Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Je moet lef hebben: als je tegen PSV verstoppertje speelt wordt het niets'

Laatste update:

PSV weet dat het de borst nat kan maken voor de wedstrijd die het zaterdag op het programma heeft staan. De Eindhovenaren gaan op bezoek bij sc Heerenveen en heeft nu al drie jaar op rij verloren in het Abe Lenstra Stadion. Dwight Lodeweges en co willen die reeks graag verder uitbreiden.

/

Na een overwinning op De Graafschap en een gelijkspel bij FC Utrecht is Heerenveen klaar voor de landskampioen, denkt Lodeweges. Hij hoopt dat zijn spelers lef durven tonen: “Als je tegen PSV verstoppertje speelt wordt het niets”, zegt de coach op de website van zijn club. “Je moet je klaarmaken voor een gevecht en uit durven en willen gaan van eigen kracht. Je moet lef hebben om te voetballen. Als je met een instelling het veld instapt van ‘het wordt hem niet’, dan wordt het ook niets.”

“PSV zal niet vol bravoure naar Heerenveen komen”, voorspelt Lodeweges, die overigens over een volledige selectie kan beschikken tegen de Eindhovenaren. “Ze zijn hier drie keer met verlies de bus ingestapt. Dat weten ze, we hebben daardoor een kleine voorsprong.”

Denk je dat Heerenveen zaterdag kan winnen van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat het weer zo mooi als vorig jaar wordt. Speelden we PSV zo'n beetje van de mat. Tot de rode kaart en daarna was het nog steeds goed spel. Een uitslag van 3-0 zou erg mooi zijn. Maar het kan eigenlijk alle kanten op, zou ook zomaar 0-3 kunnen worden.

21 augustus 2015 om 15:42

Niet gek als je kijkt wie er toen niet meededen

21 augustus 2015 om 15:50

PSV speelde toen zonder Memphis, Guardado, De Jong en Arias. Met die spelers zou het dan vrij simpele overwinning worden voor PSV.
Verdediging van Heerenveen was dramatisch in die wedstrijd.

21 augustus 2015 om 15:56

Als als als als 3 jaar op rij pech gehad? Heerenveen doet het altijd goed tegen de clubs uit de top 5 behalve ajax de laatste jaren wat minder. Verwacht weer een mooie pot en ik denk dat de kansen fifty fifty zijn

21 augustus 2015 om 16:11

Echt waar? Verdediging van Heerenvene was dramatisch in die match? Niks van gezien, want men speelde tot de rode kaart steevast op de helft van Psv, op een paar counters na dan. Maar counters zijn altijd gevaarlijk, heeft met een goede of slechte verdediging niet veel te maken.

Als je Arias al als een belangrijke speler ziet voor PSV van toen, dan.....

21 augustus 2015 om 16:21

Altijd goed? Ik herinner me nog een paar jaar geleden dat ze een paar keer achter mekaar thuis met 1-5 verloren van PSV.

21 augustus 2015 om 17:38

Arias is zeer belangrijk voor Psv, zeker voor de counter. Vergeet niet dat je Brenet er voor terug krijgt, die is verdedigend waardeloos daar waar Arias zich bijna nooit voorbij laat lopen.

21 augustus 2015 om 18:08

Als je Arias al als een belangrijke speler ziet

Jij hebt zeker buiten Heerenveen - PSV nooit een wedstrijd van PSV gekeken.

21 augustus 2015 om 19:30

Arias is een redelijk backje. Meer niet. Lopen wel meer van in Nederland.

21 augustus 2015 om 22:53

Was het maar zo.. dan was het niveau in Nederland niet zo bedroevend.

Ik zie het gebeuren dat PSV voor de tweede keer puntenverlies gaat lijden. Ben nog niet overtuigd van dit team. het middenveld is heel erg goed, in mijn optiek het beste middenveld van de eredivisie, maar de verdediging is instabiel zonder Willems (wat Moreno gaat brengen weten we nog niet), en voorin mis ik echt iemand die met een individuele actie iets kan forceren, zoals we met Depay vorig jaar wel hadden. Lestienne heb ik zoiets nog niet doen dit jaar, Narsingh speelt heel sterk vind ik, maar heeft dat ook nog niet echt, en van Luuk de Jong kan je dat soort dingen eigenlijk ook niet verwachten.

21 augustus 2015 om 15:33

Maak je geen zorgen, Psv wint. Ado is dit jaar echt goed. Daar verkijkt iedereen zich op.

21 augustus 2015 om 15:36

Dat PSV zou winnen dachten ze de afgelopen 3 jaar ook al... Alhoewel ik het met je eens ben dat ADO gewoon een leuk team heeft dit jaar, daar zie ik meer (sub)toppers punten laten liggen.

21 augustus 2015 om 15:36

Ik heb Lestienne juist heel veel assists zien geven.
Alleen de scherpte bij de afmaker ontbrak.

Willems is zeker een gemis.

21 augustus 2015 om 16:38

Je hebt pas een assist gegeven als de spits of andere speler scoort :D

21 augustus 2015 om 17:05

Zoals Lestienne zondag deed bij het eerste doelpunt.

22 augustus 2015 om 20:36

Is een assists heel veel? En daar ging het om, ouwe1978 beweerde dat Lestienne veel assists had gegeven, en dat kan niet.

21 augustus 2015 om 15:41

PSV in vorm wint gewoon, maar het is tot nog toe allemaal erg instabiel inderdaad. Het beste middenveld vd Eredivisie? Durf ik zo nog niet te zeggen.. Ajax heeft met Basoer, Gudelj, Sinkgraven en in het bijzonder Klaassen, een erg getalenteerd maar zeker ook volwassen middenveld staan. Ik durf niet direct te zeggen wie er beter zijn, wel durf ik met zekerheid te zeggen dat het aan het eind wel zeker Ajax is. Ik denk dat alle ploegen op ADO na nog niet hun maximale kracht hebben laten zien, PSV is voor mij wel de favoriet voor de titel, maar Ajax zit er echt heel dicht op en Feyenoord loopt ook niet ver achter. Zelf denk ik dat Vitesse dit jaar echt serieus gaat mee strijden, ik baseer dit overgrins nergens op het is gewoon een gevoel.

21 augustus 2015 om 15:55

Ik denk dat PSV toch een sterker middenveld heeft. Guardado is echt een klasbak, by far de beste speler van de eredivisie. Maher is ook gewoon nog heel jong en getalenteerd, en zal het dit jaar moeten laten zien, en zoals het er nu naar uitziet, gaat dat denk ik goedkomen. En Pröpper is ook gewoon een hartstikke goede voetballer, zoals al te zien is geweest in de wedstrijden. Het middenveld bij PSV is gewoon een mix van verschillende kwaliteiten (bij ajax ook hoor), plus de o zo belangrijke ervaring (wat ajax gewoon mist).

Ben alles behalve overtuigd van Psv. Ze zijn , wat ik gezien heb, nogal wisselvallig.
Maar dat gaat uiteindelijk wel goed komen. Ze gaan het moeilijk krijgen tegen de Friezen maar winnen uiteindelijk. Wel met moeite moet ik erbij zeggen.

En nee, ik heb geen glazen bol tot mijn beschikking.

21 augustus 2015 om 17:21

Ik kan je nu wel vertellen dat heerenveen voor de winst gaat. Heerenveen thuis is meestal een wereld van verschil dan wanneer heerenveen uit voetbalt.

21 augustus 2015 om 18:53

Ben het gedeeltelijk met je eens. Heerenveen uit is geen makkelijke pot, daarom zeg ik ook dat ze het moeilijk gaan krijgen in Friesland. Maar Psv is toch de betere ploeg en daarom gaan ze wel winnen denk ik.....

22 augustus 2015 om 08:54

Persoonlijk hoop ik van niet. Maar goed aangezien ik fan ben van heerenveen snap je dat wel denk ik.

Heerenveen uit is altijd lastig en ik sluit puntverlies dan ook niet uit, hoop dat Poulsen en Pereiro in de basis staan aangezien ik wel heel benieuwd ben hoe Pereiro het gaat doen als hij de volle 90 minuten speelt.

Ik vind Guardado bij vlagen een goede speler, maar niet de beste vd Eredivisie.. Hij heeft een prima gold cup gespeeld, waar die Mexico op smerige manieren aan de titel geholpen heeft en hij was een grote mee werker aan de titel van PSV, maar niet de beste. Persoonlijk vind ik Klaassen beter, maar dit wil niet zeggen dat het zo is. Maher is gewoon mislukt, had het 2 seizoenen geleden al moeten laten zien en er is nog niks van terecht gekomen. Propper heeft een degelijk seizoen gedraaid, maar liet in Oranje duidelijk zien daar niet te horen. Voor de rest is het middenveld van Ajax gewoon getalenteerde daarom zeg ik ook

21 augustus 2015 om 18:12

Jij kan al zien aan 1 wedstrijd van Propper (10 minuten) dat het niets wordt? Dat is knap. Je bent zeker voor Ajax?
Guardado is met afstand de beste speler van de Eredivisie, heeft niet voor niets Mexico op zijn schouders gedragen en de Gold Cup gewonnen, pure afgunst van jou.
Maher moet nog steeds beter worden, maar vorig seizoen was het al een stuk beter dan het seizoen ervoor. Moet gewoon wat beslissender worden, maar dat begint er dit seizoen zeker wel aan te komen. Heeft al 2x gescoord.

21 augustus 2015 om 18:50

Guardado is met groot gemak de beste middenvelder van de eredivisie. Als je ziet wat hij allemaal brengt aan het team, hij beheerst het verdedigende aspect en het aanvallende aspect. Hij is de brug tussen verdediging en aanval. Hij is 2 klassen beter dan de rest en gooit de beuk erin.

Klaassen is een harde werker met een leuke mentaliteit, die het ooit goed gaat doen bij een Europese subtopper, maar meer niet. Beetje een soort Wijnaldum, maar dan minder technisch.

Maher heeft in de voorbereiding laten zien dat hij nog niet afgeschreven mag worden. Hij krijgt dit seizoen de kans om nadrukkelijker aanwezig te zijn, en meer betrokken bij de aanval. Ik geloof dat hij deze rol goed gaat vervullen.

Ook Lodeweges moet weten dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst. Soit, verleden jaar was Heerenveen thuis heer en meester, maar Heerenveen heeft wel het jongste team van de eredivisie. Het is geen kwestie van een plus een is twee, dus verwacht geen overwinning. Winst zou mooi zijn en de nul houden al helemaal.

@jjochemj. Klaassen beter dan Guardado? Waarschijnlijk kijk je door een roze bril. De Mexicaan is veruit de beste speler in de eredivisie. Ik durf nu al te zeggen dat hij op het eind van de rit bovenaan in alle klassementen staat. Neemt niet weg dat Klaassen ook goed kan voetballen hoor. Psv gaat morgen een zware wedstrijd tegemoet. Ik verwacht dat Pereiro morgen in de basis staat als nr 10

21 augustus 2015 om 18:56

Nee hij zegt ook 'persoonlijk vind ik Klaassen beter, maar dit wil niet zeggen dat het zo is'. Hij weet dus wel dat Klaassen slechter is dan Guardado.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren