Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus kan verder zoeken: ‘Graziano is en blijft speler van Southampton’

Laatste update:

Graziano Pellè wordt in verband gebracht met Juventus, maar volgens manager Ronald Koeman van Southampton is een transfer voorlopig niet aan de orde. Koeman heeft gehoord van de belangstelling van de Italiaanse grootmacht, al kan hij er verder geen concrete informatie over geven.

/

“Graziano is volledig betrokken bij Southampton”, aldus Koeman via de officiële kanalen van the Saints. De oefenmeester heeft de geruchten opgevangen. “Maar verder weet ik er niets van. Graziano is en blijft een speler van Southampton”, verzekert de coach.

Koeman laat zich ook uit over Lucas Ocampos, die genoemd wordt als mogelijke nieuwe spelers van Southampton. De Nederlander geeft toe dat Ocampos op een lange lijst met spelers staat. “Maar hij was en is op dit moment geen doelwit. Wat er in de toekomst gaat gebeuren, weet ik niet.”

Graziano Pellè zou een goede speler zijn voor Juventus

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij de mogelijkheid krijgt gaat hij vertrekken. Kan Koeman dat wel zeggen dat ie blijft Juventus zal hij niet weigeren

15 januari 2016 om 23:14

uh, doorlopend contract??

Zou mooi zijn voor feyenoord

het lijkt mij een fabel. voegt totaal niks toe aan juve, en niet het type speler die juve nodig heeft. dan heb ik liever onze 15 jarig talent "moise bioty kean" in de voorhoede. topclubs in europa willen moise aantrekken. mag van mij volgend seizoen in de voorbereiding zitten en zijn oefenpotjes meepakken.

15 januari 2016 om 23:38

En toch zijn de geruchten hardnekkig dat Pelle naar Italië vertrekt en Austin van QPR al een bezoek heeft gebracht gister aan Southampton.

16 januari 2016 om 09:42

Dat Pelle naar Italië verkast zou kunnen. Maar zeker niet naar Juve.

16 januari 2016 om 13:13

Geen idee, niet meegekregen om welke club het zou gaan bij Pelle. Austin getekend inmiddels bij Southampton dus verwacht wel iets als het om Pelle gaat.

16 januari 2016 om 14:48

Valt me wel op dat Pelle niet meer basis staat. Ik volg de club omdat ik geld op Southampton heb gezet een paar wedstrijden. Niveau lager voor Pelle zou hem goed doen.

16 januari 2016 om 16:00

Pelle is een tijd geblesseerd geweest, pas net terug.

Ik hoop dat hij niet komt. We hebben al een speler als hem.. Zaza en Mandzukic.. Breng een gekke speler aan de linkerkant..

16 januari 2016 om 00:09

En niet alleen dat er zijn al 4 spitsen nog een spits erbij word het niet een beetje teveel met mandzu en zaza en dybala en morata. En het middenveld js oom overvol met hernanes en pereya pogba marchisio khedira en nog een paar die m mischien heb vergeten juventus heeft gewoon een sterke ploeg en ook een goeie sterke bank dus transfers zijn eigenlijk niet eens nodig

Pelle is onnodig en niet goed genoeg voor Juventus. Misschien Lazio of lekker blijven bij Southampton. Hoe doet Zaza eigenlijk? Hij heeft veel concurrentie?

Is dragovic niet iets voor Juventus doet het goed bij Dynamo Kiev en ook niet zo duur. Een goeie back up voor de 2 goeie Italianen en dan Rugani verhuren. En Perin kopen en direct verhuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren