Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus gaat diep in blessuretijd alsnog onderuit tegen Lazio

Laatste update:

Juventus heeft zaterdagavond een pijnlijke nederlaag geleden in de Serie A. Op bezoek bij Lazio leek het lang doelpuntloos gelijk te spelen, maar in de 93ste minuut scoorde de thuisploeg alsnog: 1-0. Daardoor raakt de titel nog verder uit zicht voor het team van trainer Massimiliano Allegri, dat voorlopig op de derde plaats blijft staan. Lazio staat ondertussen zevende.

In de eerste helft domineerde Lazio. De thuisploeg kreeg via Valentín Castellanos ook een aardige kans, maar zijn poging belandde in het zijnet.

Vlak voor rust begon ook Juventus wat kansen te creëren. Met name Federico Chiesa was gevaarlijk. Zijn beide pogingen waren echter een prooi voor doelman Christos Mandas.

Ook in de tweede helft vielen er aan beide kanten van het veld wat kansjes te noteren. Zo vond Andrea Cambiaso de handschoenen van Mandas, en ging een poging van Luis Alberto via Daniele Rugani maar net naast.

Beide ploegen leken af te stevenen op een doelpuntloos gelijkspel, maar vlak voor tijd scoorde Lazio alsnog. Adam Marusic kopte een voorzet van invaller Mattéo Guendouzi binnen: 1-0.

Dat bleek ook de eindstand. De achterstand van Juventus op koploper Inter, dat ook nog een duel tegoed heeft, is met nog acht wedstrijden te gaan maar liefst zeventien punten.

Lazio won ondertussen de tweede wedstrijd op rij sinds het vertrek van Maurizio Sarri ruim twee weken geleden. Op 16 maart werd er ook al gewonnen: met 2-3 bij Frosinone.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moeten massaal gaat protesteren. Niet meer naar de wedstrijd en niet meer kijken. Dit kan echt niet meer Allegri moet eruit.

Mag echt hopen dat Allegri nu ontslagen wordt. Geen visie niks.
Chiesa eruit halen terwijl je nog gelijk staat.

Wow na die wedstrijd tegen Inter is het alleen maar gezakt bij Juve, als ze op deze manier doorgaan dan zal Roma of Bologna hun nog voorbij gaan ook.

30 maart 2024 om 21:05

Op deze manier word het Roma en Bologna en misschien Atalanta ook nog wel.

Wat een aanfluiting weer.
Er zit echt niks meer in deze ploeg.

Allegri moet echt weg want op deze manier ga je de CL nog mislopen.

Echt schandalig voetbal

Een disasterclass. Ik had wel verwacht dat de top 4 moeilijk ging worden maar op deze manier wordt het niet eens top 6. Er is misschien wel een schokeffect nodig want de spelers kunnen helemaal niets meer. Ale, sommigen konden er sowieso al weinig van maar de enkele toppers ook niet op moment. Ongezien. Mentaal zijn ze toch oh zo zwak. Na Milik zijn rode kaart waren ze klaar met het seizoen. Dieptepunt voor Juve de laatste weken.

ALLEGRI OUT!!!

Die Ferrero en Elkann zijn ongelofelijk, Max die kan nog op hun bureau sch**ten,

Een natte droom voor elke Juve fan is Del Piero, Chiellini en Buffon in het bestuur en Zidane als trainer!!!

31 maart 2024 om 07:26

Dit is gewoon om te huilen allegri had allang ontslagen moeten worden met zijn anti voetbal.. hij maakt spelers zo slecht als je na locatelli chiesa vlahovic kijkt bijv dat was de top 2 jaar geleden in de serie a.. deze man is echt een grootte clown en is bezig om juve helemaal kapot te maken op deze manier

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren