Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KBVB zoekt nieuwe bondscoach met vacature op officiële website

Laatste update:

De Belgische voetbalbond is op zoek naar een nieuwe bondscoach en in plaats van het benaderen van kandidaten, wil de KBVB wel eens zien welke coaches er zelf interesse tonen in de erfenis van Marc Wilmots. De bond heeft maandagavond op de officiële website een vacature geplaatst, waarin het uitlegt wat het van de nieuwe bondscoach verwacht.

/

De KBVB is op zoek naar ‘een coach met ervaring en resultaten in het hedendaags en snel veranderde voetbal’. De coach moet bewezen hebben dat hij tactische en strategische kennis kan overbrengen op topspelers en dat hij kan werken met alle experts die nodig zijn in het moderne topvoetbal. Verder vraagt de KBVB om een sterke, open prater.

Coaches die zichzelf in het geschetste profiel herkennen kunnen voor 31 juli reageren, door een e-mail te sturen naar Chris Van Puyvelde. In de Belgische media wordt al voorspeld dat zijn inbox overspoeld zal worden met e-mails van grappenmakers.

De vacature is hier te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Qua spelers en uitdaging vind ik dit bij Guus Hiddink passen. Alleen qua land weer niet Haha.

19 juli 2016 om 00:25

Juist niet. Hiddink is goed met persoonlijkheden. Dit is iets voor van gaal. De spelers hunkeren naar tacktiek en een leider die het de spelers voorkauwt. Perfect voor van gaal.

19 juli 2016 om 14:17

Ja maar, de vraag die dient gesteld te worden... IS van Gaal niet uitgeblust?

19 juli 2016 om 00:53

Hiddink heeft ook al gezegd dat hij nooit solliciteert, maar gevraagd wordt, naar aanleiding van de berichten dat hij zich heeft aangeboden bij de Engelse voetbalbond.

Lekker professioneel dit, doet mij denken aan de keer toen Demy de Zeeuw via linkedin op zoek ging naar een nieuwe club. Je kunt zeggen dat je dan even in de media komt maar ik vind het uiteindelijk redelijk amateuristisch en beschamend. Zoiets moet een zaakwaarnemer doen/regelen via zijn netwerk.

19 juli 2016 om 00:57

Waarom moet dat? Als het zo werkt is het toch ook prima?

19 juli 2016 om 01:21

Daar betaal je ze voor toch?

19 juli 2016 om 04:52

En als het zo werkt bespaar je jezelf kosten voor een zaakwaarnemer. Denk dat veel topklasse/eerste divisiespelers dit ook zo doen. Zoveel wordt er namelijk niet betaald in de lagere divisies.

19 juli 2016 om 07:39

Waarom zou de cirkel niet eens doorbroken kunnen worden? Wellicht ongelukkig dat het nu om België gaat maar wanneer Duitsland dit na Low zou doen zouden de reacties denk ik al anders zijn. Sowieso past het daar al meer in de lijn die al een tijd gevolgd wordt. Mensen die zich 'te groot' voor t een en ander voelen zijn misschien juist symptomatisch voor veel dat er mis is in het huidige voetbal dan iets dat in stand gehouden moet worden...

Vrij kansloos dit. Hooguit dat een oudere coach als Advocaat uit sympathie reageert, maar ook hij zal zich denk ik te groot voelen hiervoor. Ik denk dat de bond best een coach als Van Gaal, Hiddink of De Boer kan krijgen, alleen dan moet je ze wel zelf benaderen met een goed verhaal. Iets amateuristisch als dit zou daar nou bij helpen denk ik haha

19 juli 2016 om 08:59

Lippi heeft blijkbaar al gereageerd. Valt dus reuze mee. En natuurlijk zijn het gewoon de zaaknemers die ifv de trainers die mailtjes versturen he.

Ben er altijd fan van als een bondscoach ook daadwerkelijk in datzelfde land is geboren, maar aangezien Michel Preud'homme aangegeven heeft nog minstens een jaar te willen blijven bij Club Brugge, vraag ik mij af of Belgie nog een andere geschikte kandidaat vindt. Met de huidige selectie is Preud'homme toch de absolute favoriet en geniet ook mijn voorkeur.

ik begin haast te geloven dat die belgen daadwerkelijk dom zijn.

19 juli 2016 om 10:10

Niet alle Belgen vergelijken met de Belgen die de Kbvb vertegenwoordigen want dat zorgt toch wel voor een serieuze scheeftrekking wat de Belgische intelligentie betreft.

Iemand die nog een goede is fm?
Volgens mij was er ooit ergens in Azie/oost Europa een dorpsgek die TD is geworden van een club omdat hij zo baas was in FM

Ik denk dat Louis van Gaal bondscoach van Engeland wordt. Mag ik hier links plaatsen? Zo ja, lees allemaal even de tekst naast deze foto: https://www.instagram.com/p/biavqg1hkte/?tagged=va... Zo nee, wijzig ik hem wel. Hij zit al sinds Zaterdag in Manchester en heeft daar wat hij 'exciting meetings' noemt gepland en blijft daar nog wel een tijdje. Maar goed, België maakte toch geen kans meer met hun online vacature. Ben benieuwd welke coaches er zo wanhopig zijn om online te solliciteren. Normale gang van zaken is dat de voetbalbond coaches bellen en het vragen. Niet omgekeerd. Belgische bond biedt al weinig salaris, en wil Cv's ontvangen? Wat een amateuristische werkwijze. Louis van Gaal? Ik zie niet eens Dick Advocaat solliciteren. Belachelijk....en ook best jammer. Had van Gaal best als bondscoach van België willen zien. Maar waarom zou hij zich verlagen tot solliciteren? Hij is beschikbaar, dus de bond zou hem moeten bellen ipv hem laten solliciteren en hem vervolgens evalueren.

3 jaar kampioen geworden met Fcu, vervolgens met Arsenal de treble gewonnen en met Argentinié de copa gepakt. Kampioen geworden met Dortmund zit daar in mijn 3 en laatste seizoen. Ook maar is gaan solliciteren.

Ps: Er was toch een keer iemand die een trainer functie kreeg door FM?

19 juli 2016 om 01:18

Ja in Azerbeidzjan een knul, maar zo aan jouw cv te horen zou je zeker uitgenodigd worden voor een gesprek haha

19 juli 2016 om 06:50

Als jij dit hebt bereikt moet je je niet eens solliciteren. Je bent aangenomen namens de belgische bond. Ben jij onze nieuwe bondscoach en nu ons door die kwartfinales stoten dat is je doelstelling met deze selectie verwachte we van je veel. Welkom aan boord

En zo maakt de Kbvb ons voetbal voor de zoveelste keer belachelijk!! Dit kan volgens mij echt alleen maar in België. Maar ja, als je onze bondsvoorzitter zijn kop ziet, dan weet je eigenlijk genoeg. Volgens mij is die man ontsnapt uit 'the Loony Tunes' Als baasje van Bugs Bunny. Nee, even serieus; dit hou je toch niet voor mogelijk.als je ons spelerspotentieel ziet, en dan op die manier op zoek gaan naar iemand die ze moet coachen? Ik denk dat er genoeg kandidaten zijn die deze groep wil coachen op een WK of EK, maar die gaan heus niet zelf hun cv opsturen. Die werken met een manager!!

19 juli 2016 om 07:56

Wou je ruilen met onze bondsmanager?

Bert van Marwijk. Maar een toptrainer stuurt idd geen mailtje.

Kan ik mij ook solliciteren voor de vacature? Ik heb ervaring opgedaan in real madrid, borussia dortmund, psg, besiktas, manchester city, manchester united in career mode en denk dat ik meer kan bereiken dan marc wilmots met mijn kennis en ervaring in spelermanagment, trainingdrills, spelers positief behouden. Als marc wilmots bondscoach werd van belgie dan kan ik het toch ook doen. (smiley face)

Hoe de leden van de bond op die positie geraakt zijn is toch echt niet te begrijpen?
De schoonmaak moet daar beginnen. Een volledige nieuw uitgestippeld beleid.

Leekens zegt zelf gevraagd te worden, maar als hij echt eens de trainer wil uithangen moet hij zich nu kandidaat stellen en zijn zogezegde 10 procent afmaken.
Ik ben zeker geen fan van leekens, maar een systeem zet hij wel neer. Succes heeft hij dan weer nog nooit behaald. Maar mits een relatief kleine bijdrage aan voorzitter lambrecht van lokeren mag hij daar voor de zoveelste keer weer vertrekken.
Leekens is allesbehalve een goedkope, maar in vergelijking met de namen die genoemd worden is hij wel nog haalbaar. Hiddinck, Van Gaal zou ik zelfs niet willen als coach en die zijn toch financieel onhaalbaar. En die zitten ook niet in de positie dat ze moeten inleveren om aan werk te geraken.
Redenen om voor leekens te gaan:
Betaalbaar.
Kan zich eens bewijzen voor de 10 procent af te werken.
Zet een systeem neer.
Lambrecht laat hem sowieso een 4de keer vertrekken.

19 juli 2016 om 09:00

Leekens begod.

20 juli 2016 om 07:15

Je moet realistisch zijn en zien wat er financieel vooral allemaal onmogelijk is. De zogezegde topcoaches zijn echt niet geintresseerd in belgie en zeker niet voor een loon dat niet in de buurt komt van wat ze normaal krijgen.

Leekens kan dan afwerken wat hij naar zijn mening begonnen is. Mensen met een grote mond, zoals leekens had, mogen het voor mij altijd eens bewijzen.

Mijn eerste keuze is trond sollied.

Jan Mulder, dit is je kans, ouwe Neder-Belg. Of liggen de beste stuurlui op de Walletjes...?

19 juli 2016 om 08:19

Denk dat Hazard helemaal gek zou worden van de onophoudelijke adoratie

Dit Belgische team hunkert naar een Van Gaal. Ondanks dat het allemaal topvoetballers zijn, zijn het (relatief) bescheiden kereltjes. Perfect voor Van Gaal.

België had de potentie om de mooist voetballende ploeg van het EK de worden. Met Van Gaal was dat zeker mogelijk geweest.

Overigens werd Wilmots wel erg makkelijk afgeserveerd. Ja: de momenten dat zijn team écht moest presteren (2014 Argentinië, 2016 Wales) gaven ze niet thuis. Maar kijkend naar de ranking heeft Wilmots het ook weer niet zó slecht gedaan.

19 juli 2016 om 07:55

Zonder Wilmots hadde we het nog veel beter gedaan! Dan hadde we het EK misschien gewonnen!!! Wilmots is een trainer zoals hij was als speler. Niet denken maar de beuk erin. Een trainer moet namelijk wel denken!!!

19 juli 2016 om 09:04

Aangezien je niet bij de selectie of technische staf van de KBVB zit, kun je moeilijk spreken van 'we'.

Wilmots was een bescheiden, behouden en hard werkende voetballer. Zo traint hij ook. Weinig risico's.

Ik denk dat het lastig is voor Wilmots was om het roer om te gooien. Dan moet je een tactiek gaan toepassen waar jezelf moeite mee hebt. Was België niet EK mee geworden, maar nog harder afgegaan.

België heeft absoluut de kwaliteiten om Europees of zelfs Wereld Kampioen te worden. Maar de spelers lijken allemaal te wachten op iemand die de kar trekt. Normaal gesproken is Kompany dat, maar er mogen wel persoonlijkheden in. Hoeft niet meteen een Zlatan te zijn, maar een nuchtere doordouwer zoals Frank de Boer was zou Belgié goed kunnen gebruiken. En een beetje gif zoals Nigel De Jong of Van Bommel heeft. Niet mooi, maar je hebt het wel nodig in je elftal.

19 juli 2016 om 09:01

Dit team heeft Van Gaal niet nodig. Vanhaezebrouck zou de ideale bondscoach zijn. Maar aangezien hij niet zelf zal solliciteren wordt dat een moeilijk verhaal. Misschien dat Bielsa nog wel de beste optie is van beschikbare trainers.

Van Gaal waar wacht je op ?
Kom naar ons
Jou hebben we nodig en breng ons naar de eindzege in rusland

Ten eerste is het toch gewoon belachelijk dat je voor zo een functie een vacature op je website zet. Wie hopen ze hiermee te bereiken? Iedereen die in het voetbal zit weet toch dat Belgie een nieuwe coach zoekt? Dan zal elke coach die echt interesse heeft via zijn manager toch wel zelf polsen? En zoniet is het de taak van de bond om er zelf achteraan te gaan, maar ja, dat is wellicht te veel gevraagd voor die bende sukkels. Echt, hoe die mensen op die posities zijn geraakt, echt beschamend. Competentie is blijkbaar niet meer nodig om op dat niveau te geraken.

Ten tweede, in Belgie zijn er imo maar 3 kandidaten, nl Preud'homme, Van Haezenbroeck en Dury.

De eerste 2 hebben al aangegeven dat ze het niet zullen doen (al ben ik daar bij HVH niet zo zeker van, die zou wel te verleiden zijn denk ik), de derde zijn wellicht te veel mensen tegen, al zou ik hem toch echt geen slechte kandidaat vinden.

Als bij ons de plaatselijke snackbar personeel zoekt dan zetten ze dat ook op de website. Dat de Belgische bond dat ook doet voor een functie als bondscoach dan is dat best merkwaardig. Het kan zijn dat degene bij de bond niet zoveel ervaring heeft met voetbal. Maar hier in Nederland waar wij de Knvb toch al niet meer serieus nemen zouden helemaal over de grond kruipen van het lachen als ze hier een vacature op de Knvb site zouden zetten voor bondscoach. Maar dat er nog lachwekkendere bonden waren dan de Knvb daar was ik dan nog niet van op de hoogte.

Zou Henk de Jong van het UWV niet verplicht moeten solliciteren?

Die vd Puyvelde, was dat niet de assistent van Trond Sollied. Zou deze man niet open staan voor de baan als bondscoach; ervaring in België en vriendjes bij de bond.
Zou het zelf geweldig vinden als Louis van Gaal de klus op zich gaat nemer voor een laatste huzarenstukje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren