Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje na blamerend slot van kwalificatiereeks tegen Portugal

Laatste update:

Jong Oranje vergooide in de laatste twee wedstrijden van de EK-kwalificatiereeks een zeker lijkende eerste plek in de kwalificatiegroep 3. Het team van Adrie Koster plaatste zich als een van de beste nummers twee desondanks voor de play-offs voor het EK, dat volgend jaar in Tsjechië wordt gespeeld. Door de tweede plek in de poule wist Jong Oranje dat het een sterke tegenstander zou treffen en het werd Portugal.

/

De Nederlandse talentenploeg moest na de blamages tegen Jong Georgië (0-1) en Jong Slowakije (0-1) wachten op uitslagen in andere wedstrijden, maar kwam toch nog bij de beste nummers twee. Portugal kwam dus uit de koker en de allesbeslissende wedstrijden tegen de Zuid-Europese leeftijdsgenoten worden gespeeld tussen 8 en 14 oktober. Oranje begint het tweeluik in eigen huis en speelt daarna op bezoek in Portugal.

De loting voor het hoofdtoernooi is op 6 november in Praag. Jong Oranje lootte dus tegen Portugal en ontliep daardoor Spanje, Italië, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Denemarken.

De volledige loting voor de play-offs:

Nederland - Portugal
Slowakije - Italië
Frankrijk - Zweden
Denemarken - IJsland
Engeland - Kroatië
Oekraïne - Duitsland
Servië - Spanje

Wint Jong Oranje van Jong Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is natuurlijk een dramatische groep, 4 spelers die voor het geld of hopeloze zelfoverschatting naar het buitenland zijn gegaan. Tussen de oren zit het daar gewoon niet goed.

Ik kan me ook volledig voorstellen dat jongens als Rekik en Castagnos denken dat ze te goed zijn voor dit elftal.. Onzin natuurlijk, dit niveau is gewoon te hoog gegrepen voor ze!

12 september 2014 om 14:37

Ja is echt een dramatische groep, man ze hebben nu 2 wedstrijden achter elkaar dramatisch gespeeld, maar een paar maanden geleden speelden ze echt wel goed met oa die 0-6 tegen Jong Georgie.

12 september 2014 om 16:42

Ze hebben niet één fatsoenlijke wedstrijd gespeeld. Ik kijk dan naar het voetballend aspect. Dat ze een wedstrijd met 6-0 winnen zegt helemaal niks over het vertoonde spel. Ik heb alle wedtrijden gezien en heb mij dood zitten ergeren. Alleen uit tegen Georgie was vermakelijk door de goals. Maar het is een dramatisch team, wat coopers zegt

Gunstige loting alleen Denemarken heeft een slechter elftal.
Maar Koster kennende wint Portugal wel

Hopelijk zonder Koster tegen Portugal.
Voetbal op de OS is na het WK en EK het mooiste voetbaltoernooi. Met geweldig rijtje winnaars, sterren en geschiedenis. Alleen de Knvb( en daardoor dus veel Nlers) neemt het nooit serieus.....

12 september 2014 om 14:46

Volgens de tekst gaat het om plaatsing voor het EK. Dus hoe jij opeens op de OS komt is mij een raadsel?! Voetbal op de OS stelt niet veel voor imo.

12 september 2014 om 14:51

De 4 halve finalisten van het komende EK plaatsen zich ook voor de OS.

12 september 2014 om 14:52

Op het EK kan je kwalificatie afdwingen voor de Os
Vind het voetballen op de spelen verder maar een beetje een raar toernooitje. Voor elke sport is het het hoogst haalbare maar voor het voetbal is het een jeugdtoernooi. Kunnen ze beter mee stoppen naar mijn inziens..

12 september 2014 om 15:14

Ik vind het juist een geweldig toernooi !
Vooral het gouden Argentinie van oa Messi, Augero en Di Maria was smullen. Dat dreamteam werd wel bijna uitgeschakeld door Foppe. Drenthe miste in de extra tijd 1 op 1 op de keeper, uiteindelijk via de verlenging verloren (goal Auguro, assist Messi....).
Ook Nigeria blijft een memorabele winnaar

Of het nu het Oranje is of Jong Oranje, eigenlijk is Portugal een onmogeljjke tegenstander.
De dag dat het eens gaat lukken zal steeds dichterbij te komen. maar dan nog begrijp ik de meerderheid voor winst in de poll met de huidge vormdip van het Jong Oranje elftal vooralsnog niet.

12 september 2014 om 15:03

Als je kijkt naar deze groep, die wel kan voetballen maar het mentaal niet op orde heeft, zal het een enorme klus worden van de lepe Portugezen te winnen.

Gewoon volledig aan hun zelf te danken. Onnodig moeilijk gemaakt. En dan loot je tegen die Portugezen. Gaat nog lastig worden. Heb dr een minder gevoel bij.

Slaat helemaal nergens op de nieuwe Uefa regel. De nummer 1 is niet eens direct geplaatst voor het EK ? Het wordt zo wel een heel klein EK.

Wordt een moeilijk verhaal, maar ik zou zo gaan spelen. De over het paard getilde jongens niet selecteren.

Hahn
Hateboer beek kongolo ake
Ginkel Klaassen vilhena
Gazi locadia promes

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren