Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je voelt je toch lullig als je fans moet uitleggen waarom je op de tribune zit’

Laatste update:

Jeroen van der Lely zette in mei definitief een punt achter zijn loopbaan. De pas 24-jarige vleugelverdediger, laatstelijk actief bij het Deense Vendsyssel FF, geeft de voorkeur aan studeren. Van der Lely is vooral bekend van zijn periode bij FC Twente en in onderstaand interview met DAZN praat de gestopte rechtsback onder meer over zijn tijd in de Grolsch Veste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer interessant filmpje, de keus van Jeroen heeft me wel geraakt omdat ik zelf ook actief ben met boeken en helemaal nu zijn maatje Peet bij ADO komt spelen. Wie weet is er een link, maar hoe dan ook had ik wel gehoopt dat er iets werd gevraagd naar zijn boekvoorkeur. Snap dat het een voetbal website is maar ben er zelf nieuwsgierig naar, gezien boeken lezen en voetballen vaak niet door een deur gaan. Daarentegen vond ik de vragen over geld een beetje slap en had van mij niet zo gehoeven. Het is toch duidelijk dat wanneer je ongelukkig wordt van voetbal en je wel beschikt over de nodige intelligentie en interesses naast de voetbal dat je ermee stopt en je ergens anders in door ontwikkeld? Hoe dan ook, een moedige en sterke keuze, hoop dat hij er echt gelukkig van wordt!

13 juni 2020 om 11:01

Dit dus. Ik was ook nieuwsgierig. Maar duidelijke en eerlijke keuze.

15 juni 2020 om 10:51

@ikea Ik heb het nog eens nagevraagd voor je. De namen Joël Dicker, John Strelecky en ene J.K Rowling kwamen veelvuldig voorbij Succes!

Ben benieuwd naar het tweede deel van het filmpje!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren