Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jong Achilles beleeft nachtmerrie tegen Jong Heracles: 20-0

Laatste update:

Jong Achilles ’29 heeft maandag een absoluut dieptepunt beleefd in groep A van de beloftencompetitie dit seizoen. Op bezoek bij koploper Jong Heracles Almelo gingen de Groesbekers met 20-0 onderuit. Na 45 minuten spelen keken de bezoekers tegen een 10-0 achterstand aan. Vincent Vermeij (6), Joey Konings (5) en Sylvester van der Water (4) schoten het vaakst raak.

Jong Achilles pakte dit seizoen nog geen punt in de beloftencompetitie en leed al grote nederlagen tegen Jong FC Emmen (11-0), Jong SC Cambuur (10-0), Jong De Graafschap (10-0) en Jong FC Twente (10-2). Met een doelsaldo -57 verscheen Jong Achilles maandagavond aan de aftrap in het Polman Stadion in Almelo. De ploeg was kansloos en ging door doelpunten van Van der Water (2), Lennart-Marten Czyborr, Konings (3), Vermeij (3) en Jesper Drost de rust in met een 10-0 achterstand.

In de tweede helft was het spelbeeld onveranderd en bleef Heracles onverminderd op de aanval spelen. Door goals van Van der Water, Vermeij, Zeki Erkilinc, Konings en een eigen doelpunt eindigde de wedstrijd na negentig minuten spelen in een 20-0 nederlaag voor de beloftenploeg uit Groesbeek. Na negen competitiewedstrijden staat Achilles zonder punten stijf onderaan met een negatief doelsaldo van 77 treffers (4 gemaakt, 81 tegen).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naja. Kan alleen maar beter vanaf nu..

10 december 2018 om 23:52

Dachten ze waarschijnlijk ook na die 11-0 tegen Emmen...

Wat een kutkeeper hebben ze toch ook. 4 voor en 80 tegen

Ontopic:eigenlijk zouden ze gewoon uit de competitie moeten stappen. Ze spelen nu waarschijnlijk gewoon met spelers van het niveau 3e klasse. Die familie Derks heeft die club eigenlijk de vernieling in geholpen. Hopen dat de krant daar gewoon coulant blijft. Die spelers kun je niks kwalijk nemen, de club wel. Misschien moeten ze met het hele elftal gaan bowlen. Beetje teambuilding kunnen ze wel gebruiken Nah Bots!

10 december 2018 om 22:04

De keeper valt niks te verwijten aldus Meijers!

Hier Vermeij veel scorende spits, kunnen we goed gebruiken. On topic: hoe is het mogelijk dat er gewoon 20:0 stand kan komen in zo'n competitie, in amateur is het begrijpelijk want dan worden er spelers geleend of express in een lage klasse gezet. Maar Heracles heeft wel een goed bank elftal zeg met silverster Bruns Vermeij, niks mis mee

10 december 2018 om 22:59

Bruns speelt toch bij Vitesse?

Als speler zijnde daar ga je toch ook niet meer met plezier het veld op. Je weet van tevoren al dat je een dik pak slaag krijgt. De club kan er beter voor zorgen dat dit team uit de competitie stapt want wie doe je hiermee een plezier? Niemand, ja misschien de tegenpartij.

10 december 2018 om 23:11

Tegenpartij ook niet lijkt me. Ik win liever close van een gelijkwaardige tegenstander dan dit. Zonde van de tijd. Misschien leuk voor spitsen inderdaad, maar voor verdedigers lijkt me het niks aan.

Die Sylvester van der Water is gewoon een derde wiel geworden. Wormuth startte hem over Kuwas in het begin totdat hij geblesseerd werd van begin september tot begin oktober en nu speelt hij bij de beloftenploeg van Heracles. Verhuren deze jongen en snel, want dit schiet niet op.

10 december 2018 om 22:51

Hij is nog niet wedstrijd fit geweest de afgelopen weken, dit is de meest belangrijke reden waarom hij niet speelt dus waarom zou je hem verhuren?

10 december 2018 om 22:53

Snap niet dat Konings zo weinig speelt ! Scoort altijd en overal .....snel , goed linkerbeen en een fantastische drive.

Hiermee wordt het ongelijk van Martin van Geel aangetoond. Belofte competitie gaat werkelijk nergens over. Een schande dat jong Feyenoord niet per direct volgend jaar wordt toegelaten tot de eerste divisie. Met zoveel jong talent komt dit op termijn alleen maar het Nederlandse voetbal ten goede.

10 december 2018 om 22:58

Ze hebben het meermaals afgewezen en ik denk dat ze nu, terecht, in de Hoofdklasse moeten beginnen. Uiteindelijk zou ik Van Geel hiervoor wel de laan uit sturen, want je ziet wat de schade is.

10 december 2018 om 23:01

Dan hadden ze zich moeten melden toen daar de roep om was. Je kunt nu toch niet feyenoord bevoordelen ten opzichte van andere clubs die ook op dat niveau willen spelen. En welk team moet eruit dan, of wil je een competitie met 21(!) clubs.

Onzin dus, ze moeten zich via de piramide gewoon plaatsen en tot die tijd spelen ze waar ze horen te spelen.

10 december 2018 om 23:22

En dat is de jong comp, vraag me af waar ze jong Fey willen plaatsen, alle comp zijn bezet!

10 december 2018 om 23:21

Van Geel heeft weinig interesse in jeugd, tot het punt dat het geld oplevert. Feyenoord moet heel snel van hem afscheid nemen, want hij helpt Feyenoord nu op een onoverbrugbare achterstand met PSV en Ajax,

11 december 2018 om 02:50

@kees99

Feyenoord wilde zelf geen eerste divisie spelen. Het is hun eigen keuze geweest dus totaal geen schande.

Waarom hebben die überhaupt nog een beloftenteam in de beloften competitie?

Achilles speelt al voor het tweede seizoen geen profvoetbal meer, derde divisie zelfs. Waarom staat de Knvb dit toe?

Ga lekker met je reserveteam in de reserve kelderklasse spelen en val daar de talenten van profclubs niet mee lastig.

10 december 2018 om 23:23

ik heb geen flauw benul, maar gok dat ze zich geplaatst hebben!

Hoop dat het voor Achilles en voor de coach nog op de rails komt. Ken Marck nog uit mijn jongere jaren, misschien niet perse heel goed, maar het was altijd een vriendelijke gozer.

10 december 2018 om 23:12

Huh? Die Cieraad was eind september nog opgestapt bij de vrouwenploeg van Achilles in de Eredivisie omdat de club afspraken niet na kwam, maar ondertussen traint hij nog wel de beloften? Erg gek allemaal.

10 december 2018 om 23:22

Het is dan ook een uitzonderlijke bende bij Achilles als we de media mogen geloven.

10 december 2018 om 23:24

Nou 20-0 geloof ik de media, dit is een team wat zich voor deze comp heeft geplaatst, dus een bende!

11 december 2018 om 11:34

Dit is inderdaad waar, Marck is al langere tijd niet meer werkzaam bij Jong Achilles, dit is een fout in het artikel.

Nooit verwacht van deze ploeg dat ze zo zouden afgleiden. Maar op deze manier duurt het nog wel even dat de gifbeker helemaal leeg is. Maar spelers zijn al lang blij dat ze tegen grote clubs als Cambuur en Heracles mogen voetballen. Zie het maar als een loting van de Knvb beker dat een amateur club een echte grote profclub als Emmen mag treffen uit de Eredivisie.

Een grote schande dat dit circus uit Groesbeek nog rond loopt op dit niveau.
De stekker had er al lang uit moeten liggen.
Wie denken ze hier nog mee te dienen ?

11 december 2018 om 07:44

Het ego van de voorzitter denk ik. Die is begonnen met dit hele circus.

Anderzijds zijn het ook leuke dagjes uit. Spelen in stadions van Heracles, Twente, Zwolle, Nijmegen, etc

11 december 2018 om 11:25

Ja dat is allemaal heel leuk, totdat je met 11-0. 13-0 en 20-0 op de broek krijgt, dan is de lol er snel vanaf lijkt me..

Achilles deed het goed in het amateurvoetbal maar is toen de mist in gegaan door betaald voetbal te willen met de mannen, de vrouwen en ze wouden ook gelijk een hele goede jeugd. Alleen de mannen in de toen nog jupiter league was al heel ambities maar dit was financiële zelfmoord. Grootheidswaanzin met als gevolg dat Achilles alles dat was opgebouwd is verloren. Uithuilen en opnieuw de voetbal piramide proberen te beklimmen zou ik zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren