Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jubelstemming in Friesland: ‘Dit was reclame voor het voetbal’

Laatste update:

Het leek zondag een eenvoudige overwinning te worden voor PSV, dat na een halfuur met een man meer kwam te staan tegen sc Heerenveen. De Friezen speelden echter een prima wedstrijd, bleven knokken en pakten in de tweede helft (toen PSV ook met tien man stond) ook nog eens de zege. Trainer Dwight Lodeweges is maar wat blij met zijn manschappen.

/

“Ons begin was wervelend en er was veel dynamiek in het elftal”, geeft Lodeweges te kennen aan FOX Sports. “We hebben in de eerste helft echt heel erg goed gevoetbald. Ook de counter van PSV hebben we er, op een moment na, uitgehaald door niet op domme plaatsen balverlies te lijden.”

Nadag Stefano Marzo een rode kaart kreeg ging sc Heerenveen knokken. Toen ook PSV met tien man kwam te staan, werd het weer een ander verhaal. “Op het moment dat het tien tegen tien werd, namen we het heft weer in handen. Het was al met al een dik verdiende overwinning. Dit was reclame voor het voetbal”, aldus Lodeweges.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reclame voor het voetbal zijn ze nou helemaal gek geworden in friesland. Ik heb mijn kinderen oordopje,s moeten geven vanwege die schandelijke spreekkoren .En dan durven ze te roepen een reclame voor het voetbal. Ze moeten de ogen uit de kop schamen daar in friesland

28 september 2014 om 20:28

wat zongen ze?

28 september 2014 om 20:30

kevin blom, je moeder is een h**r.

28 september 2014 om 21:18

Er werd gezongen: kevin rot op.. een heeeeeel klein groepje in nieuwnoord zong iets met hoer maar dat waren eem man of 25

28 september 2014 om 20:35

Nogal dom om je kinderen oordopjes in te doen als je ook gewoon het geluid van je TV uit kan zetten.

28 september 2014 om 20:40

Fel reageren kan ik inderdaad wel eens doen maar nooit kwetsend of scheldend gewoon een mening en reageer dan weer gewoon op de ander zo gaat dat in een live verslag dat is de charme van een live topic als het maar ruim binnen de perken blijft. Maar zulke langdurige spreekkoren keur ik af we hebben ook van die debielen bij utrecht zitten. Gelukkig is het de laatste tijd wat rustiger. En over de oordopjes van de kinderen was cynisch bedoeld.

28 september 2014 om 20:48

Dat is inderdaad over de schreef en hoort niet. Maar de wedstrijd an sich was natuurlijk geweldig.

28 september 2014 om 21:15

Het gaat hier natuurlijk om het spel van Heerenveen wat zelf met tien tegen elf nog goed was.
De spreekkoren waren ook helemaal niet zo langdurig in de tweede helft heb ik ze bijna niet meer gehoord.
Ik wil dat hiermee niet goed praten ofzo maar je hebt ze helaas in elk stadion.

28 september 2014 om 21:18

Ben jij de dubbele moraalridder ofzo? Zingen daf de scheidsrechter z'n moeder van lichte zeden zou zijn kan niet, maar wel anderen debielen noemen...

28 september 2014 om 21:33

Klopt bij utrecht zitter er ook wel een paar van die hersenloze zogenaamde fans op de tribune en als die het zingen keur ik dat ook af. Is gelukkig de laatste tijd wat rustiger. Maar heb het vanmiddag wel langdurig gehoord. En dan toevallig met de tekst reclame voor het voetbal viel even verkeerd vandaar mij reactie. En ja het klopt wat je zeg komt in meer stadions voor

28 september 2014 om 21:58

Nogal dom die oordoppen? Geluid uit? Blijkbaar wilde hij zelf wel het commentaar en de spreekkoren horen. De wedstrijd is een stuk minder leuk zonder geluid. Domme reactie van je

28 september 2014 om 22:31

Als je mijn reactie verder lees van 20.40 zeg ik ook dat van de oordopjes cynisch bedoeld was. Reageren is prima daar is deze site ook voor maar lees even goed voordat je reageer. Verder begrijpelijk dat je reageerd dat mogen en doen we allemaal

28 september 2014 om 21:12

Welke club doet het niet?

29 september 2014 om 00:10

Hij heeft het over de wedstrijd. Niet over de sfeer...

overdrijven is ook een vak. psv noch heerenveen hadden grote kansen gecreëerd in de tweede helft, alleen na de ontrechte rode kaart voor brenet (goal). psv kwam niet door de 9-mans verdediging van sc heerenveen en uiteindelijk de individuele klasse van sinkgraven de beslissende factor was. de hosanna is wel heeeel overdreven in heerenveen op dit moment.

28 september 2014 om 20:46

Ach hou toch op. Me hebben heerlijk fel gespeeld en hadden telkens de bal binneb no time terug van psv. Verder werd er goed gecombineerd en vlot gespeeld. Als heerenveen niet met 10 man kwam te staan was het nog eerder 1 0 geworden. Psv is vandaag op alle facetten overklast!

28 september 2014 om 20:47

Onterecht!!!! Kijk eens ff terug dan. Hoe dom kun je inkomen!

28 september 2014 om 21:07

ga ballet dansen ofzo man, in engeland komt hij hier vanaf met een waarschuwing en hier doen we alsof wo3 is uitgebroken, hij probeert de bal te raken maar de heerenveenspeler tijt se bal net weg en kon er ook niet meer bij, dom betekent niet gelijk donkerrood

28 september 2014 om 21:19

De bal raken? Zijn noppen gaan door het broekje heen. De bal ligt aan de grond. Gewoon oerdom en meer dan terecht rood. Moet ik eerlijk zeggen dat ik het niet direct zag. In de herhaling was het wel duidelijk.

29 september 2014 om 05:48

Balletdansen zoals Jozefzoon zeker: die vertolkte een stervende zwaan toen Marzo hem amper raakte.

28 september 2014 om 21:04

LOL

Trots op Heerenveen! Wat een monsterpot van een super gretig stel jonge honden!!

Heerveen speelde mooi voetbal en overklaste Psv in alle opzichte ze waren scherpere speelde beter dus een hartstikke terecht overwinning van Heerveen. Al vond ik dat Psv wel heel slechte speelde dat zat Heerveen dan ook nog mee.

Mooie overwinning vandaag maar niet te lang jubelen, want het zou niet de eerste keer zijn als we volgende week punten zouden laten liggen tegen *met alle respect* Willem ll.

28 september 2014 om 20:50

Straks Cambuur ook nog even oprollen, zeurpiet!

28 september 2014 om 20:55

Haha, zeurpiet of realist?
Natuurlijk ben ik hartstikke blij met de overwinning, maar ik waak alweer voor volgende week, haha,
Als we 19 oktober de punten maar in eigen huis houden!

28 september 2014 om 21:03

Ik heb er best veel vertrouwen in hoor, voor het eerst in jaren zie ik een Heerenveen dat de bal durft rond te laten gaan. Ook de verdediging ziet er een stuk stabieler uit. Op de flanken is het wat mager, maar ik vind de basis stukken beter dan de afgelopen jaren en verwacht dat dit soort wedstrijden (willem 2, heracles etc.) niet zomaar uit handen worden gegeven.

28 september 2014 om 21:18

Ik heb enorm genoten van Heerenveen. Heb alleen de tweede helft gezien, maar desondanks zag ik enorm veel dingen die ik bij Groningen absoluut niet terugzie. Heerenveen kwam absoluut niet in de problemen ondanks het man-minder scenario op één countertje na, maar zelfs in die fase vond ik ze al het betere van het spel hebben. Knappe overwinning die puur op wilskracht is behaald. Knap dat ze ook uit een ander vaatje kunnen tappen. Daar kan Groningen op dit moment veel van leren, dus ik keek ook zeker met een kleine mate van jaloezie naar de wedstrijd tegen Psv..

Reclame voor die spreekkoren

Lekker bezig in Friesland. Goede jeugd dat blijkt maar waar. Dit is ook je basis. Huser Amersfoort chacon juste tadda vroest( nu zwaar geblesseerd) komen er nog aan

Vaak doef SCH t goed tegen voetballende ploegen die t spel willen maken. Tegen vechtvoetbal wordt t meteen minder zie Roda uit. Mooi gedaan maar 't zegt niet veel. Rechterrijtje is nog steeds prima prestatie

28 september 2014 om 23:40

Rechterrij prima prestatie? Ik neem aan dat je het andere rechts bedoeld? : Maar dat moeten ze gewoon halen. Vecht ploegen een probleem? Nee hoor, laag geplaatste ploegen zijn een probleem, dat zie je keer op keer. Ik heb het liefst dat ze hét hele seizoen tegen de top 4 spelen. Het is gewoon een oud bekend probleem bij Heerenveen.

Als ze dat potje in oktober maar winnen van die galbulten 30km verderop. Dan ben ik pas echt tevreden. Dan is mooi voetbal niet belangrijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren