Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kalou baalt van Luhukay: 'Men moet een speler zoals ik beter behandelen'

Laatste update:

Salomon Kalou werd in de zomer in verband gebracht met een terugkeer naar de Premier League, maar koos voor een opvallende transfer. De aanvaller verruilde Lille voor een avontuur bij Hertha BSC en werd bij de werkgever van Jos Luhukay binnengehaald als een grote ster. Inmiddels is er van die sterrenstatus niet veel meer over: Kalou is zijn basisplaats bij Hertha kwijtgeraakt.

/

De voormalig Feyenoorder moest het in de afgelopen weken doen met invalbeurten en baalt als een stekker. "Men moet een speler zoals ik beter behandelen", moppert Kalou. "Maar dat is mijn bescheiden mening. Wanneer je een grote speler in je team hebt, moet je het elftal daaromheen bouwen. Jos Luhukay praat niet met mij. En ik kan niet zelf zeggen 'ik speel', dat beslis ik niet."

De 29-jarige Kalou speelde dit seizoen twaalf competitiewedstrijden voor Hertha, waarin hij vijf keer wist te scoren: twee weken geleden viel hij nog in tegen Borussia Mönchengladbach en benutte hij een strafschop. Hertha staat momenteel dertiende in de Bundesliga.

Salomon Kalou hoort bij een grotere club dan Hertha BSC te spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker naar t Kuipie komen dan volgend seizoen. Zou mooi zijn samen met Dirk weer ouderwets K2.

19 december 2014 om 12:44

Wel de CL gewonnen.

19 december 2014 om 12:45

Heeft anders de championsleague met chelsea gewonnen en had in de finale een basisplaats. Denk voor dat je spreekt.

19 december 2014 om 15:15

Laten we even eerlijk zijn, Kalou had alleen een basisplaats omdat er erg veel schorsingen waren in de finale. Maar ik vind wel dat Kalou een status heeft die zeker bij een club als Hertha gewoon basisspeler moet zijn.

19 december 2014 om 15:39

Als die niet goed presteert en zich zo arrogant opstelt zal die het wel verdient hebben, mocht meneer nogsteeds zo goed zijn had die voor een andere club moeten kiezen, arrogant kereltje!

19 december 2014 om 16:47

@afcacfc

Ik denk dat jij je maar wat beter moet informeren over nota bene je eigen favoriete club.

Kalou speelde echt veel wedstrijden in zijn jaren bij Chelsea. Hier voor de grap even zijn statistieken:

Wedstrijden 254
Goals 60
Assists44

Dat doe je niet zomaar.... en als ik dan even de rekensom maak:

14000 minuten speelde hij voor jullie. Dus dan:

14000/ 90 = 155,55 wedstrijden.
155,55/ 254 = .6102.

Dus dat wil zeggen dat hij 61 van de wedstrijden volmaakte. Dit is inclusief zijn invalbeurten en geeft dus aan dat hij meer basisspeler was dan wisselspeler. Zeker ook gezien het aantal jaar vs aantal wedstrijden.

Kom maar terug naar Feyenoord. Wij zijn goed in spelers goed behandelen.

Ik ga even dagdromen.....

Kalou - Kuyt - Boetius

Met achter de hand:

Manu - Kazim - Bilal

19 december 2014 om 12:52

Kalou heeft wel een zwak voor feyenoord wil altijd nog een keer terug keren. Dan is dit wel het moment mooie leeftijd ervoor

19 december 2014 om 13:49

Hij is pas 29 is nog veel te vroeg om terug te keren naar de Kuip, gewoon lekker terug gaan naar de Premier League. Prima speler voor Southampton.

19 december 2014 om 13:12

Vermeer
Wilkshire/boulahrouz vanbeek kongolo Woudenberg

Immers/vilhena el ahmadi toornstra

Boetius kuyt kalou.

Alleen een goede middenvelder is nodig, proberen de guzman terug te halen. Dan wordt Feyenoord eindelijk weer kampioen

Geef hem 1,5 miljoen netto en tekengeld en hij komt! Deze man heeft een groot hart voor feyenoord en zou altijd nog willen terugkeren. Dit is het perfecte moment

19 december 2014 om 12:53

Zo'n groot Feyenoord hart dat hij op tv zegt dat PSV een betere club is. En zegt dat hij graag naar PSV wilt. Bah wat een misselijke streek was dat.

19 december 2014 om 12:56

En aan de andere kant zei hij op zn presentatie bij herta dat feyenoord zijn favoriete club was. zou de spits zijn die feyenoord nodig heeft denk ik, zou t geweldig vinden als ie terug komt. Kan nog zeker 5 jaar van waarde zijn

19 december 2014 om 12:58

haha die heb ik gemist! wanneer was dat dan?

19 december 2014 om 13:07

2005

Hij zegt dat dat zijn bescheiden mening is maar zo bescheiden vind ik hem niet. Als ik dit lees vind hij zichzelf belangrijker en een grotere speler dan de rest van zijn teamgenoten. Dat noem ik vedettegedrag en alleen daarvoor zou die al op de bank moeten belanden.

Het verrast me eerlijk gezegd wel want ik had deze uitspraken niet verwacht van kalou.

19 december 2014 om 14:04

Precies als hij een grote speler was dan zou hij niet van Lille naar Hertha gaan.
Een grote speler zou met geen van deze 2 clubs iets hebben.

Ik volg Hertha niet maar hij zal niet op de bank terecht gekomen zijn omdat hij het zo goed doet.
Als ik zijn quote zo lees dan heb ik het gevoel dat hij op het veld alleen aan zichzelf denkt en dus niet in het belang van het team.

19 december 2014 om 18:50

Hij moet ze voeten laten spreken en niet ze mond. Al ben je een grote speler, zolang je niet presteert speel je niet.

Ik ben wel benieuwd naar de volledige context van deze quotes, want op deze manier klinkt het wel heel arrogant.

Zou VZ het ooit nog leren om netjes bronnen in artikelen te zetten?

19 december 2014 om 13:10

http://www.bz-berlin.de/berlin-sport/hertha-bsc/salomon-kalou-spricht-schon-von-abschied

Dit is het volledige interview.

19 december 2014 om 13:13

Moet trouwens wel zeggen dat de Berliner Zeitung tamelijke boulevardpers is..

19 december 2014 om 13:25

Thanks!

Ik snap sowieso niet dat hij Lille inruilt voor Hertha. Hij had een basisplaats en was geliefd bij de supporters daarbij komt dat Lille een grotere club is dan Hertha. Een rare stap dus als je het mij vraagt.

19 december 2014 om 14:32

Klopt, vreemde stap is het. Bij Lille ook gewoon prima op dreef, scoorde gewoon 1 op de 2 wedstrijden.

Nee kalou is al heel lang geen schim meer van zichzelf. Ook bij het nationale elftal niet om aan te zien. Oogt vaak laks en slordig. Hij moet gewoon zijn best doen en laten zien dat hij een basisplek verdient. Je kan jezelf toch niet in de basis praten, laat je voeten spreken !

Haha wat heeft deze jongen het hoog in de bol... prima speler voor Hertha maar als je zelfs daar al geen potten kan breken dan ben je gewoon niet goed genoeg. Ga maar eens harder werken Kalou.. je bent verre van een ster.

Haha wat heeft deze jongen het hoog in de bol... prima speler voor Hertha maar als je zelfs daar al geen potten kan breken dan ben je gewoon niet goed genoeg. Ga maar eens harder werken Kalou.. je bent verre van een ster.

"grote speler". Als Kalou echt nog zo'n grote speler was, had hij op de eerste plaats niet bij Hertha BSC gespeeld en op de tweede plaats had hij dan gegarandeerd in de basis gestaan. Een grote naam, ja, maar een grote speler niet.

Alsof de trainer hem zomaar op de bank zet. Als een speler groots behandeld wil worden, moet hij eerst groots presteren. Hij wordt daar niet beoordeeld op zijn prestaties in het verleden.

Hy zou goed bij psv of feyenoord passen. Bij psv zou hy de logische opvolger van depay kunnen worden en bij feyenoord zou hy de spitspositie moeiteloos in kunnen vullen.

Zoals dit jochie praat hoort hij in geen enkel geval bij een "grotere" club te voetballen, meneer de zelfbenoemde "vedette" denkt dat het hele feestje alleen maar om hem draait. Hij zal toch echt bij zichzelf te raden moeten gaan, hij zal niet ernaast staan omdat hij zo ongelofelijk goed kan voetballen (waarvan hij zelf iig overtuig is).

Salomon Kalou, grote speler. Volgens mij valt dat ook wel wat mee. Een goede speler is het die het bij Lille verdienstelijk heeft gedaan. Op basis daarvan kan hij echter niet rechten ontlenen bij Hertha als hij daar niet presteert.

Ik zie hem vaker spelen en zodra hij het veld inkomt, gebeurt er wel wat. Vormt toch wel een gevaar, maar je ziet dat het systeem absoluut niet is afgestemd op een bewegelijke en snelle spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren