Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez: ‘Dit was de meest shocking wedstrijd die ik heb gezien van hem’

Laatste update:

Kenneth Perez is geschokt door het optreden van Santiago Gimenez. In het programma Voetbalpraat van ESPN maakt de analyticus duidelijk dat hij de Feyenoord-spits in het duel met Fortuna Sittard schrijnend vond spelen.

“Dit was de meest shocking wedstrijd die ik heb gezien van hem”, verzekert Perez, doelend op Gimenez. “In de andere wedstrijden zet hij nog druk, sprint hij en voegt hij nog waarde toe. Maar nu is hij echt totaal niet zichzelf in alle aspecten. Het verval is wel heel opvallend.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Stel dat hij was begonnen bij Feyenoord zoals hij nu speelt, dan hadden ze zich afgevraagd van wat ze nou in godsnaam hadden binnengehaald. Hij begon ook niet goed, maar je zag wel toen hij inviel dat hij een goede spits is.”

“Het is vervelend voor de penningmeester van Feyenoord, die elke week Gimenez zo ziet...”, vervolgt Perez. “Clubs kijken ook zeker naar de prestaties in het laatste halfjaar. Je moet eigenlijk over een heel jaar gezien heer en meester zijn in de Eredivisie.”

“In deze heerlijke competitie voor spitsen is het wel lang als je een halfjaar lang niemand voorbij komt en niet echt veel goals maakt. Hij steekt nu alweer een maand op 21 goals. Ik denk dat zo’n halfjaar toch wel zwaar weegt voor scouts.”

“Scouts kijken ook meer naar topwedstrijden. Zo’n duel met Fortuna Sittard vinden ze waarschijnlijk niet zo erg. Dit met Gimenez kan wel roet in het eten gooien voor Feyenoord”, aldus de Deense analyticus.

“Je hoorde natuurlijk bedragen van veertig miljoen, maar nu wordt het toch twintig miljoen euro. Wat doe je dan? Slot gaat hem er nu niet meer uithalen, al had hij het drie weken geleden bijvoorbeeld wel kunnen doen. Gewoon om hem heel even te resetten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is het wel echt he-le-maal kwijt. Klaarblijkelijk vind Slot Ueda nog minder, want die had je allang een paar keer in de basis moeten zetten.

15 april 2024 om 20:49

Ueda kan er inderdaad niet veel van en dat spreekt Slot zelfs openlijk uit. Kan het tempo en de intensiteit helaas niet aan. Hoop dat hij deze zomer plaatsmaakt voor een spits die het niveau wel aan kan.

15 april 2024 om 21:00

Jeetje, ik dacht dat je Feyenoord volgde. Slot vindt dat Ueda het nog niet heeft laten zien in de speeltijd die hij kreeg. Slot heeft nooit gezegd of gesuggereerd dat Ueda er niet zo veel van kan. Sterker nog, op de training behoort hij tot de besten.

15 april 2024 om 21:12

Dat hij niet letterlijk in de media roept dat Ueda er niets van kan, is natuurlijk logisch.
Maar als de trainer aangeeft dat hij de kans groter acht dat een gehuurde aanvallende middenvelder een goal maakt dan een spits die je voor 9 miljoen hebt gehaald, kan je die conclusie toch wel trekken?

15 april 2024 om 22:11

Als die spitsen de aanvoer niet krijgen over de vleugels wel ja

15 april 2024 om 22:16

Die aanvallende middenvelder was overigens Lingr. Hij maakt de winnende op aangeven van linksbuiten Ivanusec.

15 april 2024 om 23:54

Het is me wat

Wat een weelde dat we tegenwoordig een spits hebben waarbij we gaan zeuren als hij al te lang op 21 goals staat.
Met een beetje mazzel denken alle kapers dat hij er geen reet van kan, en speelt hij nog een jaartje bij Feyenoord.

15 april 2024 om 20:53

Zou dat mazzel zijn? Ik denk dat het plan was om hem te verkopen deze zomer. Je hebt je recordaankoop op de bank zitten. Zijn marktwaarde gaat iedere week omlaag. Clubs zien ook dat een 33 jarige Luuk de Jong, Pavlidis en eigenlijk ook Brobbey een beter seizoen draaien.

15 april 2024 om 21:22

Waarom denk je dat dat het plan is? Ik denk dat het plan vooral is om de komende jaren goed te blijven presteren. Santi ligt nog tot 2027 vast en het halen van een gelijkwaardige vervanger blijkt nogal een uitdaging.
Ik denk dat de gehele club er blij mee is als we aankomend seizoen weer een spits hebben die er minimaal 20 inlegt en die voor ons weer een jaar CL kan verzorgen.

Ook aankomend jaar is het halen van (minstens) de tweede plek een must en dat gaat voorlopig makkelijker met Santi dan onze recordaankoop.

16 april 2024 om 06:31

Om de komende jaren goed te blijven presteren heb je geld nodig. Geld genereer je door CL-inkomsten en door spelers te verkopen wanneer je hoge bedragen geboden krijgt. Daarmee maak je jezelf overigens ook aantrekkelijk voor spelers als springplank naar de europese (sub)top. Santi in deze vorm voegt al lange tijd weinig toe, wanneer je daar 20 miljoen voor kunt vangen is cashen verstandig.

16 april 2024 om 07:58

Er gebeurt toch niks geks? Vorig seizoen was hij lang reserve, was het niks bijzonders en liet hij later in het seizoen iets meer zien en in het land der blinden….dus werd hij basisspeler. Begin van dit seizoen scoorde hij aan de lopende band, maar het was heel opportunistisch, echter alles lukte, hij nam ook de penalty’s en veel tegenstanders tikten zo de bal in zijn voeten zodat hij kon scoren. Toen zei ik al: Ik vind het een matige spits, het zit hem allemaal erg mee.
Inmiddels blijkt, hij kan er geen reet van. Als ze hem kunnen verkopen voor €20mln….direct doen! Denk alleen niet dat er een club komt die dat gaat bieden. Ook scouts maken nuchtere analyses van een speler en bekeken hem niet door de Feyenoord bril.

16 april 2024 om 08:31

Als jouw conclusie is dat Gimenez er geen reet van kan dan ben je niet in de positie om anderen terecht te wijzen 😂

Het lijkt erop dat Perez steeds vaker over the top opmerkingen maakt om maar geciteerd te worden. Het is nooit een waardevolle analist geweest en denkt nu met de Valentijn Driessen methode wat meer op te willen vallen door steeds onzin te roepen en als headliner gebruikt worden

15 april 2024 om 21:39

Maar hij heeft nu wel gelijk

Als Luuk de Jong en Santiago Gimenez aan het begin van het seizoen van club hadden gewisseld lag Feyenoord nu op titelkoers in plaats van andersom.

15 april 2024 om 20:47

Dan denk ik dat PSV nogsteeds kampioen was geworden hoor. Luuk de Jong moet het vooral hebben van de voorzetten, en die hoef je niet te verwachten bij Feyenoord.

15 april 2024 om 20:53

Daar doe je De Jong in dit PSV echt veel te kort mee. Hij is zo belangrijk in het aansturen van iedereen en hij voetbalt echt heel goed mee, houdt ballen vast,

15 april 2024 om 21:00

Wat ik bedoel te zeggen is dat beiden gewoon perfect zitten bij hun huidige club en ze daar optimaal in hun kracht kunnen spelen. Als je ze een-op-een vervangt gaan beide clubs daar op achteruit.

Luuk de Jong is een fantastische kopper en maakt op die manier flink wat goals, Santi kan veel minder goed koppen en zal dus met hetzelfde aantal kansen minder vaak scoren.

Santi heeft fantastische diepe loopacties en maakt daaruit flink wat goals, De Jong zou wat minder vaak op het juiste moment lopen en daardoor minder vaak scoren.

15 april 2024 om 21:31

Juist in de eerste seizoenshelft, toen Gimenez over het algemeen nog in blakende vorm verkeerde, is het verschil tussen PSV en Feyenoord gemaakt hè

Tja elke spits heeft wel eens slechte periode. Het is wel zuur voor Feyenoord, maar zolang ze die wedstrijden gewoon winnen..

Ach hij raakt geen knikker maar het team blijft winnen, maakt de kans alleen maar groter dat hij volgend seizoen ook blijft. Denk dat de meeste Feyenoord fans dat liever zien dan een zak met geld.

Zou dit een gevalletje jorgenson kunnen zijn? Die kon er van de èèn op de andere dag ook geen houtje touwtje meer van

15 april 2024 om 21:23

@t-star

Onvergelijkbaar. Jorgensen heeft zowel te kampen gehad met grote fysieke problemen als mentale problemen na een miskraam van zijn vrouw.

15 april 2024 om 22:09

Wat hebben ze allebei gemeen dan behalve dat ze bij Feyenoord spelen? Gimenez heeft in 2 seizoenen bijna evenveel goals gemaakt als Jorgensen in 5 seizoenen. Daarbij is die ook pas 22. Luuk de Jong heeft in 7 ED seizoenen minder dan de 21 goals van Gimenez gehaald. Vinden we die matig?

Santi is ernstig toe aan vakantie en dan niet 1 weekje iets van een stedentrip, maar echt 3 a 4 weken all inclusive lui liggen op een strandbedje. Sinds dat deze jongen naar Nederland is gekomen, heeft hij alleen maar aan gestaan. Hij is als jonge jongen uit zijn vertrouwde omgeving gegaan en naar Nederland vertrokken, waarna hij in zijn eerste seizoen de eerste helft van dat seizoen zichzelf de pletter heeft getraind om op het niveau te komen wat Slot van hem heeft geëist. Daarna in de tweede seizoenshelft losgekomen en als beloning mee met Mexico naar de Gold Cup. Mexico wint dat toernooi en niet veel later moet hij zich alweer melden bij Feyenoord, om in hetzelfde ritme weer door te gaan in dit seizoen. Tussendoor ook nog een paar keer naar Zuid-Amerika op en neer ivm interlands. Die jongen is gewoon hard toe aan een goede vakantie.

16 april 2024 om 08:04

Je kan het mooi recht lullen.

Totale onzin natuurlijk, goed getrainde jongens moeten dit gemakkelijk aan kunnen. Feyenoord is al maanden uit Europa, dus alleen ED en een wedstrijdje beker…en zijn spel wordt slechter en slechter.

Slot maakt zijn verdedigers en middenvelders aantoonbaar beter, maar vrijwel alle voorhoede spelers vallen tegen. Dat mag hij zichzelf ook wel aanrekenen.

15 april 2024 om 22:12

Wat?
Sinisterra beleefde zijn topseizoen onder Slot. Idrissi kwam niet aan de bak bij Sevilla en Ajax, maar deed het fantastisch bij Feyenoord. Linssen, Dessers en Danilo deden het eigenlijk totaal onverwachts fantastisch. Minteh maakt gigantische sprongen dit seizoen.

Ik heb echt geen idee hoe je op deze conclusie bent gekomen.

16 april 2024 om 08:05

Is gewoon kwaliteit, matige spelers voorin, vorig seizoen ook al.

Hij mist ook zeker (te) veel kansen, maar het zou ook wel eens helpen dat de buitenspelers eens een panklare bal geven die hij er zo in kan pissen. Dat is dit seizoen zelden gebeurt. Helpt ook niet mee dat de 2 buitenspelers zo egoïstisch als de pest zijn en daarnaast altijd naar binnen komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren