Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus loopt dankzij Vucinic en Marchisio verder weg bij ‘concurrentie’

Laatste update:

Juventus heeft de voorsprong aan kop van de Italiaanse competitie zaterdag verder vergroot. De regerend kampioen van de Serie A won de uitwedstrijd bij Bologna met 0-2 dankzij goals van Mirko Vucinic en Claudio Marchisio. De voorsprong voor Antonio Conte en de zijnen op de zogenaamde ‘concurrentie’ is enorm. Napoli volgt op twaalf punten, AC Milan pas op veertien.

/

La Vecchia Signora moest het zaterdag vooral hebben van de tweede helft in Renato Dall’Ara. Voor rust had het weliswaar controle over de wedstrijd, maar Bologna won wel alle drie zijn laatste wedstrijden en versloeg daarbij onder meer Internazionale. Gianluigi Buffon haalde al in de eerste minuten Alberto Gilardino neer, maar had geluk dat de ingreep goed beoordeeld werd en hem dus niet de wedstrijd kostte. Kansen waren schaars: Arturo Vidal en Andrea Pirlo schoten ieder een keer over en Alessandro Diamanti mikte ruim naast.

Na rust kwam er meer leven in de brouwerij in Bologna. De nummer twaalf van de Serie A dacht na zeven minuten de score te openen, maar Gilardino kopte in buitenspelpositie de bal in het net en werd terecht teruggefloten. Juventus nam vervolgens het heft in handen en speelde zich na net iets meer dan een uur spelen naar de verdiende voorsprong. Marchisio passte mooi in op Vucinic, die zich direct omdraaide en de bal binnen punterde.

Tien minuten later waren de rollen omgedraaid: nu was Vucinic de aangever en maakte Marchisio het oog in oog met Gianluca Curci af. Hij tikte de bal met links door de benen van de doelman en bracht Juventus daarmee in veilige haven. Over twee weken, na de interlandperiode, reist Juventus af naar Milaan voor de boeiende confrontatie met Internazionale. Dan kan het team van Conte laten zien dat het de eindsprint naar de tweede landstitel op rij echt heeft ingezet.

Dit Juventus hoort bij de vijf beste teams in Europa van dit moment

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het moet toch frustrerend zijn om zoveel kans te verprutsen week in week uit?
Tweede helft werd er gelukkig wel gescoord. Het is te hopen dat de kansen wel worden afgemaakt tegen Bayern.

16 maart 2013 om 22:49

Tegen een ploeg als Bayern zal alles erin moeten vliegen, anders zijn we gezien.

16 maart 2013 om 22:54

Inderdaad, iedereen moet in die wedstrijd messcherp zijn.

16 maart 2013 om 22:59

Als we zo efficiënt zijn zoals in Glasgow vorige maand, zal het wel goedkomen. Al denk ik eerlijk gezegd dat iemand als Dante of Badstuber niet zo snel blundert zoals Ambrose toen deed.

hahaha gekke Conte was een feestje aan het geven bij de dugout
goeie pot van juve in de 2de helft , eindelijk kansen afmaken

Heerlijke overwinning.

Wat speelden ze sterk. Kampioenschap kunnen ze niet meer weggeven neem ik aan haha!
Ga ik ook vanuit

Forza Juve!

Het is dit seizoen gewoon wachten op de kampioen in de top competities. In Italië Juventus, in Duitsland Bayern, in Spanje Barca, in Engeland Manchester United.

Ik weet niet honderd procent zeker of Juve bij de top 5 van Europa hoort, maar zeker de top 10.
De top vijf is volgens mij:
Barca
Real
Bayern
Man U
Juve/dortmund

16 maart 2013 om 22:53

Hoe kan je Dortmund bij top 5 rekenen. Het is toch wel Juve die beter is dan dortmund !

Dit was weer het Juve van vorig seizoen, vooral tweede helft.
Zalig ook hoe Conte nog eventjes de supporters erbij betrok!

Forza Juve!

De titel is dichtbij, we speelden vandaag niet met onze sterkste opstelling maar waren gewoon baas, zelfs Padoin deed het goed vandaag, je ziet dat we met enkele spelers zitten die uit vorm zijn, zoals Vidal en Marchisio, maar toch winnen we deze moeilijke uit match vrij simpel, en dat wilt wat zeggen over onze sterkte. Ons collectief doet het hem telkens, Giovinco was beter dan anders maar kan nog vele malen beter, Vucinic op die goal na onzichtbaar, en het gehele Bologna team stelde mij toch teleur uiteindelijk.

Conte is trouwens echt een baas, effe feestje vieren met ons, zalig gemotiveerde man die in hart, nieren en bloed even hard Juventino is als wij.

Forza Juventus

Respect, Juventus is in elke linie stabiel behalve de spits positie, maar zo word je wel kampioen.
Bayern kan de borst wel nat maken.

Hehe Conte, wat een gek blijft het toch.. Gaat hij eventjes de supporters wat gek maken door met zijn armen te wapperen..

Ik moet toegeven dat ik zeer zenuwachtig was voor dit duel.. Bologna was aan een sterke reeks bezig en heeft toch oa Roma, Lazio, Napoli & Inter geklopt.. Zo'n zwakke ploeg hebben ze niet, sterker nog, enkele spelers die zeker bij subtoppers meekunnen.. Maar Juventus stond organisatorisch toch weer goed in elkaar.. Hadden ook de beste kansen maar die verprutsten we dan weer..

Een mooie draai van Vucinic zorgde voor de 0-1 maar die van Marchisio was toch wel mooier uitgespeeld.. Zeer blij met deze overwinning, toch wel een cruciale in de race voor de titel.. We staan nu op papier 12 punten voor op Napoli (met een match meer) maar eigenlijk zijn het er 'dertien'.. Waarom? Omdat in Italië onderling duel telt en daarin wint Juventus. Dus als Napoli zelfs op de laatste speeldag gelijk komt is Juventus alsnog kampioen.. Hopen dat we al onze thuiswedstrijden winnen en dan is het hopelijk binnen.

16 maart 2013 om 22:53

Je hoeft je geen zorgen te maken dat Napoli op gelijke hoogte komt
Tweede goal was prachtig, heerlijk aanval. Jammer van de verprutste kansen in de eerste helft.

16 maart 2013 om 23:07

het was leuk om pirlo voorin te zien zo tegen het eind. dacht echt dat hij vandaag een goal zou krijgen die niet uit een vrijetrap komt

Terechte uitslag, als Juve geen kampioen wordt snap ik het helemaal niet meer. Nu maar hopen dat Inter wint en Milan en co punten verspillen. Over de poll, Juve is denk ik 5e. 1 Real , 2 Barca, 3 Bayern, 4 Man United, 5 Juve

16 maart 2013 om 22:55

Conte is een baas
Vond Giovinco trouwens niet slecht vandaag. Nog steeds geen fan maar hij deed het goed. Dreigend en hard werkend.

Ik kijk nu al uit naar Bayern - Juve, belooft een geweldige wedstrijd te worden. Juve nu een stap dichter bij de scudetto die ze waarschijnlijk weer gaan halen. Juve is gewoon veel te sterk voor de andere ploegen. Ze hebben echt een geweldige middenveld. En volgend jaar met Llorente een zeer sterke aanvaller.

Het was een mooie wedstrijd vandaag. Een goed gevuld Dall'ara, genoeg kansen en een 0-2 overwinning. Bologna uit is toch wel altijd lastig, zeker gezien het feit dat Bologna aan een geweldige reeks bezig was met drie overwinningen op rij. Maar vandaag heb ik Bologna weinig tegenstand zien bieden, speelden ver beneden hun niveau.
Eigenlijk had Juventus met een groter verschil moeten winnen, je ziet gewoon duidelijk dat we die topspits voorin missen, al moet ik zeggen dat de individuele acties van Vucinic bij de twee doelpunten een genot waren om naar te kijken.
Padoin speelde in de eerste helft een opvallend sterke wedstrijd, maar viel toch weer in de tweede helft helaas in zijn oude patroon.

Conte is trouwens toch een geweldige coach. Even een feestje vieren met de fans op het einde

Volgende week wacht ons de Derby d'italia. Het 3-1 verlies van een half jaartje terug doet nog steeds zeer. Dat moet toch echt ff in Guiseppe Meazza rechtgezet worden.

Forza Juve!

17 maart 2013 om 10:30

De derby d'italia wordt ongetwijfeld heerlijk. Wij genieten nog steeds van die 1-3 overwinning in Turijn. Maar we gaan je niet zomaar laten winnen in het Meazza. Wij gaan niet verliezen

Jammer dat juve weer kampioen wordt en dat inter zo wegviel. Nu maar hopen dat het volgend seizoen anders is

16 maart 2013 om 23:07

Het is inderdaad jammer dan nu ook in Italië, zoals in de andere drie grote competities, de titelstrijd nu toch wel beslist is. Maar de strijd om het Champions League ticket ligt nog helemaal open. Inter zie ik ook nog op de derde plek komen als ze nu een goede reeks kunnen neerzetten en de wedstrijd volgende week tegen Juve kan daarvoor als een extra impuls dienen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren