Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus winkelt op het tweede niveau in Engeland: koopoptie van 40 miljoen

Laatste update:

Juventus gaat zich in de slotdagen van de winterse transfermarkt versterken met Carlos Alcaraz, zo melden verschillende Engelse en Italiaanse media. De 21-jarige middenvelder wordt op huurbasis overgenomen van Southampton met een optie tot koop.

Transferexpert Fabrizio Romano weet te melden dat alle partijen momenteel rond de tafel zitten om de deal vlot te trekken. Woensdag in de loop van de dag moet de medische keuring plaatsvinden in Londen, waarna Alcaraz voor Juventus gaat tekenen.

De Italiaanse topclub heeft een koopoptie laten opnemen van veertig miljoen euro. Alcaraz werd vorig jaar januari door Southampton voor een slordige dertien miljoen euro overgenomen van het Argentijnse Racing Club, waar de middenvelder zijn jeugdopleiding genoot.

Volgens Sky Sports Italia heeft Alcaraz inmiddels een mondeling akkoord bereikt met Juventus en is er vertrouwen dat de deal in de laatste 48 uur van de winterwindow kan worden afgerond.

Alcaraz was niet de enige naam op het wensenlijstje van Juventus. Ook Giacomo Bonaventura en Roberto Pereyra werden intensief bestudeerd. Hun contracten lopen komende zomer af bij respectievelijk Fiorentina en Udinese.

Sinds zijn komst naar Southampton een jaar geleden maakte Alcaraz in 47 officiële wedstrijden zijn opwachting. Daarin was hij acht keer trefzeker en fungeerde hij vijf keer als aangever. Transfermarkt schat zijn waarde op 15 miljoen euro.

Afgelopen oktober werd de Argentijn voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg door bondscoach Lionel Scaloni. Alcaraz maakte deel uit van de selectie in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Paraguay en Peru, maar kwam geen minuut in actie.

Is dit een aanwinst voor Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een getalenteerde jongen, bezit heel veel energie, goede back & forehand ook nog.

31 januari 2024 om 09:20

Hadden ze beter een jongen van eigen bodem kunnen oppikken. Ene Jannik Sinner....

31 januari 2024 om 09:46

Ook iemand die al een prijs heeft gewonnen in engeland, ook niet geheel onbelangrijk

31 januari 2024 om 10:22

Haha Kaptoum, heerlijke reactie.

31 januari 2024 om 10:49

Chill man, kunnen ze hem evt nog inzetten bij de lokale tennisclub..

40 miljoen. Wat een geld voor een speler vh tweede Engelse niveau vanuit Italië (vanuit Engeland zelf minder raar, zeker ook met homeground players). Maar mocht dit defintief plaatsvinden deze zomer, dan is Juve haar transferbudget al ongeveer weer kwijt toch?

31 januari 2024 om 11:09

Nee hoor, er komt weer meer geld binnen volgend jaar door de cl. En er is een optie tot koop. Dus als de cl toch niet worst gehaald dan stuur je die jongen gewoon weer terug.
Vind het ook veel geld, maar heb zelf wel vertrouwen in guintoli. Die heeft wel kijk op dit soort spelers.

31 januari 2024 om 12:51

Giuntoli leverde bij Napoli ook uitstekend werk, zal bij Juve niet veel anders zijn.

31 januari 2024 om 13:39

Kan me niet voorstellen dat Juve CL misloopt. De teams onder de top3 zijn aardig wisselvallig en Juve zonder Europees voetbal kan zich iedere week opladen op de wedstrijd voor de week erop terwijl de andere teams nog allemaal in Europa actief zijn.

31 januari 2024 om 17:39

Dat verwacht ik ook niet hoor als ik het spel zo zie. Denk dat Juve wel 2e wordt met redelijke veilige marge op nummer 3 en 4. Alleen is het geval dat het wel helemaal instort. Kan je die jongen gewoon terugsturen dus wel een prima deal.

Ik ken deze carlos niet wellicht iemand anders? Een highlight filmpje van hem laat wel een sterke middenvelder zien voor zijn pas 21 jaar.. slechter als miretti op die positie kan hij het bijna niet doen lijkt me

Ach, die zal 4 maanden bij ons in de kern zitten en spelen bij blessures. We hebben gewoon een middenvelder nodig zonder Pogba en Fagioli. Onze wingbacks kunnen dan eens op hun positie blijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren