Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Oranje gaat met zes debutanten onderuit tegen Jong Noorwegen

Laatste update:

Jong Oranje heeft donderdagavond een oefenduel verloren van Jong Noorwegen. In het Goffertstadion in Nijmegen was 1-2 de eindstand. Seedy Jatta en Andreas Schjelderup scoorden namens de bezoekers, terwijl Ruben van Bommel iets terugdeed namens Nederland. Het was de eerste nederlaag van Jong Oranje onder bondscoach Michael Reiziger.

Reiziger besloot om in zijn basisopstelling vier debutanten neer te zetten: keeper Dani van den Heuvel (Leeds United) en de verdedigers Wouter Goes (AZ), Max Bruns (FC Twente) en Julian Baas (Excelsior). Bij de Noren was er een basisplaats voor Ajacied Sivert Mannsverk.

Noorwegen kende een droomstart, want al binnen twee minuten stond het 0-1. Kristian Arnstad zette voor, waarna Jatta van dichtbij kon binnentikken.

Dat Nederland na achttien minuten – vlak nadat een inzet van Million Manhoef in kansrijke positie nog gestopt was door de Noorse doelman - weer op gelijke hoogte kwam, was voor een groot deel te danken aan Mannsverk.

De middenvelder wilde de bal op zo’n twintig meter van zijn eigen doel naar zijn teamgenoot spelen, maar deed dat veel te zacht. Van Bommel kon daardoor onderscheppen en wist wel raad met die kans: de speler van AZ zette de 1-1 op het scorebord.

In de rust besloot Reiziger om ook doelman Robin Roefs zijn debuut te gunnen: hij verving Van den Heuvel. Tien minuten later moest de NEC’er echter voor het eerst vissen, toen Schjelderup hem in de korte hoek verschalkte: 1-2.

Vlak daarna waren de Noren nog dicht bij de 1-3, maar Goes wist de bal voor de lijn weg te werken. In het restant van de wedstrijd was Jong Oranje, ook met zesde debutant Ibrahim Cissoko binnen de lijnen, niet meer in staat om nog de 2-2 te maken.

Maandag staat de volgende wedstrijd voor Jong Oranje op het programma: tegen Jong Moldavië, voor de EK-kwalificatie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sissoko, wat een slechte inval beurt
Gelukkig deed Kasanwierio mee. Dat was tenminste lachen. Heeft hij al eerder gevoetbald?
Ohio altijd goed, jammer dat hij zo kort speelde.
Waarom geen S. Hansen laten ballen?
Taylor slecht
Toch knap slechts 2 -1 verloren
Zaadpot

21 maart 2024 om 23:13

Die Kasanwirjo spande de kroon. Samen met Reiziger. Leuk dat je een oefenduel gebruikt voor wat vers bloed maar het sloeg helemaal nergens op qua positieinvulling. Hier heeft echt niemand iets aan gehad. Hij had de a, b, en c keus veel beter moeten verdelen.

Geen lichtpuntjes. Helaas. Hopelijk is de volgende wedstrijd dit debacle waard. Want de talentjes zijn wel allemaal gespaard.

21 maart 2024 om 23:50

Ik heb alleen het laatste stuk met Sissoko in het veld gezien en hij was inderdaad vrij ongelukkig op z'n zachtst gezegd, haha.
De scheids had ook hete gele kaarten overigens.

Zat in t stadion, maar Jezus wat was dit slecht. Binnen 1 minuut sta je achter. Krijgt de gelijkmaker in je schoenen geworpen, en dan begint de tweede helft zit je weer te slapen kom je goed weg maar uiteindelijk toch die tweede voor Noorwegen. En daarna duurt het tot de 90ste minuut voordat je iets creëert. Echt totaal waardeloos

21 maart 2024 om 23:32

Hoe speelde Brunsie? Vind m de laatste tijd een mooie ontwikkeling doormaken bij Twente, af en toe nog wat (soms cruciale) foutjes maar dat zal de leeftijd wel zijn.

21 maart 2024 om 23:39

Speelde erg onwennig. Maar dat waren meerdere spelers. Je kon duidelijk zien dat ze niet gewend zijn om met elkaar te spelen.

22 maart 2024 om 08:31

Na zoveel wissels stond alles ook door elkaar, dus het zei allemaal ook niet veel

22 maart 2024 om 03:58

En Goes?

Tja, zulke enorme talenten zitten er ook niet echt tussen. Het merendeel bestaat toch uit jeugdtalenten uit de beloften van topclubs, bankzitters bij subtoppers met af en toe een basisspeler uit het rechter rijtje. Je moet ook niet te creatief willen zijn. Opleiden is leidend in de vertegenwoordigde jeugdelftallen, maar je kunt maar beperkt opleiden. Je zult wel de beste spelers voor het best mogelijke team op moeten stellen. Ik heb nog altijd niet de indruk dat dat gebeurt. Ik had vooralsnog wel wat meer van Reiziger verwacht.

Die Reiziger laat maar weer eens zien dat het niveau van de doorsnee Nederlandse trainer niet al te hoog is. En dat zou Ajax 1 moeten coachen, werd hier en daar zelfs geroepen. Maar de KNVB is altijd nog een vluchtheuvel voor uitgerangeerde trainers.....

heb niet veel gezien, maar als je dan otch met 2-1 achterstaat en je bent aan het het expiremnteren, waaom wissel je bij die stand dan 2 verdedigers er in ipv 2 aanvallers?
of wilde hij echt gewoon niet meer winnen?

Als je geen Ajax achter je naam hebt ben je sowieso niet in beeld !!!! Lachwekkend , ook al speel je al jaren in Engeland ( Wolves )

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren