Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Kan mijn broer bellen, maar denk niet dat er presentjes worden weggegeven’

Laatste update:

RKC Waalwijk staat momenteel zestiende in de Eredivisie en die plek verplicht aan het einde van het seizoen tot het spelen van de nacompetitie. Trainer Erwin Koeman denkt in vier wedstrijden nog zeven punten nodig te hebben om directe degradatie te ontlopen. De eerste opdracht is geen eenvoudige: Feyenoord, het team van broer Ronald Koeman, is in De Kuip de tegenstander.

/

Twee overwinningen en een gelijkspel heeft Koeman dus nodig en hij weet dat zijn ploeg ook tegen Feyenoord kansen zal krijgen. Een vriendendienst van broer Ronald zit er niet in, weet Erwin. “Ik kan mijn broer bellen, maar ik denk niet dat er presentjes worden weggegeven. Feyenoord kan een goede stap maken in de richting van voorronde Champions League. We moeten het echt zelf doen”, klinkt het in gesprek met het Brabants Dagblad.

Tegenstander Feyenoord kan weer beschikken over topschutter Graziano Pellè. De spits krijgt bij een gele kaart echter een nieuwe schorsing aan zijn broek. “Hij kan zich weinig veroorloven met het oog op de uitwedstrijd een week later tegen PSV”, aldus Koeman. De thuiszege van RKC op Feyenoord van eerder dit seizoen was de enige overwinning tot dusver van Erwin op zijn broer Ronald, zo vond Opta uit.

RKC Waalwijk ontloopt de nacompetitie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat kan je inderdaad doen maar denk niet dat hij je gaat helpen, je zult het op Eigen kracht moeten doen. Je hebt al van Psv, AZ en Feyenoord thuis gewonnen dus gewoon alles of niets in de Kuip gaan spelen en wie weet loop je met 3 punten weg.

4 april 2014 om 14:17

AZ won uit bij RKC hoor.. (1-2 winnende goal van Martens na zijn rentree)
En mocht je Feyenoord bedoelen, wat ik betwijfel, Feyenoord-AZ werd 2-2.

Dus het is onzin wat je zegt ;-)

On:
Verwacht een relatief gemakkelijk 2/3-0 voor Feyenoord, RKC is te pover (tegen Ajax o.a.. en laatste weken) en Feyenoord is redelijk tot goed aan het voetballen de laatste weken, helemaal nu Feyenoord nog vol voor de 2de plaats wil is het winnen van RKC (en de andere makkelijke thuiswedstrijd herinner ik) een must.......feyenoord moet nog uit naar PSV en AZ. Dan is het lekker als ze met 4/5 punten voorsprong richting PSV uit gaan. (en het niet op de laatste dag bij AZ uit laten aankomen om nog te moeten winnen voor plek 2)

4 april 2014 om 16:38

Hij zegt dat ze ( RKC ) thuis van feyenoord hebben gewonnen en dat is ook gewoon waar.
Het werd toen in de laatste minuut 1-0 voor RKC door een goal van joachim.
Maar verwacht ook wel een makkelijke overwinning voor Feyenoord dit weekend omdat ze lekker bezig zijn en spelen thuis.

5 april 2014 om 20:20

Maar ze hebben niet van AZ gewonnen. Dus is de reactie foutief...

Hoe dan ook, dit moet voor Feyenoord lukken, motivatie genoeg..vol stadion........en ze moeten haast wel deze wedstrijd winnen en die andere makkelijke thuiswedstrijd.........want ze moeten nog naar PSV en AZ uit... en daar zou je bij 1 van de 2 of allebei tegen averij op kunnen lopen, dan hou je toch liever je buffer!

Raar dat er zoveel mensen 'dat denk ik wel' stemmen. Iedereen vergeten dat het gat gewoon vier (!) punten is? Alsof RKC zo'n makkelijk programma heeft?

Zelfs al zouden ze de laatste drie wedstrijden winnen (deze in de Kuip winnen ze namelijk niet), dan nog moeten ze heel veel geluk hebben. Misschien dat ze ADO nog in de problemen kunnen brengen. Die moeten nog uit naar Ajax, Cambuur en spelen thuis tegen AZ en Utrecht.

Het enige wat eigenlijk al zeker is, NEC en Roda gaan niet meer de nacompetitie ontlopen. Dat is echt bijna onmogelijk, maar ik zie het RKC ook niet meer doen.

4 april 2014 om 14:32

Het lijkt me duidelijk welke drie ploegen er nacompetitie gaan spelen of direct degraderen. Alleen is het nog de vraag wie er direct degradeert. Ik denk zelfs NEC, omdat ze zo verschrikkelijk slecht verdedigen verdienen ze het niet om degradatie te ontlopen. Ook speelt dhr. Janssen een verkeerd spelsysteem. NEC is gemaakt voor 1-4-4-2. Roda JC zal voorlaatste worden en RKC 16e.

4 april 2014 om 15:14

Zet er anders 2 keepers in 2-3-4-2

Ronald heeft zelf ook genoeg om voor te spelen, namelijk een erg belangrijke tweede plaats en met het oog op de uitwedstrijd van PSV kan Feyenoord zich het niet veroorloven om punten te laten liggen nu ze een gaatje hebben geslagen met Vitesse, Twente en Psv.

Overigens kan RKC ook wel fluiten naar directe handhaving, ze moeten naar Feyenoord en NAC en krijgen PEC en Heerenveen nog op bezoek. Met een beetje pech haal je daar maar een puntje uit.

4 april 2014 om 14:19

Omdat Feyenoord het geld van de CL heel goed zou kunnen gebruiken. Beetje treurig dat je ze meteen belachelijk gaat maken aangezien wij ook niet verder dan de poulefase komen. Zou toch een prachtige opsteker zijn voor onze Rotterdamse rivalen.

4 april 2014 om 14:30

Fc utrecht kan het geld van de champions league ook goed gebruiken moeten die daarom ook tweede worden? Wat een onzin zeg.

Laat feyenoord zich nou eerst maar eens in de europa league laten zien.

4 april 2014 om 14:34

@Tobiassana92 Hou alsjeblieft op over Immers. Hij is de laatste weken misschien wel een van de beste spelers van de Eredivisie. Altijd die kut Ajacieden die daarover lopen te zeiken. Ja, jullie hebben Tobias Sana, daarmee winnen ze de Champions League. Met z'n vogelnestje op z'n hoofd.

Het is allemaal nog niet gespeeld, ze moeten allemaal nog voor iets knokken.
Ik zie RKC de nacompetitie niet ontlopen. En Feyenoord nog niet zeker zijn van de 2e plaats met PSV en AZ nog uit.

leuk zo tegen elkaar maar Feyenoord gaat winnen RKC heeft een aardige ploeg maar we geven niks cadeau

4 april 2014 om 14:34

1-0 van heracles was een leuk presentje van mulder, met je niks cadeau. Feynoord geeft genoeg cadeautjes, ze worden allee niet altijd uitgepakt.

4 april 2014 om 14:44

Haha vond je dat een keepersfout? Hij komt er gewoon net niet bij, wat kan hij daaraan doen?

Wellicht had RKC thuis nog een kleine kans gehad op een puntje. Uit in de kuip verwacht ik dat Feyenoord gewoon 3 punten gaat pakken. Ze draaien lekker de laatste weken en zitten in een goede flow!

Heel goed gezien Erwin, met 7 pnt ontloop je directe degradatie dan heb je namelijk 37pnt en Nec kan er met 4 overwinningen nog 37 halen. Ik mag hopen dat je met 2 punten directe degradatie ook ontloopt. Dan moet NEC er 2 winnen en 2 gelijkspelen van de laatste 4, of 3 winnen.

Ik hoop dat ze erin blijven, leuke club. NEC en Roda mogen van mij wel degraderen

Als Erwin zn broer belt zal hij een in-gesprektoon te horen krijgen. Ronald is dan net naar hem aan het bellen voor een soortgelijk verzoek. Ik denk dat ze uiteindelijk een gelijkspel afspreken, om ruzie in huize Koeman te voorkomen. Allebei tevreden. (dit was een poging tot humor)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren