amateurscheids die fluit bij fc de kneuzen 13 fluit beter.

Godzijdank zie ik hier buiten Feyenoorders om hetzelfde zeggen: wat een ongelooflijke dwaas is dit, zeg. Echt een complete schande. Eerste pingel; oke. Tweede pingel; nooit. Kokcu die neergehaald wordt; niet gegeven. Derde pingel: schan-da-lig. Dat is voor mij toch echt het bewijs dat hier echt wat mis is. En ja, Feyenoord was slecht en maakte onbegrijpelijk die kansen niet af na rust. Maar vandaag hadden we hier toch nooit gewonnen als je die scheids vandaag ziet.

Feyenoord maakt er helemaal niets van tegen deze hele zwakke tegenstander. Scheidsrechter is echter nog slechter en ik verwacht na deze wedstrijd een stukje rijker.

30 oktober 2020 om 12:22

Inderdaad, wedstrijd is zwaar verkocht dat kan toch niet anders

Achja toneelspelen is van alle tijden. 1e 2 pingels zijn ook ontzettend dom verdedigd. Het gaat nu over de scheids terwijl we eigenlijk moeten praten over dit erbarmelijke elftal. Dit bedoel ik niet provocerend maar ik zie de simpelste dingen fout gaan en er zit op berghuis na totaal geen creativiteit in.,,

29 oktober 2020 om 20:43

Tuurlijk gaat het over de scheids. Dit is echt schandalig.

29 oktober 2020 om 20:45

Er zal geen feyenoord zijn die niet toegeeft dat het spel dramatisch is. Maar dat neemt niet weg dat er in ieder geval 2 keer helemaal niks aan de hand is en bij de erste penaltie volgens mij ook geen contact is.

29 oktober 2020 om 20:48

Alle 3 de penalty's waren nooit geen penalty. Ik vind het niet gek dat de moed je in de schoenen zakt en het spel eronder te lijden heeft als je moedwillig genaaid wordt door een scheids....3x!!

29 oktober 2020 om 20:51

Vind jullie mening prima mannen. Ik vind hoogstens de 3e bizar. Maarja als zulke kneuzen 1x je middenlijn over komen de 2e helft en kunnen scoren weer dan zie ik graag de hand in eigen boezem gaan.

29 oktober 2020 om 20:59

De tweede is ook bizar. Hij wordt niet eens geraakt

29 oktober 2020 om 22:16

@haas - Feyenoord was ook slecht en heeft 2 goals absoluut aan zichzelf te danken. En het feit dat ze zichzelf niet belonen ook. Niemand ontkent dat ook. Maar de scheids heeft het dus voor elkaar gekregen om de hoofdrol te pakken tegenover dit dramatische Feyenoord. Dus ja; het gaat over de scheids. Die 2e is totaal geen penalty en die 3e.. Ja, die 3e. Schandalig.

Met var had er een penalty geweest vanavond: eentje voor Feyenoord.. Dit gaat echt helemaal nergens over! Ik word nooit chagerijnig of boos van een verlies partij, maar vanavond wel!!!

Nou, inderdaad een heeeeeele slechte scheidsrechter, maar wat die commentator van SBS uitkraamde was van nog een niveautje lager. Wat een drama was dat zeg.

Volgens mij hebben de heren van de UEFA een gruwelijke hekel aan Nederland. Van Praag de schuld maar geven??

Over die 1e penalty is nog over te discuseren maar die overige 2 zijn cadeautje daar zal voornamelijk over gesproken worden maar amper dat Feyenoord slecht speelde.

29 oktober 2020 om 21:04

Feyenoord speelde heel slecht. Maar ik kan me zo indenken dat het best lastig voetballen is als je weet dat er zo tegen je gefloten wordt. Moet je mentaal toch heel sterk in je schoenen staan en in deze periode zal Feyenoord niet heel sterk in zijn schoenen staan. Dat kan je wel zien aan bijvoorbeeld de slechtste man van het veld: Linssen. Die kan opeens helemaal niet meer koppen. Alsof hij een vierkant hoofd heeft

Eindelijk objectieve professionele analisten die er niet omheen draaien maar gewoon aangeven wat er is gebeurd itt die amateurs bij Rtl, Theo en Jan. Man kom nou, ja Feyenoord was niet goed maar Wac zeker minder of iig niet beter en dan wordt je hier gewoon door de scheids keihard genaaid met zijn lachwekkende keuzes. Belachelijk gewoon. Wil ook geen geklaag meer horen over de Var na vandaag en ook gisteren waar de Var goed werk verrichte.

29 oktober 2020 om 22:17

Poh, die Theo. Die wil het nog gewoon zowat goedpraten.

Wanneer je met 1-4 verliest heb je zelden recht van spreken. Maar dit is toch wel 1 van die uitzonderingen. Natuurlijk heeft Feyenoord ook van alles niet goed gedaan, maar hier zijn ze toch wel genaaid.

Natuurlijk speelde Feyenoord als een krant maar als je de pingels zie moet je herkennen dat ook de uefa(dus scheids) Nederland als c land zien waardoor je dit soort flaters zien.
Wat zijn we afgegleden zeg,

Maar goed dat is mijn mening.

Deze wedstrijd van Feyenoord tegen wolfsberger ac ruikt naar match fishing,de scheidsrechter komt uit Servië,dus dan kun je het wel naar gaan.de UEFA moet maar eens in grijpen.




Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren