Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

José Mourinho onthult voor welke oud-werkgever hij het minst voelt

Laatste update:

José Mourinho heeft van alle clubs waar hij gewerkt heeft het minste gevoel bij Tottenham Hotspur. Dat vertelt de trainer van AS Roma donderdag op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fiorentina van zaterdagavond. “Voor iemand met mijn geschiedenis en carrière is het vreemd dat het zo is gelopen”, aldus de Portugees over zijn tijd bij de Londenaren.

Mourinho stond gedurende zijn loopbaan achtereenvolgens aan het roer bij FC Porto, Chelsea, Internazionale, Real Madrid, opnieuw Chelsea, Manchester United, Tottenham en nu dus Roma. The Special One won overal waar hij kwam prijzen, maar bij the Spurs lukte dat niet. Mourinho was 86 wedstrijden lang de eindverantwoordelijke bij de Londenaren, maar kijkt niet per se met een goed gevoel terug op zijn tijd daar.

De Portugees wordt op de persconferentie van Roma gevraagd naar zijn relatie met de supporters van de Italianen. “Ik hoop niet dat mijn woorden verkeerd worden geïnterpreteerd door de fans van Tottenham, maar de club waar ik het minste bij voel is Tottenham. Dat komt met name omdat het stadion leeg was vanwege de coronapandemie en Daniel Levy me de finale van de EFL Cup ontnam (Mourinho werd enkele dagen voor de eindstrijd ontslagen, red.).” De wedstrijd op Wembley tegen Manchester City werd, met interim-manager Ryan Mason aan het roer, overigens met 1-0 verloren.

“Ik heb geen spijt en koester geen slechte gevoelens”, legt Mourinho uit. “Er werken veel aardige mensen bij Tottenham die ik het allerbeste wens, zelfs meneer Levy. Maar voor iemand met mijn geschiedenis en carrière is het vreemd dat het zo is gelopen. Uiteindelijk opende het de deur richting Roma en ik ben erg blij om hier te zijn.” De trainer voelde bij andere clubs wel ‘een hele sterke connectie’. “Ik geef altijd alles, zoals de supporters ook dagelijks kunnen zien. Ik ben een Roma-fan, een Real-fan, een Inter-fan... Ik zal altijd alles geven voor Roma, zoals ik dat ook voor alle andere clubs heb gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is daar ook zonder prijs weg gegaan.

Hopelijk pakt hij komende woensdag weer een Europese hoofdprijs.

Daje Roma!

25 mei 2023 om 16:25

Hopelijk niet met dat betonvoetbal!

25 mei 2023 om 16:36

Zouden we wat van kunnen leren dat betonvoetbal. Mourinho zei ooit dat finales er zijn om gewonnen te worden, niet gespeeld. Als we die mentaliteit hadden getoond op het WK in 2010 hadden we wellicht aan het langste eind getrokken....

25 mei 2023 om 16:41

Feyenoorders zijn nog steeds gefrustreerd over de verloren finale en uitschakeling door AS Roma.
Maar als zij met slecht voetbal gewonnen hadden, waren ze echt niet begonnen over betonvoetbal enzo.

25 mei 2023 om 16:53

Wij speelden in die finale betonvoetbal

25 mei 2023 om 16:58

Nee hoor vond betonvoetbal ook voor de ECl finale vervelend om naar te kijken.

25 mei 2023 om 17:00

Als ik met betonvoetbal zo'n prijzenkast bij elkaar kan spelen..

25 mei 2023 om 16:28

Woensdag al? dat is snel...

Net even gekeken en inderdaad
EL 31 mei
ECL 7 juni
CL 10 juni

Gek dat de Europa League zo vroeg is...
Je zou denken eerst ECL, dan EL, dan CL.

25 mei 2023 om 16:29

Het hielp natuurlijk niet dat hij een week voor een finale ontslagen werd. Ook een rare beslissing gezien het feit dat als iemand finales kan winnen dan is het Mourinho wel.

25 mei 2023 om 16:36

Past wel uitstekend in het beleid dat Tottenham voert... zo weinig mogelijk prijzen winnen;-) Dan is het best dat je iemand als Mourinho een week voor een finale snel aan de kant zet, je zou maar een prijs winnen!

25 mei 2023 om 22:28

Maar wil je een falende coach echt aanhouden voor een League Cup? Allemaal leuk, dat gedoe rond Tottenham en geen prijzen pakken, maar Mourinho en Tottenham waren op dat moment verre van goed en het werd alleen maar slechter. Het was gewoon geen goede combinatie en dat kan gebeuren.

Daar heeft hij vast ook uitvoerig over gesproken met Arne Slot!

Ik geloof er niets van dat Mourinho met zo'n rij clubs achter zijn naam niet stiekem 1 favoriet heeft (en dat is niet Roma). Gevoelsmatig heb je altijd voorkeur.

25 mei 2023 om 16:33

Ik denk dat hij een hele grote plek in z'n hart heeft voor inter

25 mei 2023 om 19:46

Inter en chelsea lijkt me. Alwas misschien de 2e periode wat minder. Maar hij heeft toch veel meegemaakt met die spelers en supporters.

Bizar ook gewoon dat hij is ontslagen vlak voor een finale. Als je die prijzendroogte wou doorbreken had je Mourinho dat seizoen moeten laten staan. Ongelofelijk debiele beslissing ook van Levy maar ja dat zijn we wel gewend van die man. Die voorzitter daar is echt de achilleshiel bij Tottenham. Zolang hij er is gaat Tottenham nooit success boeken. Wat wel raar is voor een club die alle middelen heeft om voor de prijzen mee te kunnen doen.

25 mei 2023 om 16:34

Moge hij daar blijven tot zijn dood ergens in 2060 ofzo. Hoop dat Spurs nooit iets van betekenis wint in mijn leven.

25 mei 2023 om 22:26

Mourinho is natuurlijk niet zomaar even uit de losse pols ontslagen natuurlijk. Mourinho verloor nog nooit zoveel wedstrijden in een seizoen als met Tottenham, hij had wat problemen met de spelersgroep en bovenal presteerde Tottenham simpelweg dramatisch en het werd eigenlijk alleen maar slechter. We moeten ook niet gaan doen alsof hij met Tottenham in een Europese finale zat of iets dergelijks. We hebben het over de League Cup. Daar ga je een falende coach niet voor aanhouden natuurlijk. Niet alles wat Mourinho aanraakt verandert in goud. Het wordt ook weleens niet meer dan oud ijzer, zeker als hij ergens langer dan twee seizoenen zit. De man heeft met zijn manier van werken toch wel een houdbaarheidsdatum.

Tja, Spurs maakt van zichzelf ook gewoon een meme. Door domme beslissingen als Mourinho voor de finale weg te sturen kom je niet heel snugger over.

Meer dan logische reden lijkt me.

Vlak voor een finale ontslagen worden als trainer lijkt me geen leuke herinnering. Daarnaast spelen tijdens de corona pandemie was voor de sfeer tijdens wedstrijden ook niet best.

Alles op alles zetten om woensdag te winnen, dan is het seizoen toch nog geslaagd. Hij moet ook wel want in de Serie A heeft hij alles weggegeven.
Ben niet trots op het voetbal maar weer een Europese finale is natuurlijk wel erg lekker voor Roma.

Daje Roma!

Ik wist het dat het over tottenham gaat toen ik de tittel las😄 ik kan mij voorstellen dat het niet aangenaam is om onder levy te werken hij is de grootste oorzaak van het mislopen van tittels in de laatste jaren heeft helemaal geen visie en beleid strooit met geld aan dure trainers terwijl geen topspelers worden binnengehaald.

Tottenham is een club vol losers. Echte winnaars horen daar niet, zelfs Mourinho kon ze de mentaliteit niet bijbrengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren