Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus zwaait spits na twee maanden voor maximaal twaalf miljoen euro uit

Laatste update:

De wegen van Juventus en Andrea Favilli scheiden. De club uit Turijn maakt vrijdagavond bekend dat de aanvaller annex Italiaans jeugdinternational komend seizoen wordt uitgeleend aan Genoa, dat een bedrag van vijf miljoen euro voor de huurovereenkomst betaalt.

Genoa kan Favilli aan het einde van het seizoen definitief overnemen, tegen betaling van zeven miljoen euro. Dat bedrag kan in drie termijnen aan Juventus worden overgemaakt. Favilli is zodoende nog geen twee maanden speler van la Vecchia Signora geweest.

Juventus nam Favilli medio juni voor 7,5 miljoen euro over van Ascoli, waar hij afgelopen seizoen vijf goals in twaalf wedstrijden maakte. De 21-jarige aanvaller is echter de dupe van de aanwezigheid van veel aanvallend ingestelde spelers in de selectie van Massimiliano Allegri.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde voor zon laag bedrag te laten gaan. Is een groot talent en kan veel meer opleveren op den duur

10 augustus 2018 om 23:02

Zit een terug koop clausule bij. Dit is een manier om extra geld te genereren.

Wat een constructies daar in de Serie A zeg. Betaal me sowieso alvast 5mil voor de huur. Vervolgens neem je hem voor 7 mil over maar die mag je uitsmeren over 3 periodes. Maar mocht ik hem in de tussentijd terug willen hebben dan betaal ik je een bedrag en issie weer van mij. Dit speelt zich af in moderne voetbal maar het lijkt bijna een fragment uit een speelfilm. Zo een fragment wat ergens in een donkere kamer besproken word tussen vreemde types.

11 augustus 2018 om 01:43

Beetje overdreven vind je niet? Speler wordt gewoon gehuurd met optie tot koop. Spelers worden zelden in 1 termijn gekocht. Het is meestal in 2 termijnen, 3 komt ook regelmatig voor.

11 augustus 2018 om 02:03

Nee ik vind het niet overdreven. Zo gaat het vaker in de Serie A. In andere landen ook wel maar in de Serie A toch wel vaker. En dan doel ik meer op verhuur met verplichte koopoptie en terugkoopclausule. Mijn kijk erop is verder niet negatief hoor. Ik vind het juist bij de charme van de serie A horen. Net zoals ik het geweldig vind dat spelers in dezelfde competitie van de ene topclub naar de ander kunnen gaan zonder enig probleem. Het is toch leuk om te zien dat bijvoorbeeld Zlatan bij Juve en AC Milan heeft gevoetbald. En pirlo en Higuain en vele anderen. Aparte competitie die Serie A. Maar ook een hele fijne op zijn eigen manier.

11 augustus 2018 om 12:18

Er zit helemaal geen verplichte koopoptie noch terugkoopclausule bij, dus je bent echt bij het verkeerde topic om je mafiatheorieën te verkopen.
Verder is het juist veel vaker in Spanje dat er terugkoopclausules zijn dan in Italië.

12 augustus 2018 om 00:36

Oh, het kwam een beetje over alsof je dacht aan maffia praktijken met die donkere kamer enzo. Dat leek me negatief bedoeld, maar dan heb ik het mis. Zeker werken de Serie A clubs anders met elkaar samen dan clubs uit andere competities en inderdaad kunnen daar ook leuke dingen uit voor komen, zoals het overlopen van topspelers in de top van de Serie A.

Typisch voorbeeld van het handelshuis Juventus.

In die Serie A gebeuren echt gekke dingen, die ik soms ook maar moeilijk kan begrijpen. Gekke huurconstructies, verplichte overnames, uitgesmeerde betalingen... Heel gek, maar het komt soms een beetje maffia-achtig over.

Juve is ook steeds meer een handelshuis aan het worden. Spelers worden aangetrokken en binnen no-time weer verkocht. Is dit dan echt puur om winst te maken? Of zit hier meer achter?

11 augustus 2018 om 01:40

Gespreide betalingen komen overal voor. De halve eigendomsconstructie is er ook al een paar jaar niet meer en huren met optie tot koop komt ook overal voor. Misschien komt het meer maffia-achtig voor je over omdat het Italië is en dan denk je daar sneller aan. Deze speler wordt gewoon met winst doorverkocht met waarschijnlijk een terugkoopoptie mocht hij slagen.

11 augustus 2018 om 02:30

Juve doet dit al jaren. Hoe denk je dat we anders terug groot zijn geworden. We hebben geen sjeik haha.

12 augustus 2018 om 23:57

Hebben jullie wel gehad vergelijkkbare khaddafi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren