Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Keane pakt met supersnelle hattrick record af van Nederlander

Laatste update:

Robbie Keane heeft zaterdagavond Marco van Basten een record afhandig gemaakt. De 34-jarige spits maakte in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar een hattrick en tekende al in minuut achttien voor de derde. Daarmee troeft hij Van Basten af als maker van de vroegste hattrick ooit in een duel in de kwalificatiecyclus voor een Europees kampioenschap.

/

Van Basten tekende in 1990 in de eerste helft al voor een hattrick tegen Malta en Infostrada vond uit dat de Oranje-legende zijn derde maakte in minuut 23. Keane is dus net een paar minuten sneller geweest. Het is echter niet de hattrick in de minste minuten ooit. Don Givens zorgde lang geleden, in 1975, ooit voor een drieklapper waar hij niet meer dan negen minuten voor nodig had.

Keane marcheerde ook in andere statistiekenlijsten verder omhoog, zaterdag. Hij is nu topscorer aller tijden in EK-kwalificatiereeksen met 21 doelpunten: twee meer dan Jon Dahl Tomasson en Hakan Sükür. Tegen Gibraltar maakte hij interlanddoelpunt nummer 63, 64 en 65 en daarmee kwam hij op gelijke hoogte met Didier Drogba. De meest scorende international ooit is Ali Daei van Iran: hij tekende voor liefst 109 interlandgoals.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Indrukwekkend indeed! Heeft 12 minuten geduurd om dit record te breken. Zat wel een pingel tussen, maar who cares.

nakayama had toch dat record voor snelste hattrick ? of gaat dit alleen om de europese kwalificatie wedstrijden?

11 oktober 2014 om 18:50

"Daarmee troeft hij Van Basten af als maker van de vroegste hattrick ooit in een duel in de kwalificatiecyclus voor een Europees kampioenschap." LEZEN!!!!

11 oktober 2014 om 18:54

Hij betwijfelt of die info juist is. BEGRIJPEN! !!

11 oktober 2014 om 19:03

Uhm nee hij stelt een vraag die letterlijk in de tekst beantwoord word dus heeft niks mer begrijpen van Gentleman te maken.

Robbie Keane is een speler waar ik veel respect voor heb, vind t ook wel leuk dat hij ondanks zijn leeftijd toch redelijk goed blijft spelen!

65 doelpunten is heel knap, de meest trefzekere actieve international lijkt me.

11 oktober 2014 om 19:00

Klopt inderdaad nu Klose gestopt is. Villa, Donovan en Eto'o kwamen ook heel dichtbij maar hebben de 60 niet gehaald. Cristiano staat nu op 50 en zal hem waarschijnlijk wel overtreffen.

11 oktober 2014 om 19:29

ik denk van niet

11 oktober 2014 om 19:49

In 2013+2014 heet hij al 13 doelpunten voor portugal gemaakt. Dus lijkt me dat hij dit aantal toch wel zal gaan halen de komende 5 jaar. Hij is pas 29, dus tijd genoeg voor die 15 doelpunten. Leg maar eens uit waarom jij denkt dat hij dit niet kan halen.

Grote klasse, vraag me alleen af wie het stokje van hem overneemt als hij stopt. Natuurlijk heb je Long en Stokes, maar dat zijn toch geen geweldige goalscorers.

11 oktober 2014 om 19:08

ja stokjes is vooral heel goed

11 oktober 2014 om 19:15

Zo beter?

hoe lang zou hij nog door gaan?

Goed gedaan van Keane. Maar het is tegen Gibraltar met alle respect. Maar toch wel mooi op 34 jarige leeftijd, de hattrick van Van Basten uit de boeken schieten.

wat was de totaal uitslag eigenlijk ?

update:

Al gevonden ;

match details :
6'robbie Keane 1 - 0
14'robbie Keane 2 - 0
18' (pen.) Robbie Keane 3 - 0
46'james Mcclean 4 - 0
52`o.g.) Jordan Perez 5 - 0
53'james Mcclean 6 - 0
56'wesley Hoolahan 7 - 0

Ajacied Jan Seelen maakte ooit de snelste hattrick ooit, op 22 maart 1959 hadhij twee minuten nodig om driemaal te scoren voor Ajax tegen Shs.

robbie keane boeit dus geen ene zak

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren