Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus verliest in Israël en raakt ook nog Ángel Di María kwijt

Laatste update:

Juventus is dinsdagavond op bezoek bij Maccabi Haifa met 2-0 onderuit gegaan. De Italianen kwamen de sterke eerste helft van de thuisploeg niet meer te boven en raakten tot overmaat van ramp ook nog Ángel Di María kwijt. De Argentijn moest het veld in de eerste helft met een spierblessure verlaten. Juventus zal de komende twee wedstrijden alle zeilen bij moeten zetten om zich nog te kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League.

Tjaronn Chery, die in de Eredivisie een verleden heeft bij onder meer FC Groningen en ADO Den Haag, stond in de basis tegen de Italianen. De aanvallende middenvelder zag hoe zijn team Juventus in de openingsfase volledig overrompelde. De thuisploeg werd na enkele minuten namelijk al gevaarlijk via Frantzdy Pierrot, die van dichtbij echter recht op Wojciech Szczesny af kopte. Maccabi bleef vervolgens aandringen op de openingstreffer, die uiteindelijk in de zevende minuut al zou vallen. Omer Atzili werkte de bal na een fijne voorzet van Pierre Cornud met wat geluk via zijn rug achter Szczesny, die niet volledig vrijuit ging: 1-0.

Ook de resterende tien minuten waren voor Maccabi, dat zich met een aantal goede mogelijkheden echter niet wist te belonen. Halverwege de eerste helft kreeg Juventus opnieuw een klap te verwerken, nadat Di María het veld geblesseerd moest verlaten met een spierblessure. De Argentijn zal er naar alle waarschijnlijkheid een tijdje uitliggen, waarbij men in zijn thuisland zal hopen dat het meevalt met het oog op het WK in Qatar wat over ruim zes weken begint. De statistieken van het eerste bedrijf waren veelzeggend: acht schoten voor Maccabi tegenover drie schoten van Juventus. Enkele minuten voor rust maakte Atzili zijn tweede doelpunt van de avond en bracht hij Allegri en Juventus nog dieper in de problemen. De aanvaller schoot de bal in de korte hoek hard in de kruising: 2-0.

Het tempo lag in de tweede helft wat lager dan in het eerste bedrijf. De Italianen leken in de zeventigste minuut recht te hebben op een strafschop na een duw in de rug van Juan Cuadrado, maar arbiter Mateu Lahoz hoorde van de VAR dat hij de goede beslissing maakte door het spel verder te laten gaan. Juventus wist zich na rust te herpakken en creëerde hier en daar wat kansen, maar tot een doelpunt kwam het niet. De nederlaag in Israël betekent dat de ploeg van Allegri nu met drie punten uit vier wedstrijden op de derde plaats staat in Groep H, op gelijke hoogte met Maccabi. De Italianen zullen de laatste twee wedstrijden tegen Benfica (uit) en Paris Saint-Germain (thuis) dus moeten winnen om zicht te houden op overwintering in de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb er geen woorden voor

11 oktober 2022 om 20:45

Ik wel. Tjaronn en Chery

11 oktober 2022 om 21:07

Sinds dat logo is verandert is het alleen maar downhill gegaan met juve

11 oktober 2022 om 22:36

Ik had er een mooie bet op Maccabi voor. Juve was zo slecht in het weekend, deze zat er gewoon aan te komen

12 oktober 2022 om 03:02

Hoeveel heb je gepakt maat?

Iets met een kelk en een bodem.

11 oktober 2022 om 20:57

Dit is wordt wel heel erg zorgelijk. Zo slecht is de selectie toch ook niet? Ben echt enorm groot fan van Allegri maar hij lijkt mij niet de goeie man momenteel voor deze klus. Hij heeft Juventus grote successen gebracht en CL finales gehaald, maar het wordt tijd voor een frisse wind. Tuchel lijkt me wel wat voor Juventus.

11 oktober 2022 om 21:04

Ja het is voorbij. Het zelfvertrouwen is onder de 0. Dit is het slechtste wat ik ooit van Juve heb gezien. Ik herken ze zelfs niet. We hebben een mentale reset nodig. Wie de nieuwe coach wordt geen idee, er is geen geld. Een jaar geleden was er een kapitaalverhoging... het zal opnieuw moeten gebeuren.

11 oktober 2022 om 21:37

agnelli net gezegd dat hij niet aan allegri raakt en pas op het einde vh seizoen een evaluatie overweegt

11 oktober 2022 om 21:59

Juventus moet een keer een type als Sampaoli of Bielsa aannemen. Sarri toen ontslaan was de domste fout die je kon maken. Hij kreeg amper de tijd terwijl als die de tijd krijgt die echt een machine kan maken. Allegri zijn voetbal en keuzes is om te kotsen

11 oktober 2022 om 22:47

Hadden ze zeker niet moeten, hij wilde zijn spel daar wel zetten maar Juve zat nog helemaal in het systeem van Allegri en zoiets heeft tijd nodig om het te verwerken.

11 oktober 2022 om 22:21

De kelk valt niet ver van de bodem?

Allegri vanavond nog ontslaan dat lijkt me nu echt onvermijdelijk. Pocchetino lijkt me een goede vervanger. Of Tuchel nog beter, dan gaat Juventus leuk voetbal spelen waar een idee achter zit er zijn genoeg voorbeelden dat Italiaanse ploegen gewoon leuk kunnen voetballen

11 oktober 2022 om 20:55

Van tuchel en pochettino hoef je geen leuk voetbal te verwachten.

11 oktober 2022 om 22:23

Bullshit Poch en Tuchel hebben al laten zien dat hun teams heel goed voetbal op de mat kunnen leggen. Onzinnig statement en gebaseerd op een kortzichtig blik, je hoeft niet eens heel ver terug te gaan om het te ontkrachten.

12 oktober 2022 om 03:48

Arsenal890 heeft gelijk, beide reactieve managers.

12 oktober 2022 om 09:00

Wanneer hebben ze hun teams heel goed voetbal laten spelen dan? Zoals Ajaxcunian al zegt, het zijn reactieve managers. Jij bent Conte gewend dus dat je als iets anders voetbal ziet het al meteen als leuk ziet. Maar dat is het niet.

11 oktober 2022 om 21:26

Ik kom Schreuder op de fiets brengen. 19 Italiaanse ploegen die dan leuk kunnen voetballen 😏

11 oktober 2022 om 21:37

nee hoor agnelli net bevestigd dat ei aanblijft....madness!

11 oktober 2022 om 21:41

waarschijnlijk is zijn vergoeding voor zijn ontslag te hoog om hem op dit moment te kunnen ontslaan. Eigenlijk zouden ze voor die trainer van Fiorentina moeten gaan, speelt leuk voetbal alleen zijn de spelers van Fiorentina niet klinisch genoeg om hun kansen te benutten.
Daarnaast als je midden in het seizoen verandering verwacht dan moet je wel een trainer hebben die jeugd een kans durft te geven en die een filosofie heeft.
Wellicht kunnen ze ook nog wachten of Klopp misschien interesse heeft om Juventus na dit seizoen te trainen. Maar Real zal vast ook niet zitten slapen aangezien Ancelotti niet eeuwig zal aanblijven.

Dit zou toch een trigger zijn om die vent te ontslaan. Maar het bestuur kennende zullen ze nog een paar maanden wachten.

11 oktober 2022 om 21:11

Jullie Juventini zijn echt blind.
Sarri het probleem daarna Prilo.
Ronaldo de Ligt waren het probleem?
Maar niet het falend beleid van Juventus?

11 oktober 2022 om 21:23

Sarri had de groep niet onder controle. En zat alleen te janken. Pirlo was onervaren en had elke wedstrijd een andere opstelling. Het bestuur is vorig jaar deels vervangen en zijn een goede weg ingeslagen. Allegri speelt elke pot met dezelfde spelers en geen jeugd niet de kans. Blessures helpen natuurlijk niet mee. Maar je moet niet elke pot hetzelfde herhalen.

11 oktober 2022 om 22:53

Allegri speelt zonder idee hoe te voetballen in balbezit. Kan en wil alleen maar counter voetbal spelen. Traint niet alleen maar op tactische bangmakerij en zo wordt juve een kerkhof van talenten

11 oktober 2022 om 21:16

Agnelli heeft na de wedstrijd bevestigd dat Allegri blijft als trainer.

Allegri die zit al in het vliegtuig naar huis, die gaat een Turkse topclub coachen over tien maanden ofzo.

Ongekend dit.. Juve heeft zolang prima gespeeld maar dit seizoen ( en vorig seizoen in t klein) is t echt ramp na ramp. Sterkte

Wat een afgang zeg.. als die nu niet ontslagen word dan weet ik het ook niet meer een schande gewoon. Hoe kun je zo slecht spelen

Ik hoop dat de blessure van di Maria meevalt. Zou doodzonde zijn als hij het WK mist.

Verder natuurlijk een heel matige Juve wat grof onderuit gaat tegen een, wat championsleague betreft, dwerg. Slechte zaak hoor.

Heb gekeken naar een bejaarde dame tegen sterke mannen… wat was Juve slappe hap zeg. Maccabi is geen wonderploeg, maar met tomeloze inzet en het geweldige publiek erachter zijn ze tot dit in staat. Denk dat Allegri komend weekend niet meer op de bank zit bij Juve…

Man Man Man, het logo vanavond nog veranderen naar het oude klassieke logo, sinds we van logo zijn veranderd is het alleen maar bergafwaarts gegaan met Juve! het hele bestuur, 80% van de spelers en natuurlijk Allegri vanavond nog ontslaan! Bonucci, Locatelli, Rugani, Alex Sandro, Cuadrado speelt ook al weken slap, Vlahovic al weken onzichtbaar, Kostic zie je amper, Mckennie dramatisch, maar vooral Allegri, hoe kan je met zo’n opstelling beginnen? Waar zit hij in godsnaam met ze kale hoofd? Het bestuur ook alleen maar fouten gemaakt! weg ermee, allemaal!!!

11 oktober 2022 om 20:53

Helemaal met je eens een schande gewoon heb er geen woorden voor weer met zijn 4 4 2 hij maakt spelers slechter die allegri gewoon wegwezen nu

Stond een enorm hoge quotering op Juve en daar ben ik helaas ingetrapt. Maar goh nu weet ik wel waarom. Dat middenveld is zo verschrikkelijk slecht. Zoveel spelers die allang niet meer kunnen. Hoe kan je nou elke x spelers als Rabiot opstellen. Kies dan gewoon voor de jeugd man.

11 oktober 2022 om 22:02

Dan te bedenken dat Ten Hag nog een blauwtje liep bij diezelfde Rabiot.

11 oktober 2022 om 22:28

Op Maccabi Haifa dubbele kans winnen of gelijk kon je al x2 pakken. Wist allang dat Juventus hier niet zou winnen. Maar ik snap je wel, ben er zelf vaak genoeg ingetrapt.

11 oktober 2022 om 22:44

Ik heb gewoon de quote van 4.0 op Maccabi gepakt

Tja, de coach doet het niet goed, maar het is ook wel een hele matige ploeg. Dan is het zelfs voor de 1 of 2 echt goede spelers moeilijk om niet mee te delen in de malaise. Die verdediging en het middenveld, daar is de gemiddelde Europese subtopper niet eens blij mee. De technisch directeur mogen ze de laan wel uit sturen. Het is zelfs moeilijk om zo'n matige ploeg bij elkaar te krijgen als je het zou proberen met natte vinger werk.

11 oktober 2022 om 21:09

Met gewoon een goede coach en een idee achter het voetbal moet je met deze selectie winnen en lekker aanvallend voetbal kunnen spelen

11 oktober 2022 om 21:52

Je moet winnen van dit soort ploegen ja, maar in de CL ben je niets meer dan deelnemer en in de Serie A lopen er dan ook betere ploegen rond zoals het nu is.

Sinds dat De Ligt weg is bij Juve gaat het daar een stuk minder. Hoe zou Japie daar over denken?

11 oktober 2022 om 21:05

Ja, had Juve de Ligt nog maar dan wonnen ze hier nu 3-0 Even serieus, Juve wordt elk jaar slechter. Elk jaar worden de blamages groter. Vorig jaar kwamen ze de groep nog door, maar toen werden ze met 3-0 door Villareal vernederd.

11 oktober 2022 om 21:08

Zelfde Villareal schakelde Bayern ook uit. Maar dit is wel onhoudbaar, zou Allegri meteen ontslaan en Tuchel proberen te strikken.

11 oktober 2022 om 21:22

Misschien niet het beste voorbeeld, maar kan nog wel even doorgaan over de steeds mindere prestaties van Juve. Hoe Juve al twee jaar lang nipt nog CL voetbal haalt. Hoe ze telkens na de groepsfase er meteen uitvlogen. Vorig jaar dan een goed Villareal en Lyon en Ajax deden het ook goed de ronde daarna natuurlijk, maar ook Porto was teveel voor Juve. Het zijn niet de grootste ploegen waarvan je verliest. Nu is deze CL campagne wel een heel pak slechter, maar het is niet of deze negatieve spiraal uit de lucht komt vallen. Juve mist ook wel wat spelers, zoals Di Maria, Chiesa en Pogba. Maar momenteel is al het vertrouwen weg, daar ging 1 individueel niks aan veranderen. Geen de Ligt of een Dybala.

11 oktober 2022 om 22:34

Ik zeg niet dat Juve dan had gewonnen, maar wellicht wel minder tegen doelpunten tegen gekregen.

11 oktober 2022 om 23:43

Hadden ze misschien ook gehad als Allegri Bremer geen rust had gegeven. Maar ja blijft speculeren.

Prachtig zeg. Ken heel veel maccabi haifa fans, gigantisch resultaat. Wel jammer voor de coefficienten, Juve kan het vergeten. Benfica gaat door.

Ik zie net al een bericht verschijnen dat agnelli zegt dat allegri blijft want hij is de juiste persoon om juve op de rit te krijgen.. hij moet mee oprotten

Allegri is van de tyische Italiaanse school, maar als je niet genoeg Italianen in je team hebt, werkt het niet.

#AllegriOUT !!! Is het enige wat zou moeten gebeuren nu maar blijft toch nog krediet krijgen spijtig genoeg. De grootste fout was deze man terughalen. Heeft het goed gedaan met vooral een ploeg die al gevormd was door Conte. Pirlo na 1 jaar ontslaan was in mijn ogen ook niet juist. Er zat nog een idee achter, en zat zelfs voetbal in…
Wie het nu zou moeten worden? Het liefst Klopp, al zal dat heel moeilijk worden. Tuchel zie ik liever niet komen en Pochettino ook niet.

Oei oei oei, als ik de opstelling van Juventus bekijk word ik verdrietig, slap team en matige spelers, maar na zoveel slechte resultaten zelfs verliezen van Maccabi Haifa gaat wel heel ver..

Juventus hoopt Allegri zelf ontslag neemt anders moeten ze 40 tot 80 miljoen ervoor neerleggen.

Vergane glorie.. en dan ook nog die shirtjes.. bah!

Heel knap gedaan van Maccabi, eventjes Juventus op de knie leggen. De Oude Dame is toch wel een beetje vergane glorie in Europa. Valt wel erg tegen, zo'n grote club, legt het eventjes af in Israel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren