Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je wordt een halve BN’er en daar zit ik niet meteen op te wachten’

Laatste update:
/

Marinus Dijkhuizen was een jaar geleden nog trainer bij VV De Meern, maar nadat Jon Dahl Tomasson vertrok bij Excelsior trokken de Rotterdammers hem aan als zijn opvolger. Dijkhuizen deed het vervolgens uitstekend op Woudestein en promoveerde met Excelsior naar de Eredivisie. Nu staat de club na vijf speelronden negende op het hoogste niveau en is Dijkhuizen zes, zeven dagen per week bezig met profvoetbal.

Hij heeft moeten wennen aan de extra aandacht die het trainerschap bij Excelsior met zich mee heeft gebracht. Dat het verschil zó groot zou zijn, had ook Dijkhuizen niet verwacht. “Je wordt een halve bekende Nederlander en daar zit ik eerlijk gezegd niet meteen op te wachten, maar dat soort dingen krijg je er gratis bij”, aldus de coach in het Algemeen Dagblad.

Bij FC Dordrecht ervaart men ook voor het eerst sinds vele jaren hoe het is om mee te doen in de Eredivisie. Trainer Ernie Brandts coachte NAC Breda in het verleden al eens en kende het dus al, maar voor velen is het nieuw. Algemeen directeur Ad Heijsman geeft toe dat het wel even wennen was, om niet meer steeds op vrijdagavond te spelen. “Ik mis wel het speelschema. Na de wedstrijd had je in het weekeinde vrij, nu zijn we soms zeven dagen per week met de club bezig. Dat is een grote verandering.”

Wie eindigt dit seizoen hoger in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het lijkt mij een gesel om bekend en beroemd te zijn. Ik hoop dat ik het nooit word en doe er alles aan om het ook niet te worden.

19 september 2014 om 08:59

Klinkt vrij ambitieloos haha

19 september 2014 om 09:10

U kan ook ambitie hebben, zonder bekend en beroemd te willen worden.

Haha.

19 september 2014 om 09:12

Volgens een of ander nieuwsmedium genaamd De Speld wordt iedereen automatisch een keer bekend en beroemd, althans dat las ik laatst. Ik hoop alsnog dat het je goed afgaat in de toekomst, beste Iedereen komt

19 september 2014 om 09:21

Hahaha grappig dat nog steeds niet iedereen weet dat de speld alleen maar grappen plaatst.

19 september 2014 om 09:24

De Amerikaanse popart kunstenaar Andy Warhol zei in 1968 ooit:

" In de toekomst zal iedereen wereldberoemd worden gedurende 15 minuten".

19 september 2014 om 09:44

Ik geloof je de speld is een betrouwbare bron

Ik snap het eerlijk gezegd niet helemaal. De ene week wordt er geroepen dat het niveau vervaagt (wat al een aparte uitspraak is) en dan wordt er gezegd dat er wel heel veel verandert. Dit merk je vooral bij Dordrecht, die opeens alles 'anders' moeten doen. Die voorzitter kan helemaal niet tegen media aandacht, want dan gaat hij van alles roepen waar je niks mee kan. Maar dat je in de Jupiler League niet zes dagen in de week met je club bezig bent (dat leid ik eruit af) verbaast me wel een beetje.

19 september 2014 om 09:13

Verschilt per club lijkt me, de wat grotere clubs in the Jupiler zullen dat zeker wel hebben.

Diekhuuzen Juhluhluluh. Was nog bij ze afscheidswedstrijd in cambuur stadion. Mooi om te zien dat hij nu een prima trainer is geworden. Mocht Henk de Jong ooit weggaan dan zie ik in Marinus Dijkhuizen de ideale opvolger.

als profvoetballer had hij dit toch wel aan zien moeten komen lijkt me, vreemde uitspraak..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren