Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jetro Willems door de mangel gehaald na debuut: ‘Hij ziet er niet goed uit’

Laatste update:

Jetro Willems maakte zondagmiddag in de competitiewedstrijd tegen Arsenal zijn officiële debuut voor Newcastle United (0-1 nederlaag). De Nederlandse linksback werd in de 54ste minuut als invaller gebracht en zag Pierre-Emerick Aubameyang vier minuten later voor het enige doelpunt van de wedstrijd tekenen. Willems heeft in zijn eerste Premier League-minuten weinig indruk gemaakt op Danny Blind.

"Bij de goal ziet hij er niet goed uit. Daarna is hij ook te weinig in het spel betrokken geraakt", zo oordeelt de oud-verdediger na afloop. Blind analyseert de wedstrijd tussen Newcastle United en Arsenal voor Ziggo Sport en legt uit wat er bij het doelpunt van Aubameyang misging bij de thuisploeg. Centrale verdediger Paul Dummett verstuurde een pass richting Willems, die zich vervolgens op de helft van Arsenal liet aftroeven Ainsley Maitland-Niles.

De rechtsback van Arsenal kon direct een counter lanceren en leverde uiteindelijk een puntgave assist op Aubameyang af. "Die inspeelpass op Willems is natuurlijk dramatisch, maar hij moet al inschatten waar die tegenstander zit en waar hij zelf staat op het veld", legt Blind uit. "Hij moet vervolgens naar de bal toe. Willems wordt dan wellicht omver gelopen, of hij kan zelf een overtreding maken."

Blind benadrukt wel dat Willems niet de enige speler van Newcastle United is die blaam treft. De inspeelpass werd immers verstuurd door Dummett, terwijl diens verdedigingscompagnon Jamaal Lascelles zich volgens Blind te simpel uit het centrum had laten lokken. "Daardoor kon de assist relatief eenvoudig gegeven worden", zegt de oud-stopper, die ondanks de zege overigens amper onder de indruk was van Arsenal. "Het is te weinig voor Arsenal. Het is genoeg voor drie punten, maar hiermee word je zeker geen kampioen en eindig je waarschijnlijk ook niet bij de eerste vier. Maar het is wel lekker om de eerst wedstrijd met 0-1 te winnen."

Kun jij je vinden in de kritiek op Jetro Willems?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ook op social media en de Toon forums zijn ze niet bepaald positief over Willems. De coach krijgt ook de nodige kritiek dat hij Willems erin bracht voor Shelvey.

11 augustus 2019 om 17:37

Snap het ook niet vanuit het oogpunt van Newcastle. Als je bij Frankfurt geen basisplaats kan bemachtigen, ga je het in de Premier League ook niet redden, denk ik. Over het algemeen is Frankfurt toch gewoon een middenmoter in Duitsland.

11 augustus 2019 om 17:56

De laatste paar jaar deed Frankfurt mee om de CL-plekken, en ze stonden vorig jaar in de halve finale van de CL, Chelsea had het er toen echt heel lastig mee. Eintracht heeft zeker de potentie om een echte topclub te worden in Duitsland: Een groot stadion wat altijd uitverkocht is, een enorme fanbase, en in een belangrijke stad gevestigd. En verder doen ze het qua scouting erg goed, Rebic, Haller en Jovic hebben bij elkaar nog geen 20 miljoen gekost, en twee daarvan zijn nu voor 100 miljoen verkocht.

11 augustus 2019 om 18:07

Wow ik had de halve finale CL zo ver weggestopt, maar is Ajax uitgeschakeld door een duitse ploeg?

11 augustus 2019 om 18:11

Inderdaad, mooi gezegd. Op dit moment ook weer veel talentvolle spelers er rondlopen. Jaar ervoor wonnen ze de beker zelfs nog. Zijn op dit moment clubs als Schalke ook gewoon voorbij.

“Centrale verdediger Paul Dummet verstuurde een pass richting Willems”.
Dit is waar het daadwerkelijk fout gaat met Newcastle. Paul Dummet is helemaal geen centrale verdediger voor de Premier League. De man is nota bene linksback en hoort in de middenmoot van de Championship thuis. Willems halen en dan Dummet, de eigenlijke linksback, centraal zetten. Tactisch sterk werk...

11 augustus 2019 om 19:30

Ik heb de wedstrijd gezien en Willems staat gewoon een lange bal in alle rust af te wachten en let helemaal niet op de inkomende man. Het lijkt wel of hij dan verbaasd is dat er iemand de bal afpakt. Hij heeft de hele wedstrijd als een blind paard gespeeld. Hij liep als een idioot overal heen, was meestal net te laat en voegde gewoon helemaal geen waarde toe.

Ha ha ha, Danny Blind, het lachertje van het Nederlandse voetbal...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren