Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Juventus bereidt bod van 140 miljoen euro voor

Laatste update:
/
Nicolas Pépé staat in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. Arsenal heeft op dit moment de beste papieren om de Ivoriaanse vleugelaanvaller over te nemen van het Franse Lille OSC. (L’Équipe)
/
Mason Holgate mag Everton in januari tijdelijk gaan verlaten. Fulham, Derby County en Sheffield United willen de verdediger graag overnemen van the Toffees. (Daily Mirror)
/
Manchester United gaat toch zijn best doen om Paul Pogba in januari te behouden. Juventus bereidt momenteel een bod van 140 miljoen euro voor om de Franse middenvelder los te weken bij the Red Devils. (Daily Express)
/
De situatie van Isco bij Real Madrid lijkt betrekkelijk uitzichtloos. Manchester United wil de Spanjaard hier graag uit verlossen, maar Florentino Pérez wenst meer dan honderd miljoen euro te ontvangen. (Daily Mail)
/
Overigens is Manchester United niet de enige geïnteresseerde vanuit Engeland. Ook Manchester City heeft Isco op het oog en heeft reeds de eerste contacten gelegd om een transfer tot stand te brengen. (AS)
/
Mino Raiola is op bezoek geweest bij Juventus om te praten over een nieuw contract voor Moise Kean. Er is tevens gesproken over Matthijs de Ligt en Paul Pogba, andere cliënten van de machtige zaakwaarnemer. (Tuttosport)
Zie jij Paul Pogba snel vertrekken bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"uventus bereidt momenteel een bod van 140 miljoen euro voor om de Franse middenvelder los te weken bij the Red Devils."

Oh deze dag kan niet beter als Juve ons daarwerkelijk verlost voor 140 mln...

18 december 2018 om 12:27

Of je wacht gewoon af hoe Pogba het zal doen onder de nieuwe trainer. Dan kunnen we zien of het aan Pogba ligt of aan Mou. Ik bedoel, bij het Franse team laat hij het wel altijd zien.

18 december 2018 om 12:58

Waarschijnlijk inclusief zn salaris en tekengeld

18 december 2018 om 13:13

Het beste nieuws is dat Mourinho er eindelijk uitgeknikkerd is; niet dat Juventus Pogba wilt. Gezien het feit dat hij daar gewoon een hoog niveau haalde omdat hij op z’n kwaliteiten werd benut, zegt genoeg over wat hij kan. Mourinho hield dat tegen, net zoals hij Martial en Rashford tegenhoud. Er moet heel veel gaan gebeuren bij United, maar een ding niet: het vertrek van Pogba.

18 december 2018 om 14:07

Stel hij word verkocht voor 140 aan Juve, de kans dat Man u hem dan terug gaat kopen voor 180 zit er dik in !

140 miljoen voor een speler die totaal uit vorm is en op zijn top 100 miljoen heeft opgeleverd. Dat moet bijna wel waar zijn.

18 december 2018 om 12:28

Andere tijden, andere bedragen...

18 december 2018 om 12:37

Haha idd. Ik verwacht het ook wel.

18 december 2018 om 13:15

Wat dacht je dan? Dat deze jongen echt even duur zou zijn als Frenkie de Jong? Zijn commerciele waarde is al enorm en daarnaast is hij niet uit vorm; hij wordt al een zeer lange tijd niet gebruikt zoals hij gebruikt moet worden. De terugval tussen zijn niveau bij Juventus en Man Utd is te groot en dat komt door Mourinho.

18 december 2018 om 13:32

75 miljoen voor een Frenkie de Jong vind ik evengoed belachelijk veel geld voor een nog niet gearriveerde speler. Daarnaast is Pogba een enorm overschatte speler.

Haha 140 miljoen en van t weekend of afgelopen week stond in de wandelgangen dat United genoegen neemt met 70 miljoen.........

Ik lees hier gisteren nog dat united bereid is m voor 70 miljoen overwegen te verkopen. En dan nu een openingsbod van 140? Heeft ie nog n 2ling broer met de zelfde kwaliteiten? 50 is meer dan genoeg voor zo'n speler.

18 december 2018 om 13:23

Gisteren was mourinho nog de baas en worden de verzinsels vanuit een ander oogpunt geschreven. Mourinho weg, dus waarom zou pogba weg willen. Hij deee al een stap achteruit toen die van juve naar united ging, dus waarom zou die nu ineens wel weer willen nu mourinho weg is?

18 december 2018 om 13:42

Ja idd, nu Mourinho weg is zou die zo maar kunnen blijven. En idd, wat moet je nog serieus nemen....neemt niet weg dat ik niet echt kapot van hem ben als speler.

Tja.. 140mln voor Pogba of de Ligt en de Jong? Ik zou t wel weten. Maar ja, in Italië werkt t anders ben ik bang

Pépé erbij zou ideaal zijn voor Arsenal. Iemand met snelheid en overzicht die het doel weet staan.
Nu nog Aouar kopen en Rabiot een mooi contract aanbieden en we zijn vertrokken voor een aantal mooie jaren qua middenveld en aanval.

Pogba moet terug naar Juve. Wordt weer een van de beste op zijn positie dan hoeft dan niet meer te verdedigen maar doen wat hij het best kan doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren