Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Keizer volgend seizoen mogelijk terug als trainer in de Eredivisie’

Laatste update:

Marcel Keizer is volgens TC Tubantia in beeld bij Heracles Almelo. De ex-trainer van Ajax is kandidaat om na dit seizoen John Stegeman op te volgen. De huidige trainer van Heracles vertrekt na dit seizoen uit Almelo, zo maakte de club eerder deze maand bekend.

Mark-Jan Fledderus, sinds kort technisch manager van Heracles, wil het gerucht niet bevestigen, maar ook ontkent hij niet dat de club in gesprek is met Keizer. “We voeren verschillende gesprekken”, zegt de opvolger van Nico-Jan Hoogma over de opvolging van Stegeman. Behalve Keizer werd eerder al Maurice Steijn genoemd als de mogelijke nieuwe trainer van Heracles. De coach van VVV-Venlo staat naar verluidt ook op het lijstje van Vitesse.

Keizer werd aan het begin van het seizoen door Ajax naar voren geschoven als opvolger van Peter Bosz. De ex-trainer van Jong Ajax beleefde een moeizame start in Amsterdam. Nadat er geen Europees voetbal werd gehaald, er een achterstand op koploper PSV was opgebouwd en Ajax in de KNVB Beker werd uitgeschakeld door FC Twente, kreeg Keizer zijn ontslag.

Marcel Keizer is een geschikte trainer voor Heracles Almelo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club en een stevige organisatie! Perfecte omgeving voor keizer.

27 februari 2018 om 00:13

Zeker een mooie club, met tot voor kort een stevige organisatie. Met het vertrek van voorzitter Jan Smit en technisch directeur nico-jan hoogma valt toch de ruggengraat van de club weg. Het is altijd maar afwachten hoe dat opgevangen gaat worden en hoe de club zich onder de nieuwe leiding gaat ontwikkelen; we hebben oa bij Heerenveen kunnen zien dat dit niet altijd eenvoudig verloopt. Desalniettemin hoop ik dat keizer ergens een serieuze en eerlijke kans gaat krijgen, sympathieke man die de laatste maand bij Ajax het toch aardig op de rit had gekregen.

Lijkt me goede keuze voor beide !!!
Mankeerd niks aan de trainer keizer heeft het prima gedaan bij Ajax en ja uiteraard beginnersfoutjes enzo.
Maar ben ervan overtuigd dat als Ajax nog steeds keizer had gehad dat we dichter tegen het kampioenschap aangezeten hadden. En nee dat roep ik niet alleen nu maar van beginsafaan

26 februari 2018 om 20:15

Ik vind dit echt een mooie reactie van je, chapeau! Sommige van jullie zien in dat Keizer gewoon moest wennen in het begin maar Overmars had geen vertrouwen in hem.

26 februari 2018 om 20:15

Dat denk ik ook. Ten Hag vind ik helemaal niet bij Ajax passen.
Mooie club voor Keizer. Het is hem van harte gegund.

26 februari 2018 om 20:26

Volledig eens. Door beeldvorming en hypocrisie is hij ten onder gegaan. Ten Hag kan volledig door op het werk van K.,heeft er directe versterkingen bij en presteert niets beter.

Hoop (en geloof serieus) dat K een aanwinst voor het NLse trainersgilde zal zijn en het mag bewijzen bij een stabiele middenmoot als Heracles.

26 februari 2018 om 21:12

Ten Hag was in mijn ogen ook niet de ideale man, maar zo slecht doet hij het niet.
4 keer winst en 2 gelijke spelen, waaronder lastige wedstrijden tegen Utrecht en Feyenoord.
Dat je afgelopen zondag niet wint, kan gebeuren. Soms wil de bal er niet in. Het spel was zeker in de tweede helft meer dan degelijk met een paar 100% kansen en een niet gegeven strafschop.

Ten Hag heeft daarnaast meer uitstraling dan Keizer.
Ik had persoonlijk graag van 't Schip gezien als opvolger, maar ben nu ook meer dan tevreden.

Keizer zou een prima trainer zijn voor Heracles.
Hier kan hij rustig zijn ideeën en ervaring opdoen, zonder dat er grote druk op hem staat.

26 februari 2018 om 21:29

Ten Hag heeft meer uitstraling?? Hij is niet eens te verstaan, driekwart van de tijd. En hij heeft de uitstraling van een norse hork!

26 februari 2018 om 21:39

Dat mag jij vinden, Ten Hag heeft op mij veel indruk gemaakt met zijn werk bij Utrecht. Ik ben persoonlijk ook niet zo blij met een trainer welke ervoor heeft gezorgd dat we na 2 maanden al klaar zijn, zowel Nationaal als Europees.

26 februari 2018 om 21:50

Je slaat onbewust de spijker op de kop. Bij Ten Hag ‘kan het gebeuren’ en bij Keizer heet het wegspelen van Nice in Nice maar vergeten te scoren ‘zorgen dat Ajax Europees klaar is’.. En dat is de beeldvorming. Bosz vliegt eraf tegen Rostov en uit de beker tegen Cambuur in de 1/8 finales. Dat is allemaal prima. Maar keizer met meer punten en bizar ongeluk (en een minder team dan Bosz en Ten Hag) is een prutser?

Ik geloof dat hij het ongelijk gaat bewijzen van 99%

26 februari 2018 om 22:25

Waar sla ik de spijker op zijn kop ?
Ik geef volgens mij aan dat Ten Hag niet de ideale opvolger was van Keizer en ik geef aan dat Ten Hag indruk op mij heeft gemaakt bij Utrecht.

Tevens heeft Ten Hag nog geen enkele wedstrijd verloren en zijn we geen enkele wedstrijd de onderliggende partij geweest.

Je haalt Bosz erbij, echter zag een blinde dat er een idee achter zijn werk zat. Iets wat we al jaren niet hadden gezien onder de Boer. Bij Keizer was het vooral voortborduren op Bosz (iets voorzichtiger) en een gelukkige positieverandering van de Jong. Al kan je over dat laatste twisten, aangezien hij beter is op het middenveld.

26 februari 2018 om 23:10

In het bericht waar de discussie op doorloopt. Je zegt ‘dat je afgelopen zondag niet wint kan
gebeuren. Soms vliegt de bal er niet in.’... Precies ja.. zoals tegen Nice, rosenborg en Twente ..

En vwb Bosz en de blinde. Prachtig dat iedereen dat blijft roepen maar ik had diezelfde mensen willen horen over Bosz als Schalke nu net dat goaltje er wel had in geprikt.. Want dan - en zo dicht ligt het bijelkaar - had Bosz meer punten achterstand op Feyenoord dan keizer op PSV, had Bosz uit Europa gelegen en was het in de 1/8 uit de beker gekegeld tegen Cambuur.. En dat met Sanchez, Traore, Klaassen, Bazoer, Tete, Riedewald en met een in vorm verkerende Dolberg en Kluivert...(hoe bedoel je K kon voortborduren op B met zn volledige as met toppers getransfereerd, zn bank weg en de eerste aankoop Wober die pas na 6 potten aansluit...)

Vergis je niet, ik vond vorig seizoen prachtig alleen vind ik keizer onterecht ontslagen en Bosz iets teveel opgehemeld. Van mij mag Bosz zo weer coach van Ajax worden, maar laten we wel een beetje reeel blijven. Ben ervan overtuigd dat Keizers wraak zoet zal zijn. Iedereen roept elkaar na dat ‘zijn vriend bergkamp’ hem er heeft neergezet, maar die gasten hebben 2jr samengespeeld in de B en daarna geen contact gehad. En belangrijker: in de wandelgangen werd K al als Ahax1 trainer genoemd toen hij met Cambuur degradeerde. Bij Voetbal Inside nota bene, maar dat is ineens iedereen vergeten...

26 februari 2018 om 23:16

nice en rosenborg gaat over 2 wedstrijden, dat betekent dus dat je (met heracles meegerekend) in een maand tijd, 5 x pech hebt gehad. dan moet je het denk ik toch in een andere hoek zoeken....

edit: met blinde doelde ik uiteraard op het spelbeeld en niet op het doorgaan tegen schalke. ook was door bosz toedoen dolberg in vorm, bleef hij vertrouwen geven aan traore (die door 80 van de fans werd uitgekotst) , liet hij viergever boven zichzelf uitstijgen (wat een hele, hele matige verdediger is) en konden we genieten van younes (waar nu niet heel veel meer van over is)

mischien heb je gelijk en geef ik keizer te weinig credits, maar het was in mijn ogen gewoon allemaal net niet. (ook mede door de gebeurtenissen rondom nouri)

de beker werd overigens gespeeld met een compleet b-elftal, aangezien jong ajax wel overtuigend won van cambuur.

26 februari 2018 om 21:28

Helemaal met jou eens! Keizer had minimaal tot het eind van het seizoen moeten blijven. Grote fout geweest om hem te ontslaan en ten Hag te halen. De laatste past totaal niet bij Ajax en bakt er weinig van. Onder Keizer begin het juist te lopen en werd het voetbal ook steeds aantrekkelijker. Ben er van overtuigd dat we er nou een stuk beter voor hadden gestaan als Keizer trainer van Ajax had mogen blijven.

26 februari 2018 om 21:56

Ik heb weinig vertrouwen in ten Hag, maar heel veel vertrouwen in Overmars. Derhalve blijf ik geloof houden in Ten Hag. Tot nu toe op bar weinig gebaseerd. Maar vind dat Overmars veel goed ziet en doet binnen de mogelijkheden die hij heeft. Met weinig geld goedkope gokjes, waarvan de meeste in meer of mindere mate hun waarde hebben gehad. Met meer geld duurdere spelers en daar zijn er toch aardig veel van raak, in iedergeval meer dan in het verleden. Net Bosz had overmars het ook goed geschoten (was nou ook niet geweldig veel vertrouwen in) en nu wilde hij Ten Hag. Dus voordeel van de twijfel. Keizer hele geschikte vent, minder geschikte trainer. Wilde te graag iedereen tevreden houden.

26 februari 2018 om 22:13

Helemaal met je eens dat Overmars tot nu toe weinig fout heeft gedaan. Echter denk ik wel dat de aanstelling van ten Hag de eerste grote fout van Overmars is/zal blijken te zijn.
Hoeft wat mij betreft helemaal geen enkele consequentie voor Overmars te hebben, hij doet het verder buitengewoon goed!

26 februari 2018 om 22:05

Rare wissels of pas heel laat wisselen.. Younes veel te lang laten staan.. zo kan ik nog wel wat dingen opnoemen.. Als Ten hag de eerste wedstrijden klankenloos met 3-0 en goed voetbal zou hebben gewonnen had je dit waarschijnlijk nooit geroepen..
Blijf Keizer een matige trainer vinden.. ook niet een typetje dat heel sterk over komt en zich te veel liet beïnvloeden door Hennie en Dennis

26 februari 2018 om 22:15

Maar dat heeft ten Hag niet gedaan hè? Dus wat hem dat voor een trainer dan?
Voorlopig doet hij het niet beter dan Keizer. En Keizer heeft heel veel ellende voor zijn kiezen gekregen en dat allemaal moeten "handelen".
Ten Hag niet, die kwam in een gespreid bedje. En kreeg een betere selectie dan Keizer.

Als Heerenveen slim is dan pikken ze 'm op. Ook een ploeg die wil aanvallen en minder druk, ik denk dat hij het daar goed zou doen.

Wat zou het mooi zijn als hij weer ergens aan de slag kan. Heracles is een mooieclub voor hem. Een trainerswissel is niet altijd een succes kijk maar bij Ajax en Twente.

En dan met Heracles 2x in het seizoen van Ajax winnen. En dat Sjaak Swart dan hoopt dat Heracles degradeert. Dat zou mooi zijn ;-)

26 februari 2018 om 20:06

Haha, die vind ik leuk bedacht! Ik denk dat 4 punten tegen Ajax het maximale zou zijn, al hoop ik natuurlijk op 0. En Sjaak begint het wel druk te krijgen. Twente moet nog degraderen, Ado, De Graafschap is dan al gelukt. Utrecht moet vast ook degraderen. Nice natuurlijk ook, Rosenborg... dat was het wel denk ik

Hopen dat ie naar Willem II gaat. Eindelijk weer eens aanvallend voetbal in Tilburg!

26 februari 2018 om 21:08

Zou oprecht geen slechte keuze zijn. Heb ook het idee dat Willem II voetballend meer kan dan ze nu laten zien onder van der Looi.

26 februari 2018 om 21:51

Inderdaad. Heracles moet hij niet doen. Die gaan het volgend jaar moeilijk krijgen denk ik.

Heeft mij niet kunnen overtuigen (ja, bij Jong Ajax), maar verdient natuurlijk zonder twijfel een herkansing in de Eredivisie. De stap naar Ajax 1 was gewoon te vroeg, hij had pech met omstandigheden en toen was het seizoen eigenlijk al praktisch klaar voordat het begonnen was.

Hij heeft ook een interview gegeven waarin hij zijn visie op voetbal gaf, daar kreeg ik ook geen vertrouwen van zeg maar. Maar misschien dat zijn ideeën gewoon beter werken bij clubs met minder individuele kwaliteit, die het meer moeten hebben van teamprestaties. En dan is Heracles denk ik een mooie club, want ik verwacht dat de meeste spelers met individuele kwaliteit (kuwas, Petersson, Darri) wel vertrekken.

Als ik iemand het gun is deze man het wel, hij had alles er voor over om te slagen bij Ajax en word hij zo op straat gezet. Het begon allemaal te gaan draaien (we maakten kansen af en wonnen dik, nu niet) en denken ze ja dan nemen we ten hag wel (van den brom niet eens genoemd als kandidaat, schande. Overmars en ten hag zijn natuurlijk ook vriendjes). Puur omdat keizer in de media een tikkeltje wat ongemakelijk over kwam. Als hij de houding had van ten hag was hij niet ontslagen je moet ook begrijpen dat een trainer wat foutjes maakt als je eerste echt klus gelijk Ajax is.

26 februari 2018 om 20:18

Ik geloof dat Ajax met Keizer gisteren had verloren van ADO Den Haag.

26 februari 2018 om 21:19

"je moet ook begrijpen dat een trainer wat foutjes maakt als je eerste echt klus gelijk Ajax is"

Ik mag toch hopen dat Ajax een meer professionele aanpak hanteert.
Bij de Boer ging het direct goed, des al niet te min had Keizer nooit naar voren geschoven moeten worden. Deze foutjes hebben namelijk gezorgd voor de achterstand op Psv, de uitschakeling in de CL en de uitschakeling in de EL. De uitschakeling in de beker neem ik even voor lief.

Prima trainer die aanvallend voetbal kan spelen. Bij ajax heeft hij fouten gemaakt maar dat doet iedere beginnende trainer. Ik denk dat hij een uitstekende keus is voor Heracles.

Heerlijke vent die gewoon mooi voetbal wilt spelen.
Ik dacht omdat Ten Hag goede resultaten haalt het bij Ajax ook zou doen, maar het spel ziet er echt niet uit en de manier waarop we twee wedstrijden verspelen is ook aan hem te danken. Nu is het spel er niet en het resultaat er niet.

Ik merk dat ik als ajax supporter lichte jaloezie heb na heracles wanneer zij keizer aanstellen. Het gras is niet altijd groener bij de buren

26 februari 2018 om 22:48

Het gras is niet altijd gras bij de buren. Ik denk dat keizer het wel goed kan gaan doen bij Heracles. Laat het voetbal spelen zoals in Almelo gewaardeerd wordt

Toch wel een beetje twijfels hierbij... we gaan het zien voor mijn club!

26 februari 2018 om 23:10

Denk juist dat het een prima trainer is. De klus bij Ajax kwam weliswaar te vroeg voor hem maar je kunt ook weer niet zeggen dat hij het extreem slecht heeft gedaan. Pech met de situatie rondom Nouri, een daaropvolgende uitschakeling in Europa en bovendien niet ver gekomen in de beker. Kwa punten en dergelijke was het echter helemaal niet zo slecht als menig lid hier verkondigd. De man had echter geen uitstraling (of naam), en dat is hem duur komen te staan helaas.

27 februari 2018 om 00:41

Die twijfels zullen meerderen wel hebben , vond em niet echt sterk overkomen bij Ajax. Nu is Heracles natuurlijk geen Ajax maar toch.

Hoop dat het waar is. Gun die man het allerbeste. Zou hem zo weer terug willen ruilen met ten hag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren