Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keizer ziet lach terugkeren: ‘Maar als je van het veld loopt, weet je het weer'

Laatste update:

Ajax is nog steeds bedroefd over de situatie van Abdelhak Nouri, die ernstige en blijvende hersenschade heeft opgelopen. Toch ziet Marcel Keizer dat zijn spelers langzaam maar zeker weer wat kunnen lachen na de dramatische eerste weken van het seizoen. De trainer bereidt zich met Ajax voor op de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo van zaterdagavond.

"Ja, ik zie zo af en toe wel een lach op iemands gezicht", stelt Keizer over de beladen maand die de Amsterdammers achter de rug hebben in gesprek met de NOS. "Dat gaat wel de betere kant op, waarbij iedereen wel weet dat de steun er is voor Appie en de familie. Dat iedereen weer met wat meer plezier naar de club komt, dat zie je wel."

"Ik ben in het ziekenhuis geweest, voor de familie en voor Appie zelf. Dat blijft moeilijk", vervolgt Keizer. "Je kunt wel weer met plezier op het veld staan met de spelers, maar er blijft altijd een rand." De oefenmeester stelt dat voetbal een goede afleiding is. "Als je in het veld staat, is het niet zo dat we zoals in het begin nog aan Appie denken. Maar als je van het veld loopt, weet je het weer."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat het in die jonge kopjes spookt is logisch.. maar de knop moet om. Keizer moet ervoor zorgen dat ze met het tragedisch nieuws over appie iets positiefs eruit slepen. Het winnen van de eredivisie, het winnen van de EL, het winnen van de knvb beker en dit voor appie!

Wij zijn Ajax en appie is Ajax en Ajax is de beste!

10 augustus 2017 om 15:04

Het blijft inderdaad enorm heftig en het is zaak dat de jongens dit een plek gaan geven, al zal het altijd in je hoofd blijven. Zeker op momenten dat je even rust hebt. Ik vind dat Keizer dit goed manager naar de groep toe.
We zijn al 4 jaar niet de beste trouwens.

10 augustus 2017 om 15:25

De druk ligt al hoog genoeg bij de spelers. Om ze nog proberen op te leggen om het te winnen voor Nouri is natuurlijk mooi maar dat vergroot de druk alleen maar. Dat zou het juist niet ten goede komen denk ik. Het is aan Keizer om ze aan het voetballen te krijgen en ze naar de titel te leiden. Als dat eenmaal is gebeurd kunnen we het opdragen aan Appie.

Bijzondere situatie hoor. Juist Nouri valt weg, een jongen waar iedereen zo gek op was. Alleen de filmpjes op Ajax TV laten al zien hoe leuk Appie met iedereen omging. Hoe de staf op hem reageerde na zijn debuut vorig jaar. De korte "stage" bij Ajax die hij gefilmd heeft. De club verliest een enorm voetbaltalent, maar nog erger; een hele goede vriend. Het zal pijn doen, maar ik denk dat het de groep heel hecht heeft gemaakt. Wellicht halen ze hier kracht uit en zal de drang naar succes alleen maar groter worden. Voor Appie, zijn familie, de supporters en voor de staf van Ajax. Ik ben erg benieuwd hoe ze hier de komende tijd mee om gaan.

De tijd heelt alle wonden, is een gezegde. Gaat niet helemaal op, maar zit wel een kern van waarheid in. Op een gegeven moment gaat meestal iedereen weer door met de dagelijkse beslommeringen en gaat het steeds minder over Nouri. Wel zal het nog wel een issue blijven binnen Ajax, vooral ook omdat Nouri niet ver van de Arena in een ziekenhuis ligt. En zullen zeker de Ajacieden van tijd tot tijd even bij hem (en de familie) langsgaan. In die zin blijf je er natuurlijk wel weer meer bij betrokken, maar dat lijkt me niet meer dan logisch. Tja, en voetbal gaat altijd door. In voor- en tegenspoed.....

Het zou heel mooi zijn als Ajax dit jaar #34 mee naar huis mag nemen; en dit ook aan die kleine man met rugnummer 34 opdraagt.

10 augustus 2017 om 16:14

Mooi, dat verband had ik nog niet gelegd maar wel een bijzonder toeval. Ik hoop met je mee!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren