Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Joey Veerman maakt debuutgoal in Oranje, maar Duitsland maakt direct gelijk

Laatste update:

Joey Veerman heeft Oranje al vroeg in de wedstrijd op voorsprong gezet tegen Duitsland. In de vierde minuut scoorde hij op aangeven van Memphis Depay, die profiteerde van een fout in de Duitse opbouw. Het is het eerste interlanddoelpunt voor de middenvelder van Oranje. Even later maakte Duitsland overigens al snel de 1-1.

Op de rechterflank veroverde Memphis sterk de bal, waarna hij het overzicht behield. Veerman sloot direct aan en werd aangespeeld op de rand van de zestien. De middenvelder van PSV nam de bal ineens uit de lucht en plaatste de bal in de linkerbenedenhoek: 0-1.

In de elfde speelminuut stelde Duitsland direct orde op zaken. Maximilian Mittelstädt schoot op aangeven van Jamal Musiala op fraaie wijze de 1-1 binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ff serieus Nederland heeft gewoon matige keepers

26 maart 2024 om 21:06

Haha wat lul je nou. Welke keeper had deze nou gepakt ?!

26 maart 2024 om 21:08

Pasveer

26 maart 2024 om 21:10

Gewoon houdbaar joh.. dadelijk weer Noppert van stal

26 maart 2024 om 21:24

Die bal wordt anders gewoon even de kruising in gejaagd.

Pleur koeman en blind er nou is een keer uit joh dit kan toch niet man. Je hebt verdomme zoveel talent in de selectie en die vent doet er helemaal niks mee. De spelers in onze selectie die in grote Europese competities presteren die laren helemaal niks zien in oranje en dan zetten we ook nog ff blind op links achter.

26 maart 2024 om 21:10

Volgens mij speelt Blind in een grote Europese competitie en doet hij het daar meer dan verdienstelijk. Welke linksback wil jij dan zien?

26 maart 2024 om 21:13

Blind speelt niet als linksback wijsneus. Maatsen en Hartman zijn (veel) beter als linksback. Als centrale verdediger zijn anderen veel beter

26 maart 2024 om 21:31

Antwoord is al gegeven maar inderdaad gewoon hartman of maatsen, jongens waar je een team voor de toekomst mee kan bouwen!! Geen blind en wijnaldrum meer maar gewoon een team met jonge talent en dat hebben we meer dan genoeg met een paar routiniers die echt wat toevoegen zoals frenkie, dumfries, vdijk en depay.

26 maart 2024 om 21:35

Wil Frimpong wel eens als LB zien

26 maart 2024 om 21:37

Jullie bedoelen Hartman die geblesseerd in Rotterdam zit? Ik ben ook voor Hartman maar die dus geblesseerd afgehaakt.

26 maart 2024 om 21:42

@arsenal890 Hartman is geblesseerd afgehaakt wijsneus. Daarnaast moeten we nu niet doen alsof Maatsen DE Europese top van linksbacks is.

Maar goed het is maar net wat Koeman wil als linksback. Iedereen weet dat Blind geen snelheid heeft dus we kunnen daar elke keer over beginnen maar dan kunnen we net zo goed elke wedstrijd zeggen dat Simons niet zo’n goede kopper is... Blind is wel iemand die de ballen vooruit durft te geven en een goede trap/voorzet in huis heeft. Daar zijn er meer van in een selectie dus ik wil ook echt niet pleiten voor Blind basis op het EK maar laten we niet doen alsof Blind nu de wereldtop van spelen afhoudt.

26 maart 2024 om 21:54

Wist niet dat hartman geblesseerd was maar dan had ik graag die maatsen of idd een keer frimpong gezien. Wat ik belangrijk vind is dat er nu aan een team gebouwd word voor de komende EK en WK en dan mag er vooral tijdens vriendschappelijke wedstrijden daarmee getest worden maar niet vssthouden aan jongens als blind en wijnaldrum die te oud zijn en ook niet meer presteren.

26 maart 2024 om 22:09

Blind presteert anders prima op clubniveau. Wijnaldum is al tijden niks en gaat hem ook niet meer worden. Maar de specifieke kwaliteiten van Blind vergaan niet zo snel met de jaren. Langzaam was hij altijd al. Dus als Blind constant blijft spelen op clubniveau mag hij van mij zeker mee. Wijnaldum liever niet meer. Hey, dit uit de mond van een Feyenoorder. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

26 maart 2024 om 21:10

Duidelijk dat jij er geen kijk op hebt, Intermilan70.Blind presteerd al een tijdje erg goed in Spanje, heeft het bij Oranje altijd prima gedaan en ook bij Ajax was hij op zijn laatste maanden na, altijd goed op links.Valt het jou niet op dat Blind onder elke trainer eigenlijk wel aan spelen kwam? Ik vertrouw Koemans mening meer dan die van jou... Koeman heeft notabene zelf op zijn posities gespeeld.

26 maart 2024 om 21:17

Dan kijk jij vanavond niet naar de wedstrijd. Blind wordt aan alle kanten voorbij gelopen. Kimmich heeft de avond van zijn leven. Blind kan al een jaar of 5 niet meer. Is de allerslechtste van Oranje tot nu toe.

26 maart 2024 om 21:32

Ik volg het juist heel erg en ik kan je vertellen dat blind al tijdje helemaal niet meer heel erg goed presteerd bij Girona. En daar spelen ze op een heel andere manier dan NL waardoor zijn zwaktes minder naar voren komen.

26 maart 2024 om 21:40

Sorry hoor, maar Blind is al meer dan vier jaar niet goed in Oranje. Hij is vooral nog nuttig in hele specifieke omstandigheden, maar die heb je niet in Oranje. Kritiek komt niet zomaar even uit de lucht vallen. Verder heeft Oranje nog geen goede wedstrijd onder Koeman gespeeld in zijn tweede periode, dus je kunt je afvragen of Koeman het allemaal nog wel zo goed weet. Het is niet zo dat Oranje nou echt om aan te gluren is. Maar goed, het heeft geen zin om over individuele spelers te vallen. Als zoveel spelers totaal niet renderen, moet je naar de technische staf kijken. Blind is ook simpelweg geen back. Als je hem gebruikt, moet je hem centraal opstellen in een vijfmansverdediging.

26 maart 2024 om 21:45

Pijnstijn.

In oranje altijd prima? Heb jij de laatste 5 jaar gemist ofzo. Die is bij mij nog nooit verder gekomen dan een 6 maar gemiddeld toch echt een 4. Vaak een negatieve rol bij een tegengoal.
Hij is gewoon supertraag en zijn veelgeprezen voetballende kwaliteiten heb ik eigenlijk al jaren niet gezien in Oranje.

26 maart 2024 om 22:14

Doe eens rustig aan joh.

Leuk die goal voor veerman, maar verder wordt hij helemaal weggespeeld. Schouten ziet er ook niet best uit. Dit middenveld gaat gelukkig niet op het EK spelen

26 maart 2024 om 21:20

Schouten doet het prima als een van de weinigen

26 maart 2024 om 21:21

Als er iemand goed speelt is het Schouten wel. Loopt gaten dicht, pakt de afvallende bal, wint duels, versnelt het spel en speelt ALLES naar voren zonder balverlies. Wat wil je nog meer zien? Hij speelt tegen een moeilijkere tegenstander beter dan Wieffer deed tegen een veel mindere tegenstander. Ik stel voor dat je terugkijkt en enkel op Schouten let (ook zonder bal). Schouten > Wieffer maar goed dat wisten de echte kenners al.

26 maart 2024 om 21:29

Vind Schouten de beste man aan onze kant. Schouten, Frenkie lijkt me het blok op het EK obv deze 1e helft.

26 maart 2024 om 21:38

Mee eens. Reijnders deed het de vorige interlands erg goed. Maar komt er nu niet aan te pas. Is ook in de kleine ruimte net iets te traag. Ik vind Veerman overigens ook verdienstelijk spelen. Jammer dat Blind en Dumfries te weinig diep gaan en Depay en Malen aan de ketting liggen. Kan Veerman zijn ballen niet voorin kwijt.

26 maart 2024 om 21:43

Veerman? Die is zowel aan de bal als zonder bal totaal nutteloos vandaag. Die speelt allesbehalve redelijk.

26 maart 2024 om 21:46

Veerman kan het totaal niet bijbenen. Met name daarom worden we totaal overspeelt op het middenveld. Wel mooie goal van em, maar Frenkie moet daar gewoon staan.

Overigens valt Reijnders heel erg tegen vandaag. Misschien ff half uurtje Timber de kans geven 😛

In balbezit brengt NL helemaal niks. Je mist gewoon wat creativiteit en mogelijkheden voorin. Ik vind het echt een opstelling van niks. Weer een EK wat niet om aan te gluren is. Gewoon armoede zo. Dit moet niemand toch willen?

26 maart 2024 om 21:47

Ik mis pit en passie. Er zit helemaal geen gezonde agressiviteit in het spel. 45 minuten lang gezapig voetbal. Ook Duitsland vind ik matig maar die tikken nog wel even lekker af en toe om een opening te vinden.

Met Schouten en veerman gaat het een stuk beter…pppffff.

26 maart 2024 om 21:59

Jullie Wieffer mocht dan ook spelen tegen de veel betere Schotten en maakte zelfs daar geen indruk.

Veerman en Blind zitten allebei in de wasmachine. Ze worden allebei dolgedraait en kunnen totaal niet meedoen op dit tempo.

Blind hobbelt wat mee maar voegt niets toe. Hij is overal te laat. Let maar eens op hem. Hij is zoveel trager dan de rest dat het er haast komisch uitziet.

26 maart 2024 om 21:33

Blind speelt gewoon een goede wedstrijd, er zijn er in het veld die het zeker minder goed doen!!!!!

26 maart 2024 om 21:37

Bloemo kijkt gelukkig wel dezelfde wedstrijd. Sommige mensen moeten echt langs de opticien. Gakpo erin voor Blind en gewoon 433, dat moeten wij gevaarlijk kunnen worden.

26 maart 2024 om 21:52

Komt verdedigend te laat om zijn man op te pakken, komt te laat om Ake over te nemen, komt te laat met druk zetten, komt te laat in aanvallende positie, gaat op een gegeven moment maar totaal uit positie in de middencirkel rondwandelen waardoor Veerman zijn positie achterin moet overnemen. Het is afschuwelijk wat hij laat zien. Enige momenten dat hij iets bijdraagt is als de bal stil ligt bij dodespelmomenten en hij de tijd heeft om uit stilstand de bal voor te geven.

Ajb Koeman wissel Blind naar Gakpo en ga gewoon 433 spelen... wat een armoe

Dumfries heeft zijn schaatsen weer aan getrokken!

Wat is er met dat veld aan de hand? Lijkt zo af en toe een ijsbaan, vooral de Nederlandse spelers hebben moeite zich staande te houden (naast figuurlijk dus ook letterlijk)

Terecht dat die Duitsers voor staan. Nederland speelt anti voetbal

Dan ben je echt een no no Koeman wanneer je nu Xavi pas binnen de lijnen brengt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren