Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kelvin de Lang krijgt al na acht maanden een nieuwe functie bij Ajax

Laatste update:

Ajax wil Kelvin de Lang promoveren van hoofd scouting tot technisch manager, zo meldt Voetbal International zaterdagochtend. Zodoende krijgt de 43-jarige Amsterdammer al na iets meer dan een half jaar een nieuwe functie in de Johan Cruijff ArenA. De Lang moet Ajax samen met directeur voetbal Marijn Beuker door de transferzomer heen helpen.

Journalist Tim van Duijn brengt het nieuws zaterdag naar buiten. De Lang en Beuker worden komende zomer ondersteund door commissaris Danny Blind en technisch adviseur Louis van Gaal. Het tobbende Ajax verwacht een lastige transferzomer en wil die dus met een behoorlijke bezetting tegemoet gaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De Lang, die een verleden heeft als jeugdscout en spelersbegeleider bij Manchester City, is pas sinds augustus in dienst bij Ajax. De Amsterdammer werd aangesteld als hoofd scouting, maar fungeerde sinds het ontslag van technisch directeur Sven Mislintat al tijdelijk als zijn opvolger op het gebied van technische zaken.

Van Duijn stipt in zijn artikel aan op welke zaken De Lang al invloed heeft gehad. “Hij verhuurde onder meer miskoop Georges Mikautadze aan FC Metz, had een belangrijke rol in het vastleggen van Jordan Henderson en bracht de contractgesprekken met Jorrel Hato (18) alsnog tot een goed einde. Ook haalde De Lang Julian Rijkhoff en Kian Fitz-Jim terug naar Ajax.”

Volgens de journalist was de Amsterdamse club eerder van plan een technisch manager van buitenaf aan te stellen. “Ajax voerde op de achtergrond gesprekken met de Duitser Christopher Vivell om directeur transfers te worden, maar na de schorsing van Alex Kroes is dat van de baan. De clubleiding wil nu met De Lang verder in de rol van technisch manager.”

Ajax gaat vooralsnog eerst op zoek naar een nieuwe trainer. Volgens Van Duijn ligt die taak vooral in handen van Beuker. De 39-jarige beleidsman uit Nieuw-Vennep is pas sinds december in dienst bij de Amsterdamse recordkampioen.

De Lang zal de komende maanden vooral gesprekken met spelers voeren. Zo wil Ajax onder meer de contracten van Kristian Hlynsson (medio 2026) en Devyne Rensch (medio 2025) verlengen. Indien laatstgenoemde daar niet toe bereid is, mag hij vertrekken uit Amsterdam. Verder schrijft Van Duijn dat het vooralsnog onduidelijk is of Ar’Jany Martha toekomst heeft bij Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit de man die Forbs heeft binnengebracht?

13 april 2024 om 09:11

Nee. Mislintat. Hij is wel gevraagd of hij een goed woordje wilde doen. Dat woord was achteraf iets TE goed 😜

13 april 2024 om 09:12

Dit was zeker wel de verantwoordelijke. Uiteindelijk Mislintat hakt de knoop door, maar de Lange was degene die er mee aan kwam.

13 april 2024 om 09:15

Onzin @Martyn7..
volgens insiders van de club heeft de Lang helemaal niets met deze transfer van doen gehad.

13 april 2024 om 09:16

"Mislintat vroeg me wel wat ik van hem vond ja. Ik zei dat hij heel getalenteerd was, maar ik heb hem niet aangedragen." Aldus De Lange. Mislintat was dus degene die ermee kwam. Dus Kelvin was zeker NIET de verantwoordelijke.

13 april 2024 om 09:26

Martyn7. Ja? Toen hij nog bij City zat, kwam hij bij Ajax met deze moeten jullie halen? Kelvin de Lang - de nieuwe hoofdscout van Ajax - was al eerder bekend met Forbs, zo was hij zes jaar in dienst bij Manchester City. Desondanks was De Lang niet de verantwoordelijke voor de komst van Forbs. "Ik werkte nog bij Manchester City toen Ajax al in een vergevorderd stadium was met hem", zo geeft hij aan. "Mislintat heeft mij gevraagd wat ik van hem vond en ik vertelde dat ik hem heel talentvol vind. Maar ik ben niet betrokken geweest bij de transfer.''

13 april 2024 om 09:27

Haha mooi hoor Martyn hoe jij zo zeker van je zaak bent. Zoals Darkeagle al aangeeft Kelvin z’n mening is gevraagd. Meer niet aldus Kelvin.

13 april 2024 om 10:16

Sommige mensen zitten helemaal verkeerd en hebben geen twijfel. Bijzonder.

On: Ik ben benieuwd welke spelers De Lang wél in zijn koker heeft. Hij zou intussen een interessant scoutingslijstje moeten hebben opgebouwd.

13 april 2024 om 11:56

De noodzaak om een ander helemaal de grond in te boren omdat hij iets verkeerd ziet, mis ik een beetje @Bronx. Niet nodig dit, lijkt me.

On: blijft het bizar vinden dat het er bij Forbs gewoon totaal niet uitkomt. In het begin dacht ik echt dat het wat zou kunnen worden. Snel, heeft een actie, doelgericht.

13 april 2024 om 12:25

Man genoeg hier om mijn fout toe te geven. Heb die tekst die hier eerder geciteerd werd verkeerd geïnterpreteerd. Laat mijn reactie wel staan, laat mij maar even voor l*l staan goed weekend! En bedankt voor de (on)vriendelijke correcties!

13 april 2024 om 14:05

"Mislintat kwam toen met de naam Kevin de Bruyne, ik vertelde dat het een goede voetballer is, maar daar heeft hij verder niets mee gedaan."

Nep quotes kunnen wij ook wel verzinnen!

13 april 2024 om 14:43

Kan ik wel waarderen, Martyn7. Topper!

13 april 2024 om 09:14

Nee, die associatie werd als snel gemaakt omdat ze beide van City komen. Maar De Lang heeft al eerder aangegeven dat hij niks met die transfer te maken had.

13 april 2024 om 17:19

Dat heeft hij helemaal nooit geroepen.

Letterlijk in een interview met de Telefraaf van afgelopen Oktober:
Volgens hoofdscout Kelvin de Lang heeft de scoutingsafdeling van de Amsterdammers slechts bij een transfer een vinger in de pap gehad, namelijk bij de komst van Carlos Forbs.

Hij heeft hem niet zelf aangedragen, maar Mislintat wel verteld wat hij van hem vond. Daarbij heeft hij volgens zijn eigen woorden zelf aangegeven dat "hij heel getalenteerd was", alleen of hij echt een positief of negatief advies heeft gegeven komt niet echt naar voren. Bij het lezen van "heel getalenteerd" ben ik toch eerder geneigd om te denken dat dit eerder positief dan negatief was.

13 april 2024 om 14:45

Nee. Ook weer leuk hoeveel mensen dat dan blijven volhouden terwijl al lang bekend is dat hij niet met die transfer bezig is geweest. (Dan bedoel ik niet jou Baardgrasmus, want de vraag is logisch.)

Mooi, nog meer aankopen als Forbs. We komen er wel.

13 april 2024 om 09:16

Deze man was ervoor verantwoordelijk dat o.a Henderson kwam maar had niets te maken met Forbs..

13 april 2024 om 09:53

Net zo’n grote fout dus. Wat een salaris hebben ze voor Henderson neergelegd zeg, nondeju. En wat ben je er mee opgeschoten? Niets.

13 april 2024 om 09:55

@Burwatti,

En zelfs als hij met Forbs te maken heeft gehad, iedereen die even terug zoekt naar hoe Forbs presteerde in 1 van de moeilijkste jeugd competities had Forbs gehaald..

13 april 2024 om 10:01

16 miljoen...

13 april 2024 om 10:08

@RyanGarcia,

Ja dat blijven mensen roepen die niet verder kijken dan hun neus lang is. Dat zijn dezelfde mensen die Mikautadze een slechte spits vonden, Akpom niets vonden toevoegen, 4 miljoen voor Ramaj te veel was etc etc..

City O18
34 wedstrijden, 24 goals en 23 assists.
City O23 (als 18 jarige)
38 wedstrijden, 26 goals en 13 assists.

Vanaf links uit counter, uit dribbels, uit combinatie, binnen 16 en buiten 16… een klassieke typische vleugel speler. Kijk eens terug, hoe kan het dat die jongen opeens alles kwijt is (net als de rest van de selectie?)

13 april 2024 om 10:19

Omdat het in een nietszeggende jeugdcompetitie is?

13 april 2024 om 10:20

16 miljoen voor een jeugdspeler die nog nooit op het hoogste niveau had gepresteerd is een sportief en financieel risico. Door dit (wan)beleid zit Ajax nu op de blaren en zijn aankoopbedragen van 16 miljoen voorlopig niet meer haalbaar in Amsterdam.

13 april 2024 om 10:29

Hij kon Forbs lozen in de winter. Heeft hij niet gedaan. Hij haalde ook een zinloze speler als Fitz_jim terug.
Maar afgezien van wat prutswerk, Ajax heeft iemand met ervaring nodig op die positie

13 april 2024 om 10:45

@Master 1,

Klopt, een jeugd speler die Engels home grown speler is met bizarre statistieken in alle jeugd elftallen.

Zodra hij 1 stap in het eerste zet van een Engelse ploeg (welke dan ook) zet kost hij 40-50 miljoen en is hij onbetaalbaar en onhaalbaar.

Ja 16 miljoen was/is veel geld, maar er is voldoende redenatie om dit te proberen.

13 april 2024 om 10:52

@Arsenal890

Net als Nketiah, Saka, EMS, Rice bijv allemaal in dezelfde competities hebben gespeeld. Daar uitblinker waren en hun carrière aan te danken hebben?

Nketiah Arsenal 023
40 wedstrijden, 28 goals en 7 assists
Saka Arsenal O23
25 wedstrijden, 6 goals en 10 assists.

Waardoor denk je dat deze twee spelers bij Arsenal 1 terecht zijn gekomen?

Als je als Ajax zijnde een Engelse home grown speler kan halen met bizarre statistieken in O18 en O23 van een hoog aangeschreven jeugd opleiding. Moet je dan dan niet doen?

Feiten spreken voor zich toch?

United: Mainoo + Garnacho
Liverpool: TAA + Jones
Brighton: Hinselwood + Ferguson
Newcastle: Miley
Moet de lijst langer worden?

Hoef denk niet uit te leggen dat alle boven genoemde spelers niet meer haalbaar waren voor Ajax na hun debuut.

13 april 2024 om 11:22

@D-Bergkamp, maar waarom is Forbs met deze statistieken dan niet eerder opgepakt door een Engelse club? Kennelijk waren deze clubs, ondanks zijn statistieken, destijds niet overtuigd van zijn kwaliteiten. Achteraf hadden ze gelijk want bij Ajax presteert hij ondermaats.

13 april 2024 om 11:34

Saka was allang bij het eerste van Arsenal gehaald.
Die zat er op z’n 17e al bij.
Op de leeftijd die forbs heeft, was saka ook al gedebuteerd bij de nationale ploeg.
Die 2 kan je toch niet vergelijken?
Jeugd competities zeggen gewoon niet altijd alles.

13 april 2024 om 12:19

Vandaar dat alleen ajax interesse had. Jeugd ongeacht welke competitie zegt totaal niks. Genoeg voorbeelden die alles aan gort schoten in de jeugd en in de eerste elftallen geen pepernoot raakte.

13 april 2024 om 12:21

@arsenal890 precies dat

13 april 2024 om 12:23

@master1 helemaal met je eens.

13 april 2024 om 17:30

@master 1 Als de verhalden in de Britse media kloppen heeft Ajax hem op het aller laatste moment voor de neus van West Hem vandaan gehaald. Dat zou eigenlijk al rond zijn geweest (volgens diverse media was het al rond voordat Ajax uberhaupt omhoog kwam). En ook afgelopen winter had hij naar o.a. Forrest en Burnley kunnen gaan.

Dus er waren ook in de PL wel degelijk clubs onder de indruk van zijn spel en statistieken

Hij heeft het natuurlijk ook fantastisch gedaan, verdiende promotie.

13 april 2024 om 10:58

Fitz-Jim terug gehaald, Forbs niet naar Forest laten gaan…. Klasse inderdaad. Gelijk voor 10 jaar benoemen

13 april 2024 om 11:25

Ja want Forbs laten vertrekken was een top move geweest.
Op dat moment was Godts nog langdurig geblesseerd en Bergwijn ook als ik mij niet vergis.

Dat John vervolgens opeens overschakelde naar 5-3-2 heeft de speel minuten van Forbs uit eindelijk de das om gedaan.

Met de toekomst van nu had hij hem moeten laten gaan, maar op dat moment leek het gewoon logische om hem te behouden.

13 april 2024 om 22:12

Wat jij inderdaad beschrijft is inderdaad gaande. Iedereen die maar wat doet. Je krijgt een mega kans om die Forbs nog te slijten en die kans pak je niet. Of Godts nou wel of niet geblesseerd is, die is toch te licht en voorlopig nog niet daar.
Maar het langs elkaar heen werken van zowel de trainer en TD staan voor wat er allemaal mis gaat bij Ajax. Iedereen doet nu maar wat. Je hebt een ervaren iemand gewoon nodig die de trein weer op het spoor zet

Stoelendans in de bestuurskamer, wat een chaos zeg.

13 april 2024 om 11:06

Hij steekt z’n tongetje al uit!

Zo lang er geen nieuwe trainer is, zullen de Lang en Beuker moeten wachten om samen met de trainer te bekijken welke nieuwe spelers nodig zijn en van welke spelers afscheid genomen moet worden. Die trainer komt er waarschijnlijk pas als er een nieuwe algemeen directeur is. Fijn dat hij gepromoveerd wordt, maar wat schieten wij ermee op. Het zou beter nieuws zijn geweest als de nieuwe trainer gepresenteerd zou worden.

13 april 2024 om 09:19

Je hebt nu tenminste met De Lang een persoon die een trainer mag aanstellen en ook transfers kan doen. Dat betekent dat we dus weer verder kunnen na de schorsing (en waarschijnlijk ontslag) van Kroes.

Ik ben benieuwd naar de komende maanden. Ik heb vertrouwen in Beuker en De Lang. Hopelijk kunnen we ook snel een nieuwe AD neerzetten.

13 april 2024 om 10:10

@Miccoli

Er word in ieder geval rust gecreeerd en duidelijkheid ipv een machtsvacuüm open te laten. Met Beuker en Lang is er een duidelijke structuur en beslissingsbevoegdheid voor alle technische zaken.

Hoe wil je een trainer (Potter bijv) overtuigen om te komen als je niet eens rechtsgeldig een contract aan kunt bieden. Dan sla je een flater..

Beuker + Lang
Met Blind en Gaal als klankbord.

In ieder geval een groep mensen met voetbal kennis.

13 april 2024 om 10:13

Ik heb eigenlijk geen idee wie de trainer mag aanstellen. Indien dit de technisch directeur zou zijn, dan hoop ik dat hij hiermee nu direct aan de slag gaat. Hoe eerder bekend is wie de nieuwe trainer wordt, hoe sneller ook nieuwe spelers benaderd kunnen worden en afscheid genomen kan worden van een hele berg aan overbodige spelers. Weet iemand eigenlijk hoe het met Huntelaar gaat?

13 april 2024 om 10:57

@Spettersson,

Aangezien er geen AD is doet Michael van Praag Titulair de directie complementeren. Deze word bijgestaan door Van Gaal als adviseur en Blind als RVC lid.

Feitelijk komt het er op neer dat Beuker/Lang en Lenderink (financieel oogpunt) teken bevoegd zijn voor alles tot een miljoen euro.

Alles boven de miljoen euro moet geaccordeerd worden door de RVC volgens de statuten. Wat dus betekent: Praag+Blind met Adviseur van Gaal.

Het is ook 1 van de redenen dat er heel erg aan de poten van Mosman, Oevelen en Schlick word gezaagd. Deze hebben namelijk akkoord gegeven voor elke actie van Mislintat in hun controlerende rol.

13 april 2024 om 11:33

Duidelijk D-Bergkamp.
Ook nog info over Huntelaar?

Forbs , is een zeer goede speler, maar met dit systeem van voetballen komt hij niet uit de verf , deze speler moet gevoed worden met slimme passes , daar heeft Ajax er weinig van lopen , die het voetbal kunnen lezen .

Alleen bij Ajax krijgen we nieuws over dit soort middenkader benoemingen. Allemaal vage functies waarvan niemand weet wat ze doen. Als het er om gaat blijken ze niet verantwoordelijk. De eeuwige Danny Blind wordt daar aan toegevoegd om te 'ondersteunen' en over zijn schouder mee te kijken.

13 april 2024 om 09:29

Leuk betoog, maar dit is niet zomaar een middenkader benoeming..

Dit soort onzin deed United ook vaak in het recente verleden, we weten hoe dat daar is uitgepakt.

Je mot toch wat? Geen hond die naar de Arena wil komen…

Het is dubbel. Blij dat we in ieder geval met een technisch directeur aan de gang kunnen om voor volgend seizoen een team op poten te zetten en misschien kan hij ook een trainer aanstellen. Wel jammer dat we nu eindelijk iemand op de juiste plaats hadden met Kelvin als hoofdscout en dat we nu weer op zoek moeten naar een nieuwe hoofdscout. Hij zou ook het hele scoutingsnetwerk opnieuw op gaan zetten en dat moet nu ook weer iemand anders gaan doen. First things first zullen we maar zeggen.

Aangezien ze niemand gaan aanstellen voor de transferperiode is de lange de beste optie binnen de club imo. Toch wel daadkrachtig gebleken kwa onderhandelen(wel of niet goed genoeg moet nog blijken) met een hato te verlengen, hendersen te halen en rijkhof te contracteren die wel goede indruk achter laat tot nu toe. Mijn zegen heeft die haha

13 april 2024 om 09:55

Precies, als je de functie dan toch binnenskamers wilt oplossen dan is dit de enige juiste man op het moment.

Van hoofdscout naar td, is maar goed dat hij geen Duitser is dan. In een van de belangrijkste periodes voor de club stel je iemand zonder ervaring aan. Nouja hij heeft in iedergeval een hele dure Henderson uit pensioen gehaald.

Moeten we echt door met Rensch?

Los van alle kritiek op Mislintat zijn aankopen, maar Rensch staat al 3 jaar basis bij Ajax en zakt wekelijks door het ijs.

13 april 2024 om 10:25

Nou ja, ze hebben het geprobeerd om een rechtsback te kopen (sanchez, Gaaei) , een linksback (sosa, Wijndal, Avila) en centrale verdediger (sutalo, Medic) het probleem is alleen dat die niet aantonen zoveel beter te zijn dan Rensch. Overigens helemaal eens dat we hem z.s.m. moeten lozen of in elk geval op de bank moeten zetten.

13 april 2024 om 17:37

Rensch is het probleem helemaal niet in deze selectie.
Het probleem is dat Rensch in deze selectie misschien wel de beste rechter vleugel, rechter centrale en linker vleugel verdediger is.

Is hij goed genoeg, waarschijnlijk ook niet, maar van de ongeveer 25 spelers in de A selectie zit hij erder bij 1/3 van de beste spelers dan bij de slechtste. Hij staat inderdaad al een paar jaar in de basis, maar wel een paar jaar waarin vooral de ervaren spelers door het ijs zakken of er gewoon weg niet zijn

Daar gaan we weer met het volgende lichtgewicht. Waarom leren ze nooit daar?

13 april 2024 om 17:55

Zo'n lichtgewicht is de Lang toch ook niet
Voor deze functie heeft hij een heel aardig CV. Tenzij je met een oude rot als Arnesen (en ook daar is genoeg op aan te merken) of zo aan komt zetten is het denk ik beter dan alle andere jongere opties of ouf Ajax spelers.

Een paar jaar directeur geweest bij Doyen
Hoofd jeugd scouting City
Hoofd talent partnerships voor de hele city groep en deed daar meen ik ook het aan en verkoop beleid voor jeugd spelers.
En nu bijna een jaar bij Ajax als hoofdscout waarnaast hij afgelopen winter al verrantwoordelijk was voor het transfer window.

Het is niet alsof ervaren Td's voor het oprapen liggen, en ervaren namen die voorbij komen, zoals Vivell hebben niet direct alleen maar een clean sheet. Over die laatste hoor je vanuit Chelsea alleen maar negatieve verhalen en over de Lang vanuit de City groep alleen maar positieve.

En ondertussen blijven Van Praag en Van Gaal hun invloed uitoefenen... Ajax stond altijd al bekend om de vijfde colonne, een ongrijpbare macht binnen de club, maar ondertussen is de Amsterdamse club een diepzwarte schimmel. In zijn geheel.

Een goede transferperiode kan een hoop veranderen, in positieve zin, maar de club heeft nu behoefte aan bewezen mensen die perspectief bieden. De Lang en Beuker hebben ongetwijfeld de beste intenties, maar ook zij moeten zich nog bewijzen. Wellicht doen zij dat bij Ajax en durven ze een eigen koers te varen.

Bij gebrek aan beter is dit de logische keuze op de korte termijn. Gezien het feit dat ze intern op de uitkomst aandeelhoudersvergadering dienen te wachten, terwijl de transferperiode niet op zich laat wachten, heb je in ieder geval mensen nodig die de knopen doorhakken op transfergebied: Beuker gaat over de nieuwe staf, De Lang over de transfers van spelers.

Dan Hoofd Opleidingen, Hoofd Scouting en wie Hoofd Bedrijfsvoering wordt als opvolger van Kroes is van nader order. Ik hoop op echte Ajacieden, het liefst met voetbalachtergrond bij de club.

Mensen hier in de commentsectie kramen echt een hoop onzin uit zeg. Manager is echt heel wat anders dan TD, en deze man staat er intern echt verschrikkelijk goed op (binnen alle verschillende kampen) was ook al bezig met de broodnodige professionalisering binnen de scouting. Hij is ook echt helemaal niet betrokken geweest bij de aankoop van Carlos Forbs. Hij heeft verder ook veel meer ervaring dan mensen denken bij City was hij ook betrokken bij de kleinere transfers.

13 april 2024 om 17:41

Hij staat er inderdaad volgens alle club watchers bij iedereen goed op.
Maar hij is wel degelijk betrokken geweest bij de aankoop van Forbs.
Volgens hem zelf was dat ook meteen de enige aankoop waar Mislintat hem en de scouting bij betrokken heeft. Wat hij vervolgens aan Mislintat heeft verteld heeft hij nooit direct naar buiten gebracht. Wel, en dat kan natuurlijk zijn om een eigen speler niet af te vallen, dat hij heel getalenteerd was.

Nu maar weer schuiven met mensen. Van de ene stoel na de andere. Je had al lang een andere trainer moeten hebben, in plaats van het huidige getreuzel. Natuurlijk, we weten allemaal wel wie de bewust remmende factor is, namelijk de RVC. Die doen er in het volle daglicht alles aan om voor de ogen van de supporters Ajax kapot te maken. Bij een normale voetbalclub zou de pleuris uitbreken, maar bij Ajax zijn de supporters, tot verbazing van de huidige RVC, zo mak als lammetjes. Al was er wel een moordaanslag op Mosman te melden, namelijk een graffiti tekst Mosman out, op de plek waar ze werkte. Was dat schrikken!

Wat gaat Huntelaar dan doen na zijn Burn out. Die had hier toch ook mee te maken?!

13 april 2024 om 12:00

Hopelijk gaat hij voorlopig even parttime met Brobbey en Rijkhoff aan de gang als spitsentrainer en, als hij er mentaal aan toe is, kan hij wellicht als voetbalman aanschuiven bij de RVC en/of Kelvin helpen met het samenstellen van de staf/selectie voor volgend seizoen.

Tuurlijk joh, geef al die nietszeggende mannetjes maar lekker allemaal mooiere titels, interessantere functies en hogere salarissen. Jammer dat het niveau op 't veld niemand zich wat van aantrekt. Gaat lekker zo. Veel succes Ajax met terugkeren naar de top 😵‍💫

Ze willen met Rensch verlengen? Liever niet!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren