Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kazim-Richards betuigt spijt na tik op vingers: 'Dat hoort en mag niet'

Laatste update:

Colin Kazim-Richards is op zijn vingers getikt door de technische staf van Feyenoord. De aanvaller had vorige week tegen SC Cambuur een basisplaats, maar miste een aantal kansen en werd vroegtijdig naar de kant gehaald. Daar was Kazim-Richards duidelijk niet blij mee en eenmaal bij de dug-out aangekomen, schopte hij een kratje met bidons omver.

/

Giovanni van Bronckhorst zei na de 0-2 zege op Cambuur al dat hij het gedrag van Kazim-Richards niet tolereerde en dat er een gesprek met de aanvaller zou volgen. Dat is gebeurd. “Hij heeft spijt betuigd tegenover mij en de groep. Die manier van emotie tonen hoort en mag niet”, zo citeerde RTV Rijnmond Van Bronckhorst. Kazim-Richards heeft geen geldstraf gekregen; het is bij een waarschuwing gebleven.

Donderdag werd al bekend dat Kazim-Richards ook niet hoeft te vrezen voor een straf van de KNVB: de aanklager betaald voetbal oordeelde dat een waarschuwing voldoende was. Van Bronckhorst wilde overigens nog niet verklappen met wie hij zondag in de punt van de aanval zal beginnen. Naast Kazim-Richards kan de coach ook kiezen voor Michiel Kramer, die bij Cambuur zijn debuut opluisterde met een treffer en midweeks ook weer trefzeker was bij Jong Feyenoord.

Eljero Elia maakte woensdag net als Kramer speelminuten bij de beloften bij Feyenoord en hij zal zondag voor het eerst bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal zitten. Van Bronckhorst heeft nu een fitte selectie tot zijn beschikking. “Dat betekent dat ik keuzes moet maken. Ik ben er nog niet helemaal uit hoe mijn elftal eruit gaat zien", aldus de coach.

Met wie moet Feyenoord zondag beginnen in de spits?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Idiote reactie natuurlijk, terechte wissel was het en het duurt niet lang of Kazim begint gewoon op de bank. Kramer scoort makkelijker en is dus belangrijker voor Feyenoord.

21 augustus 2015 om 15:36

Het is gewoon te hopen dat hij zich kan schikken in de pinchhitter-rol (ik vrees ervoor). Kijk, als je in de laatste 10 minuten iets wilt forceren heb je exact zo iemand nodig; iemand die gelijk oorlog maakt, afleidt, mensen om zich heen trekt, schmiert, irriteert. Dan heb je niks aan een verlegen jongen, dan wil je een klootzak die erop kleunt. Als ie dan al zelf niet scoort (niet z'n specialiteit) dan houdt ie er in ieder geval 2 bezig waardoor er ruimte komt voor anderen.

Dit is een spoedcursus people-management voor Gio, als hij dit ondanks z'n onervarenheid in goede banen kan leiden, gaat Kazim echt nog wel z'n waarde hebben.

21 augustus 2015 om 17:43

Hier sluit ik volkomen aan.
Ik zal hem gelijk tegen Vitesse erin zetten,gelijk oorlog.
En zo proberen snel de 1-0 op de bord te zetten.
Maar dat is alleen maar speculeren.
Waar gaat van Bronkhorst voor?

22 augustus 2015 om 00:09

Oorlog of voetballen. Mooie insteek heb jij

21 augustus 2015 om 16:00

Dat is natuurlijk de huidige teneur in voetballand. Kramer good, Kazim bad.
Echter een interessant artikel op nonvoetbalsite de correspondent:
decorrespondent.nl/3226/Prima-doelpunt-Maar-hoe-go...

Hopelijk kan hij zich nog schikken in een rol als stormram/pinchhitter, dan kan hij zeker nog van waarde zijn dit seizoen.

Wat een clown deze gast, ook totaal geen niveau. Lekker Elia-Kramer-Kuyt opstellen.

Erg temperamentvol mannetje. Hoop dat hij zich kan schikken in zijn rol als reservespits, anders heb je iemand die naar kan gaan doen het hele seizoen.

21 augustus 2015 om 16:02

Ach, er wordt nu heel erg gedaan alsof Kazim een hele moeilijke jongen is maar alles wordt ook heel erg opgeblazen. Hij steekt zijn emoties niet onder stoelen of banken nee, maar al die jongens die zo geforceerd politiek correct babbelen wordt je ook kotsmisselijk van onderhand.

De bidons schoppen prima. Frustratie uiten kan ik me in vinden. Maar zo tergend langzaam het veld aflopen tijdens de wissel en dus je hele team benadelen omdat je 0-0 staat en het de 65e minuut is vind ik nog walgelijker. Bah misselijkmakend hoe hij zich gedroeg.

21 augustus 2015 om 15:22

Dit dus. Kon het niet beter verwoorden. Hoe haal je t in je hoofd om bij 0-0 het veld af te sjokken alsof je 5-0 voorstaat. Belachelijk.

Rotte Appel die kazim

hij mag lekker de 2e spits spelen want ik hoop toch dat Gio kramer opstelt.

Gewoon met Kazim beginnen, ook al is kramer beter.
Ze moeten geprikkelt worden

En nu maar kijken of hij er wat van geleerd heeft. Denk het niet .
Frustraties mag, maar dan moet hij wel scoren. Kijk als een spits gewoon scoort en de trainer hem om wat voor reden eruit haalt kan ik het begrijpen dat hij zijn emoties laat gaan. Maar hij bakt er niks van en dan nog zo reageren....ik zou me schamen.

Ach ja,die bidons,wat een storm in een glas water zeg. Ben (nog) niet overtuigt van Kramer,maar ik zou hem toch een basisplaats geven. Echt veel slechter kan het ook niet zijn lijkt me.

Laat hem alsjeblieft buiten de selectie en dan Achahbar ervoor in de plaats.

Niet te geloven dat een goede voetballer als Achahbar niet eens op de bank zit en Kazim in de basis.

21 augustus 2015 om 16:39

Achabar gaat het op links echt niet beter doen dan Kazim.
Achabar heeft techniek en een geweldig schot maar kan geen man passeren en mist snelheid voor op de flanken. Achabar op links zetten slaat nergens op.
Achabar kan je goed gebruiken in de spits wanneer de tegenstander met zn allen voor eigen doel gaan staan, verder is hij zeer beperkt bruikbaar.

23 augustus 2015 om 03:05



Ik bedoel er ook helemaal niet de linksbuiten positie mee, maar de spits positie...

Kramer als eerste spits en Achahbar als tweede spits.

Jongens waar hebben we het over.....hij schopt een kratje biddons omver....
Hij slaat geen dubbelglas kapot, camera van de muur of dugout in 2e....

Ik zou hem aanpakken als trainer wanneer ik hem wissel en het hem niks doet...

Heerlijk man, beetje emotie ... Met nadruk op "beetje"

21 augustus 2015 om 19:14

In mijn optiek zou inderdaad iedere speler die gewisseld wordt de bidons omver moeten trappen.....omdat je kwaad bent op jezelf....

Je wordt echt niet voortijdig gewisseld als je geweldig loopt te voetballen.

Wat een drama allemaal, je kunt ook overdrijven. Zodra Kazeem ook maar een scheet laat staan de kranten weer vol. Ik vind het persoonlijk altijd wel leuk als er een beetje gif in een speler zit, maar tegenwoordig wil men enkel ideale schoonzonen. Wat wel weer grappig is dat Willem er ook zo graag over schrijft in zij column, terwijl als er een onaangepast was vroeger..... verschil is wel dat Willem ook echt een geweldige voetballer was, terwijl Kazeem dat tot dusver niet is.

21 augustus 2015 om 16:42

nee terecht juist en flink laten boeten die kerel! deze week een kratje bidons, volgende week een kratje bier!

natuurlijk is het allemaal erg overdreven, maar hij laat het ook zelf toe door zich belachelijk te gedragen. hij moet zich niet zo kwetsbaar opstellen en gewoon gaan voetballen. dit is inderdaad gezeur om niks...

Kazim zouden ze voor 5 wedstrijden moeten schorsen. Wat denkt hij wel om een kratje bidons om te gooien, hoe haal je het in hoofd. Je hebt een voorbeeldfunctie voor het gehele land. Afreageren op iets kan niet meer in deze tijd. Ook een gebaar maken richting de scheids wanneer een speler het niet eens met de scheids zouden ze hard moeten bestraffen. Het overdreven reageren wanneer je doormidden word geschopt moet ook verbannen worden. Spelers mogen niet langer beleving tonen, wat denken ze wel niet.
Het geheel voetbal moeten ze gaan verbieden, hoe kan je in deze tijd nu nog aan een contact sport doen, dat kan toch niet meer in deze tijd. Voor hetzelfde geld struikelt je tegenstander of verstapt hij zich.
Kijk nu eens naar het dames voetbal, Bijna geen overtreding te bekenne, Schwalbes kennen ze niet in het vrouwenvoetbal. Daarom is het vrouwenvoetbal ook de mooiste sport om naar te kijken. Voetballen kunnen ze niet maar ze spelen zo braaf, het zou een voorbeeld moeten zijn voor het heren voetbal.

Mee eens Romario, Al dat slappe hap gedoe met spelers die netjes gedragen etc.. Kazim is tenminste puur! Kan je van weinig zeggen inderdaad! Ik had pelle en kazim welleens samen willen zien. Heerrrr-lijk!!

Wat een overdreven reacties toch allemaal. Als het nou een keiharde trap was geweest en het water spatte alle kanten op en een speler werd geraakt en Richards schold er ook nog eens keihard bij dan had ik de ophef wel begrepen. Dit was een tikje tegen een kratje. Natuurlijk hoort dat niet maar daar is een officiële waarschuwing van de Knvb en een officieel statement van Richards echt niet voor nodig. Een opmerking van de coach was genoeg geweest. 'hey, Colin ik weet dat je teleurgesteld bent over die gemiste kans maar uit je woede niet op een kratje. Laat je voeten spreken de volgende keer tijdens de wedstrijd.' Klaar.

22 augustus 2015 om 00:18

De reactie is ook geen 'big deal'. Wel dat "tijd rekken" bij 0-0. Gewoon heel dom. Vind het prima als iemand zijn teleurstelling toont. Had het veld af moeten rennen Kramer succes moeten wensen en daarna dat kratje de dug out in moeten trappen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren