Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Jones pakt punten voor je, dat is een vereiste als je kampioen wil worden’

Laatste update:

Begin juli scheurde Kenneth Vermeer op de training van Feyenoord zijn achillespees af, waardoor hij de gehele eerste seizoenshelft moet missen. Omdat Warner Hahn ook nog geblesseerd was zaten de Rotterdammers met een probleem en voormalig keeper Eddy Pieters Graafland vreesde voor het ergste. Brad Jones kon echter transfervrij worden opgepikt en hij doet het uitstekend.

/

Volgens de inmiddels 82-jarige Pieters Graafland is Jones net zo goed als Vermeer: “Ik zie nog alle wedstrijden van Feyenoord en geniet echt als ik hem die ballen weg zie stompen”, zegt de Feyenoord-icoon in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dit is een doelman die punten pakt, en dat is een vereiste om kans te maken op het kampioenschap.''

Op het moment praat niemand over Vermeer, maar Jones zei vorige week al dat dat wel weer komt als zijn concurrent weer fit is. “Dat hoort bij het voetbal. We genieten met zijn allen van het moment en van de overwinningen”, zei Jones toen. Feyenoord speelt donderdag in de Europa League tegen Fenerbahçe en zondag in de competitie tegen Willem II.

Wat moet er gebeuren als Kenneth Vermeer straks weer fit is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jones was niet voor niets jarenlang de nr 2 bij Liverpool. Uitstekende keeper die imo beter is dan Vermeer.

27 september 2016 om 13:38

Was bij Liverpool geen waardige stand-in, eerder als 3e keeper maar te slecht als 2e keeper. Wel prima voor de Eredivisie klaarblijkelijk

27 september 2016 om 14:08

Jones is een gevalletje lindegaard van united. Accepteren de reserverol, voor de lol meetrainen en veel geld verdienen. Alleen zijn hun niveau zeer laag als je ooit je 1e keepers langer uitvalt met een zware blessure.

27 september 2016 om 14:31

Maar was wel degelijk tweede doelman. Heeft tot april vorig jaar nog op de bank gezeten. Vertrok naar Bradford City en sinds januari N.E.C.

Lastig we vergeten Vermeer nu wel even maar die stond ook supergoed te keepen voor zijn blessure. Laat het ze maar uitvechten bij de trainingen dan zien de coaches heus wel wie ze beter vinden op dat moment.

Feyenoord heeft wel echt een upgrade gekregen met de jaren, waar je het eerst met Mulder moest doen staan er nu gewoon 2 keepers die stukken beter dan hem zijn, zo staat er op elke positie wel minimaal een degelijke speler aangevuld met een goede speler, ik ben niet ontevreden dit jaar goed bezig.

27 september 2016 om 13:46

Maar tegelijkertijd een potentiele bron van onrust, want hoe ga je straks om met een situatie waarin en Vermeer, en Jones en Hahn weer fit zijn? Je kan er maar een laten spelen en ook in het tweede kun je niet twee keerpers opstellen. Voor de sportieve korte termijn snap ik de komst van Jones wel maar ik vind het voor de middenlange termijn een vreemde situatie.

27 september 2016 om 14:02

Ik zou hahn en bijlow laten verhuren aan een eredivisie en Jupiler clubs die een sterke keepers nodig hebben. Zwolle of twente moeten echt toeslaan.

27 september 2016 om 15:17

Hahn en Bijlow verhuren. Jones en Vermeer laten concurreren. Spelen niet voor niets bij de huidig nummer 1 van Nederland (he, best leuk om te zeggen ^^).

27 september 2016 om 20:10

Ik zou Hahn graag een jaar of 2 onder de lat bij Twente willen zien! Goed voor hem en goed voor ons!

Wijzig nooit een winnend team zeggen ze toch? Zo lang hij zo blijft spelen zou ik hem laten staan en Vermeer moet zelf opnieuw bewijzen dat hij onder de laat hoort te staan.

Gewoon lekker laten staan zou ik zeggen! Zelfde voor Elia, als hij fit is moet die zich eerst weer bewijzen, Toornstra draait heel goed dit seizoen.
Sws moet er even nagedacht worden wat we gaan doen met de keepers.
Mijn scenario zou zijn: 1 vermeer verkopen, die is wel klaar voor het buitenland en heeft een goede leeftijd om nu een stap te maken, veel langer moet hij niet in Nederland blijven. Kunnen we wel 4-5 miljoen voor pakken en dat is een leuke winst.
2: Hansson verkopen, daar hebben we niet zo veel aan. Is matig, en als derde keeper kun je dan beter bijlow hebben.

Dan zou het volgend jaar er zo uit moeten zien:
Hahn en Jones strijden om plek 1 en Bijlow moet nog even wachten als derde keeper.
In de toekomst zal je toch echt Hahn eerste keeper moeten maken want dat is een groot talent, die gaat niet eeuwig reserve spelen. Bijlow kan prima nog op de training leren en zou na 1 of 2 jaar wel verhuurd kunnen worden a la Zoet.
Maar er moet hoe dan ook iets gebeuren want 5 keepers hebben is echt belachelijk.

27 september 2016 om 13:39

Volgens mij wil Vermeer helemaal niet naar het buitenland?

27 september 2016 om 14:03

Hij is een topsporter, tuurlijk wilt hij wel een stap hogerop als het kan, zeker in de PL waar je 3 x zo veel verdient. Dan moet hij natuurlijk nog wel in de etalage gezet worden, maw hij moet nog wel aan spelen toekomen dit jaar.
Maar reken maar dat clubs hem wel willen halen als bekend wordt dat Feyenoord doorgaat met Jones en Hahn. Die zaakwaarnemers gooien dan wel een paar lijntjes uit.

27 september 2016 om 15:14

Als je vermeer wilt verkopen zal je hem toch wedstrijden moeten laten keepen. Niemand gaat een keeper kopen die een jaar niet heeft gekeept.
Verder is vermeer ook zeker een keeper die punten pakt. Vorig jaar veruit de meest constante feyenoorder. Als hij het op de training zou laten zien zou ik m weer opstellen.

Goede keeper hoor! Kan me voorstellen dat Vermeer of Hahn graag weg wil als ze straks op de bank/tribune komen. Die Jones heeft wel zo'n positive uitstraling, is ook echt een gezicht voor Feyenoord.

Poeh dan heeft feyenoord veel keepers onder contract. Jones, vermeer, Hahn, hansson en bijlow. Keeperstrainer zal wel overuren maken

Ach ik vind dat wel meevallen, Feyenoord is heel goed bezig dus is iedereen nu goed maar in principe is Jones niets meer dan een reserve keeper voor Feyenoord. Ik moest wel lachen bijvoorbeeld om al die reacties na de wedstrijd tegen Psv. Een compleet normale bal houdt hij er uit, recht op hem af en niet onhoudbaar hard in iedereen was lyrisch.

Als ik Vermeer zo zag vorig jaar (na de eerste 6 wedstrijden waarin ik hem wat minder vond) dan is die echt wel een stuk verder hoor. Jones overtreft veel verwachtingen en daarom lijkt hij beter dan hij daadwerkelijk is. Het geringe aantal tegendoelpunten komt vanwege een sterke defensie en twee bijtertjes op het middenveld die zich niet zomaar laten verschalken en veel vuil werk opknappen.

27 september 2016 om 14:42

Ik ben voorstander van Jones omdat ik vind dat hij beter bij het type spel past dan Vermeer. Feyenoord probeert eigenlijk sinds dit seizoen zeer compact te spelen vanuit een organisatie. Dat is anders dan voorgaande jaren. Toen probeerden wij veel druk te zetten. Juist omdat wij nu heel verdedigend en compact spelen, gaan de tegenstanders al vrij snel via de flanken aanvallen. Daarin is Feyenoord met Jones en Botteghin erg sterk. Ik maak me ook totaal niet druk als er een voorzet komt.

Dat is anders als je besluit om Vermeer eerste doelman te maken. Je moet dan je tactiek aanpassen want in tegenstelling tot Jones is Vermeer heel matig met voorzetten. En aangezien ik voorstander ben van de tactiek die Feyenoord momenteel hanteert, ben ik dus ook voorstander van Jones.

27 september 2016 om 15:19

Jones duikt anders wel bijna wekelijks onder een voorzet door. Het is dat die nog niet geleid hebben tegen tegengoals, maar dat zijn wel gewoon fouten. Zelfde als het uitkomen tegen Roda. Het is dat de speler van Roda het verneukt, maar hij kwam uit en was wel veel te laat.

Moet je eens horen hoeveel commentaar er komt als Kenneth dat eens doet..

27 september 2016 om 15:24

Dat zijn fouten, zoals iedere keeper in de Eredivisie die maakt anders hadden ze niet in deze competitie gespeeld. Toch lijkt het me duidelijk dat Jones veel beter door de lucht is dan Vermeer.

Gezien ons type spel zou ik daarom voor Jones kiezen.

27 september 2016 om 15:45

Bijna wekelijks onder een voorzet door? Ik kijk elke wedstrijd en kan me geen 3 z voor de geest halen in al die wedstrijden! Heb juist het gevoel dat elke voorzet waar hij voor uitkomt altijd te pakken heeft. Tegen PSV was het goedzichtbaar

27 september 2016 om 16:00

@rbn_

Ik snap deze logica inderdaad wel. Vermeer is altijd onrustig met zulke ballen, lange keepers zijn dan altijd in het voordeel. Maar zou Hahn dan eigenlijk niet nog beter zijn wanneer die terug is? Hahn is langer en dus nog beter bij deze voorzetten, plus zijn reddingspercentage was heel hoog bij PEC (net achter Cillessen en Zoet meen ik mij te herinneren). Ik vind Hahn zelf een heel groot talent en af en toe dacht ik dat er een tijd zou komen dat hij Vermeer zou vervangen.

Edt: Dank!

27 september 2016 om 14:49

@surreal
Vermeer heeft vorig seizoen een prima seizoen gekeept maar helaas is hij geblesseerd geraakt.
Jones is een prima vervanger die inderdaad zoals geen enkele keeper geen onhoudbare ballen pakt want zoals het woord al zegt, een onhoudbare bal kan je niet tegenhouden.
Jones heerst in de lucht meer dan Vermeer Vermeer is voetballend beter. 1 tegen1 zijn ze beide ruimvoldoende. Uiteindelijk ontlopen Vermeer en Jones elkaar niet veel denk ik.

27 september 2016 om 15:16

Het was gewoon een harde kopbal van een meter of 6 en een prima reflex van Jones. Niet onhoudbaar, maar ook zeker niet alle keepers weten zo'n bal nog over te drukken.

Uiteindelijk kijkt de gemiddelde voetballiefhebber veelal naar het moment in de wedstrijd en bij belangrijke momenten worden reddingen al gauw als groter gezien dan ze keeperstechnisch daadwerkelijk zijn. Gezien deze redding vlak voor het laatste fluitsignaal was wordt deze redding al gauw als werelds beschouwd.

Simpel voorbeeld daarvan zijn de reddingen van Cillessen op het WK, waarvan jij altijd roept dat hij een fantastisch WK heeft gekeept, terwijl het in werkelijkheid een handvol standaard reddingen betrof. Puur doordat het een WK betrof of op een belangrijk moment was, werd een bal die een keeper gewoon behoort te hebben gebombardeerd tot een veel grotere en moeilijkere redding.

Het is in dat opzicht wel frappant om te lezen dat je zo verbaasd bent dat mensen lyrisch zijn over deze redding van Jones, terwijl je zelf lyrisch hebt gedaan over simpelere reddingen van een andere keeper.

27 september 2016 om 15:43

"terwijl je zelf lyrisch hebt gedaan over simpelere reddingen van een andere keeper."

Die redding op Aguero vergt meer van een keeper dan de redding van Jones dus niet zo denigrerend daarover. Bovendien denk ik dat jij mij in de war haalt met iemand anders. Ik heb misschien op de toepasselijke topics gereageerd dat hij een goed WK heeft gekeept maar dat is alles behalve een stokpaardje van mij. Ik gebruik het seizoen 14/15 als ik het over Cillessen zijn kwaliteiten heb en alleen de redding op Aguero als men zegt dat hij slappe balletjes in de Eredivisie kan tegenhouden.

Misschien dat niet alle keepers hem hadden gehad maar ik had het een blunder gevonden als die er in was gegaan. De andere feyenoord keepers Hahn en Vermeer hadden deze bal ongetwijfeld gehad.

27 september 2016 om 16:17

Citaat: surreal 'hij heeft zeker wel een fantastisch toernooi gehad, hij hield ons op de been tegen Spanje, Costa Rica en Argentiniã« met zeer goede reddingen. zonder hem waren we niet tot de halve finale gekomen.'

Aguero heeft op het WK tegen Nederland niet 1 bal op goal geschoten. Wellicht doel je op het kopballetje van Palacio? Dat was een beste blunder geweest als die er in zou zijn gegaan.

27 september 2016 om 19:25

Exact dit was dus een reactie op iemand anders die zij dat het niet zo was. Het is niet als of ik er over begin constant. Als je ook niet kan toegeven dat het een sterk toernooi was is het ook wel erg met die persoon gesteld zeg.

En inderdaad dom dat ik Aguero zei, geen idee waarom. Ik bedoelde natuurlijk Silva. Waar hij een 2-0 achterstand en daarmee een verlies voorkwam.

28 september 2016 om 09:47

Ah, de bal van Silva. Door een medium als de BBC omschreven als 'tame chip', oftewel zwak stiftje. Een beter voorbeeld van een redding die groter wordt gemaakt wegens het belang van het moment in de wedstrijd is er bijna niet. Een te zwakke stift recht op de keeper af die er eigenlijk alleen in kan als de keeper te vroeg naar de grond gaat. Het feit dat je de redding ook niet omschrijft maar juist aangeeft dat het anders 2-0 zou zijn geworden geeft ook wel aan dat jij je vooral beoordeelt op het moment van de wedstrijd. Dat een 2-0 dus een verlies zou zijn is overigens puur speculatief en geen feit.

Maakt het overigens ook wel weer komisch dat je dus zegt dat je zo'n bal, die in het buitenland als slap stiftje omschreven wordt, gebruikt als reactie op mensen die zeiden dat Cillessen alleen slappe balletjes uit de Eredivisie tegen kan houden.

Zie je zelf nou niet in dat het opvallend is dat je zo'n stiftje die recht op Cillessen af kwam als top redding loopt te beschrijven, terwijl je tegelijkertijd enigszins verbaast doet dat men positief doet over een redding op een kopbal in de slotseconden van een wedstrijd?

Kijk overigens eens de samenvatting van Cillessen op het WK (https://www.youtube.com/watch?v=24l1tsun22e). Wees dan gewoon realistisch en erken dat het allemaal standaard reddingen waren. Paar trainingsballetjes, paar schoten recht op hem af en vooruit, de wat lastigere bal van Silva.

Jones weet waarvoor hij gehaald is, nl tijdelijke stand in voor Vermeer en Hahn...
Maar hij overtreft voorlopig de stoutste verwachtingen...
Hansson zal in de winterstop wel weggaan..
Net als dat ik verwacht dat Bijlow dan verhuurt zal worden..

Tuurlijk vermeer terug in de basis.

Dit is pure geluk dat ze jones hebben kunnen oppikke en tuurlijk is dit een goede keeper want heeft met alle generaties van liverpool op de trainingen eb beker voetbal gekeept.

Waarom denk je dat nec vorig jaar leuk mee deed.

Maar is een diepe steek als ze vermeer laten vallen....
Gewoon vermeer dit seizoen zodra terug is laten keepen met natuurlijk wel de druk dat als hii niet presteerd gewisseld kan wordeb.
En volgend seizoen met de start de kaarten opnieuw schudden!

27 september 2016 om 18:00

Gedeeltelijk heb je wel gelijk ook als Vermeer onder de lat terug is en hij,
presteer niet dan wisselen.
Maar je moet wel toe geven dat Jones zo goeie doelman is had niemand,
verwacht. Want werk heb hij zat te doen daar licht het niet aan.

27 september 2016 om 23:04

Ik wist dat het een goede doelman was.
Is alleen niet eerste keus in england geweest bij een top club toen die tijd liverpool.
Maarja dat is niveau verschil he.
Een tweede keeper in england zou in nedeland overal in de basis staan.

Is altijd lastig zo'n keuzes maar jones is gehaald als backup en dat zou gio ook in zijn hoofd moeten houden.
Want had hij 5 mil gekost had feyenoord hem niet gepakt snapje.

28 september 2016 om 17:26

Willshere ik snap je, bedankt voor je reactie.
We zullen afspreken als het zover is en Vermeer sta onder de,
lat dat we hier nog op terug komen oké.

P.S ik sla deze reacties op natuurlijk anders vergeten we het.

Altijd leuk dit soort succes verhalen van spelers die ergens transfervrij zijn opgepikt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren